Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Усещам енергията и лъжите на хората

Усещам енергията и лъжите на хората

Усещам енергията и лъжите на хората
Хей, хора ам. . . Искам да ви попитам нещо спешно. . И имам едно предупреждение ако ще кажете, че е е някаква измислица моля ви спрете да четете точно сега. .

Та за тези, които четат и ще ми помогнат. . Ще можете ли да ми обясните защо усещам енергията на хората, в смисъл когато се запозная с някой усещам енергията му, усещам енергията на хората от далече, усещам това дали са добри или лоши, имало е много моменти в който усещам лъжата, дори и да си пишем чрез интернет пак усещам лъжите. . .

Усещам какво трябва да постигна в живота и усещам че ще стане, ако започна да го осъществявам . . . Нашите и не само те, ами повечето с който съм водила сериозни разговори казват че мисля доста зряло за възрастта ми. .

Моляя помогнете. . какво е това. . . . Интуиция? Индиго? Какво? Помощ!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
10073
10073
19.06.2015 17:56
Нарича се интиуция, много хора го имат.
7
0
Анести
Анести
19.06.2015 14:33
ехххх...в днешно време е някак свръх естествено съчетание да имаш нормална ценностна система....имам чувството, че след стотици или хиляди години неизвестен клон от човешкия геном ше се върне към маймунските си прадеди(хахахах), а ти гледай да запазиш своята невинност, защото след време може да започнеш да мислиш и че недъгавите, ограничените и родените непълноценни са нещо повече от тебе. Нищо лично, просто имам някаква преценка само като чета без да усещам енергията ти.
1
1
Потребител#159746
Правилно! Един нормален човек в тоя сайт!
0
1
Лий
Лий
19.06.2015 14:11
Мисля, че всички имаме такава интуиция, но се проявява в определено време. Аз също съм като теб, и на мен ми казват, че мисля зряло, особено като им кажа на каква възраст съм. Обяснявам си го с факта, че имах тежко детство и трябваше да съм сериозна и не живеех безгрижно, което означава, че трябва да съм нащрек и да наблюдавам непрекъснато нещата, нещо което се случва вече при възрастни хора, които почват сами да отговарят за всичко и да преживяват трудности, те трупат опит, появява се интуицията и така. Приеми го като предимство, особено когато не грешиш.
5
1