Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах как баба се самоубива

Сънувах как баба се самоубива

Сънувах как баба се самоубива
Преди известно време първа братовчедка на баба ми се самоууби, беше ми много близка.
Когато бяхме малки с моя по-голям брат постоянно ходехме на гости при нея, и докато тя говореше у тях с майка ми и баба ми, ние с брат ми ходехме до блока й, там имаше люлки, обожавахме това място, то се пада точно под нейната тераса (тя живее на 8-мия етаж).
Наскоро тя малко полудя, и аз говорех на мама и баба от много време да отидем и да видим как е, защото имах странно предчувствие и не ми харесваше.

Един ден бях на училище и мои съученици си говореха за някаква жена която скочила от 8-мия етаж, първоначално не обърнах голямо внимание, постоянно се случваха такива неща, но се позамислих и ги попитах къде точно се е сличило.

Оказа се, че предчувствието ми не ме е излъгало, бях много разстроена. Същата нощ, аз сънувах как тя се самоуубива, молех я да ме остави да спя(говорех насън и го знаех), но тя продължи, накрая аз се събудих и не посмях да заспя повече.

Вярвам в духове, но не съм сигурна, че това има нещо общо с тях, даже и незнам какво беше, просто знам, че я сънувах и се молех на глас на съня си да ме остави на мира.
Ако някой знае какво е това, моля уведомете ме, мъчи ме от много време и не спирам да се чудя какво стана, ще съм много благодарна! ☺

П. с тя падна точно пред люлките на които аз и брат ми обичахме да ходим.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
12.12.2015 15:50
Може би изпитваш вина, че не си послушала предчувствието си, но не трябва да е така. То не си виновна за нищо. И аз не мисля, че има нещо общо с духове. Сбогувай се с тази неща по някакъв начин - на погребението или по твой собствен начин, като занесеш цветя на люлките например, поискай и прошка и се помоли за духа ѝ. Всичко ще бъде наред.
0
2