Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Усещам енергията и лъжите на хората

Усещам енергията и лъжите на хората

Усещам енергията и лъжите на хората
Хей, хора ам. . . Искам да ви попитам нещо спешно. . И имам едно предупреждение ако ще кажете, че е е някаква измислица моля ви спрете да четете точно сега. .

Та за тези, които четат и ще ми помогнат. . Ще можете ли да ми обясните защо усещам енергията на хората, в смисъл когато се запозная с някой усещам енергията му, усещам енергията на хората от далече, усещам това дали са добри или лоши, имало е много моменти в който усещам лъжата, дори и да си пишем чрез интернет пак усещам лъжите. . .

Усещам какво трябва да постигна в живота и усещам че ще стане, ако започна да го осъществявам . . . Нашите и не само те, ами повечето с който съм водила сериозни разговори казват че мисля доста зряло за възрастта ми. .

Моляя помогнете. . какво е това. . . . Интуиция? Индиго? Какво? Помощ!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
14.08.2015 18:29
Хахх не се тряскай. Радвай се.... Хората който започват да се събуждат духовно усещат това.... Потърси книги за духовното пробуждане и ще разбереш всичко.

Трябва да се радваш, че имаш това качество. Това ще е в твоя полза да защитаваш хората и себе си от такива лоши хора!!!

Аз постоянно усещам енергията не само на хората на всичко около мен... Мога само с поглед и чувство да преценя какъв е и т.н.

Това е много хубаво. Радвай се и се развивай духовно! :)

Поздрави!
4
0
Яна
Яна
26.07.2015 15:26
Добре окей вече не се чувствам като тотален изрод, не съм само аз... :D
3
0
Styx
Styx
24.06.2015 01:02
Това е дарба от Бога според мен
3
0
NoLimits
NoLimits
23.06.2015 00:47
Повечето се опитват да отговорят на въпросите ти. Аз пък ще те попитам: каква енергия имам според теб, авторке? Приема се всеки отговор (включително "ти си за затвора, драги!") - не очаквам да ме хвалиш и да заявиш, че съм по-чист и от децата.
3
8
надежда
надежда
23.06.2015 16:39
Въй,въй какво голямо самочувствие,но не винаги ти се отваря парашута.За подробности само на SMS.
6
0
Suni Dani
Suni Dani
22.06.2015 22:33
просто си идва отвътре, интуиция. И на мен ми се случва ама не толкова силно като теб, а може би имам и грешни първи впечатления не знам. Но по погледа долу горе добивам представа човека добър, лош, високомерен, надменен ли е...и по начина на държание разбира се.:)
4
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
21.06.2015 16:57
Поздрав, а аз усещам ,когато някой си въобразява и иска да се
изкара ,че е повече от това,което е.Та не си въобразявай.Имаш нещо,
но то не е това за което си мислиш.Просто си един обикновен човек
и не се напъвай за това, за което не си дорасла.
3
7
Heavenly
Heavenly
21.06.2015 01:13
Ти си ЕМПАТ :) Нормално е, за теб да сканираш хората лесно, а и да си по зряла за възрастта си...аз също съм ЕМПАТ :)) Не ми трябват повече от 2-3 изречения за да разбера с кого си имам работа :)) Не се притеснявай....макар и понякога да е изтощително, това си е чиста Благословия....и не. ..това няма нищо общо със 6тото чувство ;) Усещането ни за света и вселената е на друго ниво ....Намери блогове онлайн и прочети повече. ..гаранция е че ще останеш приятно изненадана колко много хора споделят светоусещане:)))) Късмет и попътен вятър sweetie!
3
8
Нел
Нел
20.06.2015 12:28
Радвай се, че имаш силно интуитивно усещане, не виждам какво те притеснява. В днешно време много хора се развиват духовно и отварят друго ниво, по скоро опитай се да го развиеш това в теб може би мисията ти е да помагаш на хората.
7
0