Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Каза ми, че е с друг и че не иска да бъде с мен повече

Каза ми, че е с друг и че не иска да бъде с мен повече

Каза ми, че е с друг и че не иска да бъде с мен повече
Здравейте искам да ви разкажа моята история, а тя е:

На 09. 05. 2013г. се запознах с нея най-красивата. . . бях си в квартирата в кв. Гео Милев в София и една приятелка студентка ме извика със съквартиранта да пием кафе в Студентски град каза, че щяла да бъде с една приятелка и естествено ние се съгласихме. . . отидохме, запознахме се, пихме кафе, говорихме си няколко часа и така стана късно и трябваше да се прибираме. . . Запленен от момичето с което се бях запознал я намерих във Фейсбук почнахме да си пишем, но тя някак си ме игнорираше. .

За нея бях поредния който си пробва късмета, а за мен тя беше вече нещо повече. . Не спирах да и досаждам вманиачен правех всичко само и само да я видя. . . докато дойде 13. 09. 2014 когато реших да поканя момичетата на парти в нас по случай завръщането им в София от лятната ваканция невероятно, но те се съгласиха и дойдоха така ненадейно се получиха нещата и след известно време тръгнах с момичето което желаех наистина )) Така минаха няколко месеца в невероятни емоции преживявания когато разбра че я приемат да учи за 1 година във Франция държавата за която мечтаеше да отиде. . . молеше ме да отида с нея, искаше да и обещая, че ще замина с нея, но не можех защото не знаех дали ще имам пари да замина. .

Така дойде деня в който тя замина 10. 09. 2014г. за късмет успях да отида и аз на 24. 09. 2014г така изкарахме невероятни 7 месеца в които посетихме невероятно красиви места да прежиеем много трудности и лишения. Но месец Януари баща ми паднал в банята и си счупил тазовата кост горе в шийката, но не се прибрах защото нямаше чак такава нужда. Решихме да отидем на почивка в Париж за католическия Великден от 04. 04. 2015 до 08. 04. 2015 г. но тогава ми казаха, че баща ми се е влошил и трябва да се прибера за да помагам на майка ми и да съм за кураж.

Така на 10. 04. 2015 г. аз се прибрах в България, два месеца ме молеше да се върна при нея и за това на 06. 06. 2015 реших да се върна при любовта на живота ми. Още с кацането на летището във Франция тя ми каза, че е била с друг и, че не искала да бъде с мен повече. . . това беше тотален шок за мен, не можех да повярвам как два месеца ме моли да се върна, а през това време е била с друг и не ме иска повече.

След направено от мен разследване разбрах, че е ходила в Амстердам за 24 часа при момче за което ми е разказвала че са ходили 2 пъти преди. Не можах да издържа на напрежението и реших да се прибера в България. Сега последно разбрах, че щяла да ходи в Амстердам при него в края на Август. . .

Това е като цяло моята история, много ми е трудно и тежко само тя е в главата ми и не мога да проумея какво се е случило с нея за 2 месеца. . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Живот
Живот
14.07.2015 18:15
Може би не си разчел хубаво сигналите, може да ти е изглеждала нормално, а всъщност в повечето време да е показвала някакви признаци на отдръпнатост макар и незабележими. Какво да ти кажа такъв е живота не можеш нищо да направиш дори и насила.
3
0