Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Имате ли обяснение?

Имате ли обяснение?

Имате ли обяснение?
Здравейте. От началото на годината се случиха няколко доста странни неща, за които нямам обяснение. Открих възможност тук да споделя всичко, тъй като сигурно беха ме решили за смахната. Като за начало-момиче на 14 съм.

Принципно спя дълбоко, но явно неспокойно, защото от отдавна са ми казвали, че много говоря на сън(което аз не помня). Майка ми ми разказа, че преди няккъде около седмица е станала през ноща до тоалетна и ме е чула да говоря много силно-почти съм викала. Някакви несвързани неща. Влязла и ме видяла да седя в леглото гледайки празно. Питала ме какво става и ми казала да си лягам. Тогава съм легнала и съм заспала.

Другото нещо, което доста ме озадачи бяха две последователни нощи. Първата вечер се прибирах към 18:00 и бях в асансьора. Чух нещо като детски смях, а във входа ни няма малки деца, всички са възрастни хора. Бях убедена, че го чух, защото беше доста силно. По-късно сънувах, че съм на пуста детска площадка и плачех (естествено пак от моите объркани сънища, които нямат смисъл). На следващата вечер си седях в стаята и учех по български. Беше тихо, майка ми гледаше телевизия в другата стая. Изведнъж чух писък. Не беше силен, но го чух. Така се стреснах, че набързо си взех учебника и изтичах при майка ми.

Последното нещо не е кой знае какво, но пак ми беше странно. Живея близо до Южния парк и тъй като имам куче го разхождам там. Реших да заобиколя малко и тръгнах по една пътека. Минах през възможно най-пустата част на парка и мисля, че отрих бункерите (по-добре запознатите знаят, че на Южния има изоставени бункери). Открих единия вход и единия изход, а като се сетя колко ги бяхме търсили с приятелите ми преди. Стана ми чудно и им разказах. После отидохме, но не слязохме долу, защото едно момиче го беше страх.
Та това са странните неща, които ми се случиха напоследък. Мисля, че изперквам вече с тези неща, които ли се причуват. Ако някой знае от какво може да се причинява това, ще съм благодарна да сподели.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
G.12
G.12
22.04.2016 15:25
много неща са ти на главата. съня където си на детската площадка и плачеш, според мен показва колко си напрегната и желанието ти да се върнеш в детските си години
0
0
Death Note
Death Note
19.04.2016 23:06
Южен парк? От Видин ли си? И аз съм от Видин, ако искаш, можем да се срещнем, за да ми разкажеш по-подробно нещата и като изследовател на паранормалното да ти кажа, как можеш да се отървеш от призраци.
0
4
miglena
miglena
12.02.2016 17:54
Да, хората се побъркват от стрес
0
0
Maria 28
Maria 28
12.02.2016 14:03
Именно това ми стана странно ,защото в нашия блок няма малки деца. Възможно ли е да се дължи на стрес?
0
0
miglena
miglena
08.02.2016 17:48
Разбира се, че знаем от къде идват. Живееш в блок - напълно нормално е :D
2
0