Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Един и същи сън сънувахме със сестра ми

Един и същи сън сънувахме със сестра ми

Един и същи сън сънувахме със сестра ми
Здравейте! Не знам как да си го обясня, но със сестра ми снощи сме сънували еднакви сънища - че във входа ни е гръмнала бомба.

Пиша не за друго, а защото често сънувам неща, които се след това се случват и от сутринта този сън не ми излиза от главата.

Когато аз тръгнах да й разказвам моя, тя очудено ме прекъсна, казвайки, че тя е сънувала как се връща от училище и разбира, че във входа ни е имало две експлозии.

В моя сън аз бях на мястото, мисля, че беше посреднощ. Аз стоях в задния двор на кооперацията и забелязах как една котка от съседния блок, стоейки на прозореца, изведнъж тръгна към нашата кооперация, толкова светкавично, че направо излетя с огромна скорост, като че ли в опит да ни спаси от нещо, което беше усетила, че щеше да се случи.

Секунди след това на втория /мисля/ етаж избухна бомба. Не беше много голяма експлозия, беше засегнала само задната им тераса, всички бяхме добре.

Не знам как да го тълкувам, ако някой има предложения - слушам. Между другото, и друг път ни се е случвало да сънуваме еднакви/подобни сънища.

В момента усещам страх и реших този път не просто да го подмина, а да се опитам да го разгадая. Надявам се с ваша помощ.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
неамада
неамада
23.07.2016 13:53
Тя ти е сродната душа но сте наказани от минал живот и няма как да сте двамата заедно затова ти е сестра.
0
0
danyy
danyy
30.07.2011 20:07
С моята сестра също имаме 2 години разлика и не сме си толкова близки и миналата седмица сънувахме едно и също нещо. За първи път се случва и ми се стори странно.
0
0
Mihaela
Mihaela
31.12.2010 09:35
И аз и гаджето ми сънувахме едно и също нещо и публикувах съня. Получих един коментар от не знам кой. Когато аз и приятелят ми сънувахме едно и също нещо, то се сбъдна.
Не знам до колко да вярвам, но вие със сестра ти имали ли сте преди такива случаи да сънувате едно и също нещо или ви с случва за 1-ви път ? Защото момичето, което ми каза това (отгоре) ме заинтригува и предполагам, че сънят ви ще се сбъдне (не дай си Боже).
0
0
RoSSen
RoSSen
28.12.2010 16:39
Експлозиите горе долу означават някаква голяма новина.
0
0
Silvia
Silvia
28.12.2010 15:03
Не сме близначки, имаме две години разлика. И аз знам, че при близнаците е често срещано, но съм чувала само за тях. За това и ми стана странно, да сънуваме един и същи сън в една и съща вечер, а по принцип нямаме кой знае колко силна връзка по между си. Случвало ни се е 1-2 пъти преди да сънуваме еднакви предмети или хора, но това е нещо по-нетипично и затова ме заинтригува. Благодаря за отговора.
0
0
Иван
Иван
28.12.2010 13:01
А вие близначки ли сте ? Събитието като цяло е нормално за близнаци, да усещат и сънуват едни и същи неща.

По отношение на бомбата, ако никой не е пострадал, няма какво да се притесняваш. Може да има някакви размирици в блока или кооперацията, която живеете.
0
0