Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Държавата на измамниците и лъжците

Държавата на измамниците и лъжците

Държавата на измамниците и лъжците
Не разбирам как може да има такива лъжци и измамници. Значи колата на дядо ми се развали, той я закара на сервиз. Първоночално са му дали цена 250 лв., а когато отишъл да си вземе колата му поискали 440 лв.

Защото уж правили някакви добавки. Не разбирам как може да лъжеш по такъв начин възрастен човек със такава голяма сума пари.

Аман от някви шмекери дето мамят и ограбват хората по такъв начин мега шибаняците не може хора които не струват буквално 5 лева да искат такава голяма сума пари.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Сотир
Сотир
13.06.2013 07:50
Благодаря за разбирането.
0
0
тъжно но истина
тъжно но истина
11.06.2013 23:18
Те лекарите станаха търговци...дето уж най- трябва да са хуманни... но това не е само състояние на Бг а на целия свят няма какво да се лъжем... Лошите хора са като рака бавно и невидимо превземат обществото... всеки гледа другия как лъже и краде и си казва еми щом така става аз да не съм по - прост...и се задейства верижна реакция... крадците дори са горди от себе си те са успели хора... питай ги дали съжаляват...познавам такива... в очите ми казват че те са успели а аз съм нищо да си живея с идеалите... като си искам... да си окача тиквения медал на вратата... Гние обществото и навсякъде се носи смрад на мърша... но не очаквай на някой да му запука... За повечето това е ароматът на успеха... Тежко е да си човек сред озверели маймуни... Но аз ти съчувствам... напълно те разбирам.
0
0