Сънувах как баба се самоубива

Сънувах как баба се самоубива
Преди известно време първа братовчедка на баба ми се самоууби, беше ми много близка.
Когато бяхме малки с моя по-голям брат постоянно ходехме на гости при нея, и докато тя говореше у тях с майка ми и баба ми, ние с брат ми ходехме до блока й, там имаше люлки, обожавахме това място, то се пада точно под нейната тераса (тя живее на 8-мия етаж).
Наскоро тя малко полудя, и аз говорех на мама и баба от много време да отидем и да видим как е, защото имах странно предчувствие и не ми харесваше.

Един ден бях на училище и мои съученици си говореха за някаква жена която скочила от 8-мия етаж, първоначално не обърнах голямо внимание, постоянно се случваха такива неща, но се позамислих и ги попитах къде точно се е сличило.

Оказа се, че предчувствието ми не ме е излъгало, бях много разстроена. Същата нощ, аз сънувах как тя се самоуубива, молех я да ме остави да спя(говорех насън и го знаех), но тя продължи, накрая аз се събудих и не посмях да заспя повече.

Вярвам в духове, но не съм сигурна, че това има нещо общо с тях, даже и незнам какво беше, просто знам, че я сънувах и се молех на глас на съня си да ме остави на мира.
Ако някой знае какво е това, моля уведомете ме, мъчи ме от много време и не спирам да се чудя какво стана, ще съм много благодарна! ☺

П. с тя падна точно пред люлките на които аз и брат ми обичахме да ходим.[научи повече...]

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Пламена
Пламена
12.12.2015 15:50
Може би изпитваш вина, че не си послушала предчувствието си, но не трябва да е така. То не си виновна за нищо. И аз не мисля, че има нещо общо с духове. Сбогувай се с тази неща по някакъв начин - на погребението или по твой собствен начин, като занесеш цветя на люлките например, поискай и прошка и се помоли за духа ѝ. Всичко ще бъде наред.
0
2