Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Америка крие извънземните от нас

Америка крие извънземните от нас

Америка крие извънземните от нас
Оказва се че САЩ крият тайни от другите държави и с помощта на Мъжете в черно. Те заличават всички срещи с пришълците.Мислите си че Мъжете в черно са филмови герои и че всичко е измислено.Е днес ще разберете истината за пришълците и Мъжете в черно.
Мъжете в черно се водят винаги по трима и се срещат там където има посещение от извънземни.Също така един писател /не му помня името/ написал книгата Истината за Мъжете в черно.След като я издал, самите Мъже в черно му се явили в къщата и заповядали да спрат производството или ще носи последствия.Така и направил.Производството на книгата спряло и всички загубили работата си.Години след това той разказал за случката но след като ги издал самия човек изчезва безследно.
А сега за пришълците.Оказа се че благодарение на пришълците се създали плазмените телевизори и новите скъпи технологии.Историята на срещата започва когато летяща чиния каца на Военновъздушната база.От кораба излизат две същества.Те говорели на Английски език.Тогава те се срещат с президента и си разказват за от къде идват.Те казали че идват от съзвездието Стрелец и че тяхната планета обикаля около червено слънце.Също така обещали че ще помогнат на човечеството да се развие и че ще им помогне при идването на ядрената война.Американските президенти пазели историята в архивите на Белия дом.В нета видях как президента се здрависва с непознато за човечеството същество.Те са сред нас. :x:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Bili
Bili
21.02.2013 16:09
Не ме разбираш дарки77....това че хората правят такива филми им дава само представа не истина.Филмите ги правят за да си представят а не да разкриват.Ако някой разкрие тяхната самоличност обикновено изчезват.Като чели никога не е съществувал.Не знам за това че съм писала за тях дали ще изчезна след година ден или час.Обикновено само в Америка се върши тази тяхна работа.България явно не е хич забелязана от тях...
0
0
Bili
Bili
06.01.2013 11:35
Имам предвид че хората правят такива филми за да си фантазират как изглеждат пришълците.Мъжете в черно заличават и промиват мозъците на хората за да не си спомнят за срещите с НЛО.Но не навсякъде се появяват тези тайнствени мъже.Понякога когато не е толкова голям случая като например преминаването на НЛО не отиват.Но повечето хора които са били отвлечени от пришълците преживяват травма и понякога изчезват безследно.
0
0
Sunny
Sunny
05.01.2013 17:46
Охооооо това е само малка част да не говорим за секретните проекти и за промивката на мозъците на населението и пр.
0
0
Darky77
Darky77
04.01.2013 17:52
Защо им е на САЩ да направят филм в който да разкриват няква голяма тайна? И ако е така режисьора защо не е изчезнал след направата на филма? Това са пълни безмислици.
1
0