Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Каза, че ме харесва, но иска да сме само приятели

Каза, че ме харесва, но иска да сме само приятели

Каза, че ме харесва, но иска да сме само приятели
Здравейте, имам нужда от съветът ви. Преди време една приятелка ме запозна с компания от момчета който не бяха много примерни. Едно от момчетата беше и в моето училище и на практика цял ден бяхме заедно, аз много го харесвах, но и веднъж не се престраших да поговоря с него, карах няколко пъти приятелката ми която беше по-близка с него и неговият отговор винаги беше, че ме харесва, но иска да сме само приятели.

Въпреки това обаче не бях сигурна, че найстина е нямал чувства защото се държеше много мило и дори ме викаше в компанията. Един път ни оставиха на саме, тогава той ме целуна мисля, че се надяваше след това да спи с мен, но това си е мое предположение и след това всичко беше по старому никога не стана въпрос повече за това.

Преди този случай и др път се е случвало да ме подтиква да го целуна, но явно и двамата чакахме другия да направи стъпка. След това се преместихме в различни училища, прекратихме всакакви отношение докато на една нова година не ми писа да съм му пращала мой голи снимки, а аз му казах, че не искам и ако е съгласен да излезем уж беше съгласен, но не стана.

Писахме си няколко пъти след това и аз не издържах и му казах, че винаги съм го обичала и ако няма сериозни намерения да ме остави. Той не отговори, почувстах се много гадно, от тогава не ме беше закачал видяхме се лятото аз не гопоздарих и той ми викна и сега какво ще се правиш, че не се познаваме ли . . . аз не отг.

Преди около месец аз започнах да го ръчкам в фб той ми отвръщаше но по едно време спря скоро ми хареса за първи път две снимки и аз отново се сетих за преживяното. Жалко е но не съм спряла да го обичам, а и не съм намирала друг с който да се чувствам толкова щастлива. Кажете да му пиша ли, много искам да го видя сори и само веднъж, да разбера как е какво прави, но ме е срам да муу пиша а и не знам как да подходя към него. Ще съм много благодарна ако ми дъдъете съвет. Извинявам се и за правописа !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
50
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
iff
iff
08.12.2015 09:55
Не му пиши и не се занимавай с него .....как така не ти е писал сума ти време и изведнъж иска твои голи снимки ,за какво ги иска ?! ...Аз ше ти кажа ;за да ги показва пред приятелите си и да се хвали че е спал с тебе .... или вече е излъгал , че сте спали и иска да го докаже по някакъв начин ... Моят съвет е да продължаваш да го игнорираш и да спреш да мислиш за него .
1
0
кало
кало
10.12.2014 10:16
пиши му и му кажи какви чувства изпитваш към него
0
1
Боряна
Боряна
13.03.2014 03:43
Срамежлив който иска голи снимки ли? :))
Според мен не си губи времето с него
3
0
Зетабета
Зетабета
04.03.2014 22:41
Здравей!В случая нищо не губиш,можеш само да спечелиш.Опитай,от опит глава не боли.Явно го стряскаш с ултиматуми,като "ако не ме обичаш..."Нали знаеш за АКОто-мирише и цапа...Пък и мъжете не харесват да им "налагат" каквото и да било.Пиши му,нали сте приятели.
4
2
Nick Wild
Nick Wild
29.04.2016 18:40
От опит ше ти кажа а и на всички тука,че точно от опит боли глава....да речем че това момче преспи с нея и тя му каже че е бременна...опаа....след новината той й изневерява...второ опаа...и я изоставя бременна и сама...опаа номер три...и това е защото е опитала...момиче режи го тоя боклук не ти трябва
1
0
баба яга
баба яга
04.03.2014 12:10
Брей по мое време жените имаха достойнство.
3
1
sladuranata
sladuranata
04.03.2014 11:54
Престраши се! :) Успех...Може просто да е по срамежлив :)
2
2
баба яга
баба яга
05.03.2014 00:54
Като харесваш всички мислиш ли,че и другите трябва да ги харесват?
0
0