Имам ли интуиция

Имам ли интуиция
Здравейте! Отдавна се чудя дали имам силна интуиция, тъй като усещам доста неща и смятам да ги спомена тук.

Много често знам точно как ще бъде облечено еди кое си момиче от моя клас. Също така понякога знам кога ще звънне телефона и кой ще ми се обади.Винаги усещам кога ще ме изпитат и преговарям повече, за да изкарам по-хубави оценки. Понякога примерно си мисля, че някоя моя приятелка на другия ден ще дойде с права коса и тя на другия ден наистина така идва на училище и т.н.

Веднъж една от госпожите в училище каза на най-голямата многознайка да отиде да даде някакви документи в канцеларията. Изведнъж си казах, че тя точно сега ще влезе в стаята и тя наистина влезе. Като се има в предвид и че не съм я чула по коридора да бяга или нещо такова.

Казвам това, тъй като знам, че много от вас ще се опитат да обяснят това точно по този начин, но не - не съм я чула. Може би това е твърде блед пример, но само за него се сещам в момента. Иначе има още доста.

Сега, ще разкажа едни сънища, които може би ще ви се сторят глупави и скучни, но за мен имат връзка и със самата мен.

По принцип аз имах 3 котки, вече 2, които много обичам и смятам, че имам силна връзка с тях, нищо, че са животни.

Веднъж, когато щях да давам едно малко коте на една моя приятелка, сънувах следния пророчески сън. Сънувах го на 19 срещу 20 август 2010 год. А трябваше да дам котето на 20 август.И така сънувах, че отивам да го нося към дома на приятелката ми и майката на котето идва след нас, след което аз я прибирам в нас.

Минава целият ден, ние с приятелката ми сме в тях с новото и котенце и идва нощта. На другата сутрин баба ми ми казва, че котето, Томчо, се е върнало у нас. Това беше само сън и аз не му обърнах голямо внимание ( тогава още не вярвах в такива неща ). На другия ден обаче стана точно така.

Отначало мислех, че е просто съвпадение, но когато на следващата сутрин баба ми наистина каза това изречение, съвсем се шашнах и стоях като в шок в леглото си поне 5 минути без да мръдна. :x: Това беше първият ми пророчески сън през живота ми.

Следвашият беше през последните седмици на март 2011.Тъй като през зимата аз и семейството ми сме във Варна, една наша съседка на село гледа котките ни. И така, сънувах, че си отиваме на село, обаче ни посрещат само Анито и Магито ( 2-те малки котета), но без майка си.

Този сън го сънувах 2 пъти само че през различни седмици. Чудех се защо го сънувам и каква връзка има. Само че когато си отидохме на село за Великден, разбрах, че майката е изчезнала на 31 декември 2010 г.

Тоест аз дотогава не знаех, че е изчезнала, но явно подсъзнателно съм знаела това и сънищата ми са ми го подсказвали.

На практика, когато сънувам нещо, свързано с котките ми 2 пъти, то се сбъдва.

Има и още един пример:
Миналото лято гледах много едни филми с две мои любими актриси- близначки и 3 нощи все сънувах, че имам близначка. А аз винаги съм искала сестра-близначка или само сестра. И по-късно родителите ми ми казаха, че отначало майка ми е била бременна с близначки, т.е. съм имала наистина, но нещо се е случило и съм се родила само аз.

Сигурно това с котките ще ви се стори много смешно и налудничево, но наистина имам връзка с тези животни, вероятно защото много ги обичам и.. моля за коментари. Искам да разбера дали наистина имам силна интуиция или е само съвпадение. Благодаря!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
maya
maya
08.12.2011 22:27
Според мен не ти трябва психиатър и още по-малко ветеринар. Ти го имаш най-често с котките си, аз го имам с майка ми. Случвало ми се е да се смея с приятели и докато си говорим и в един момент започвам да плача. Знам моментално, че нещо не е наред и се обаждам на майка ми, която точно в същия момент плаче. Друг път знам кога е болна или да се пази за да не се разболее...макар, че не ме слуша и се разболява. Най-често това обаче се случва в сънищата ми и тогава се случва не само с майка ми, но и с други хора - някой път даже такива които не познавам. Странното е, че често се случва точно това което съм сънувала.
В твоя случай обаче мисля, че твоята интуиция за много от нещата са развити преди да си ги виждала. Развивай ги! Защо не? Това е дарба и в същото време проклятие, но ако знаеш как да го използваш без да вредиш на себе си с това което виждаш, усещаш или знаеш...просто го развий :)
1
0
alex_7727
alex_7727
26.11.2011 17:59
Благодаря за коментара на ivetoo90.Аз имам лунен камък сега и някакъв друг, който ми е подарък, но не знам какъв е. Значи смяташ, че тези камъни могат да ми помогнат да развия интуицията си?Дано!!! :)
0
0
Ivetoo
Ivetoo
26.11.2011 17:18
Да имаш интоиция :) развивай я :) има много практики. Отделно аз се занимавам с камъни скъпоценни няма да е зле да си вземеш лунен камък, лабрадорит! или аметист зависи. Но гледай да не те измамят :) с някой менте :)
1
0
Andi Pandi
Andi Pandi
26.11.2011 00:35
Всичко е въпрос на психологическа нагласа и манипулация!
0
0
alex_7727
alex_7727
25.11.2011 16:50
Защото...имам нужда и от мнението на другите от този сайт. ;) А колкото до GenadiD : ти си " вари " на психиатър колкото искаш!!!!!!
1
0
Ivetoo
Ivetoo
25.11.2011 12:38
Интересно защо искаш да получиш отговор за нещо което вече знаеш ? :)
0
0
GenadiD
GenadiD
24.11.2011 23:10
Значи вари на психиатър или на ветеринар :)
0
1
Intuiciq
Intuiciq
24.11.2011 14:08
Ами Лора,може да си помислиш,че нещо е случайност ако се случва рядко,но при теб се случва често пъти да предвиждаш какво ще става или е станало. И аз имам силно развита интуиция и усещам кога ме очаква хубаво(сърцето ми бие бързо и се вълнувам) или лошо(усещам болка в сърдечната област).Ще ми се да се науча да следвам правилно 6-то си чувство,за да не правя грешки при взимането на важно решение. Явно трябва време.
1
0