Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Постоянно усещам този необясним аромат на тамян

Постоянно усещам този необясним аромат на тамян

Постоянно усещам този необясним аромат на тамян
Последните месеци вече странните случки станаха толкова чести, вече наистина съм притеснена. След всяка случка ровя в интернет уж за успокоение, но никак не се успокоявам. Ще започна от последната най-плашеща случка. Живея сама с дъщера ми( тя е на 3г) и снощи, тя вече беше заспала а аз отифох до тоалетната. В момента в който влязох в стаята докато вървях от вратата до леглото все едно минах през облак от аромат, аромат на тамян.

Беше толкова силен, у нас нямам тамян, прозорците са затворени, защото е зима. Легнах в леглото супер уплашена, още усещах аромата на тамян, но по-слабо. Станах и се приближих към мястото в стаята на което го усетих и пак митишеше и ъо много силно. Легнах в леглото, до мен дъщеря ми си спеше спокойно и не знсм дали от страх, но следващия един час не можах да заспя, ръцете и краката ми се вледениха и сякаш ставаше течение точно до мен, но с леден полъх.

Миризмата на тамян поизчезна. След час лежане в мисли отифох пак до тоалетната. На връщане по коридора сякаш някой ме следеше бях обзета от необясним страх. Изтичах към спалнята влязох и се запътих към леглото, където сладко спеше дъщеря ми и отново миришеше на тамян, този път беше още по-силен. Ядосахбсе помислих, че нещо не съм добре и излязох в коридора и кухнята дс видя там мирише ли така. И не миришеше.

Влязох пак в спалнята и все още лъхаше супер силно на тамян. Много се притесних, не заради самата миризма, а заради всички други неща, които ми се случваха напоследък. През последните месеци давам примери, като абсолютно всеки ден имам поне по една необяснима случка: 1. като легна вече всичко пука около мен, ако сменя стаята и пукането се мести с мен.

Също и други звужи скърцане, цъкане, бучене, които следват мен и са едни и също и въпреки, че се случват на различни места. 2. Телефона ми звъни, вдигам, пише неизвестен номер, никой не говори, чува се само някакъв шум или звук не знам как да го определа. Първият път беше преди 2години, след това след 2месеца, после пак след 1седмица. Така се повтаряше през различен интервал едно и също по различно време на денонощието. Дори дадох на мъжа ми да говори веднъж, той доста попсува, но нищо. После няколко месеца нямаше такова обаждане. Май месец тази година беше последният път и до сега не е звънял този непознат скрит номер който не говори. 3. На различни места сякаш действам на електрониката. Бяхм у приятели и слушахме музика, реших да седна на компютъра да пусна аз нещо, в момента в който седнах на стола още не бях пипнала мишката, музиката спря, бъгна. Моя приятелка дойде и ми каза да не спирам музиката, а аз не я бях спрала. Станах от стола и музиката продължи откъдето беше спряла. Това се повтори няколко пъти. Може и случайно да е разбира се, но все пак много странно. 4. У дома лампите премигват, сякаш електтичеството се променя. В която и стая да ида се случва, не всеки път, но повечето пъти. 5. У дома вечер почти всяка вечер сякаш усещам че някой има около мен и се чувствам супер притеснена като във филм на ужасите. Една вечер дъщеря ми се хранеше сама на масата а аз стоях до нея на дивана четейки нещо. Телевизора се изключи сам. Не е нагласен да се изключва, защото след няколко такива изключвания специално проверих настройките. Тя каза " мамо защо изключи телевизора" а аз направо се стъписах. След няколко вечери пак същата ситуация, но този път се изключи устройството на булсатком, само се изключи, а то изобщо няма функция да се изключва само.

Знам че след час ако не сменяш канала се изключва само, но аз тъкмо бях пуснала телевизора. И двете устройства се изключват сами и до днес през различен интервал по различно време в различни ситуации. Преди 2седмици както си гледахме филм без да пипам телефона ми, той се изключи и показа син екран. След няколко часа опити да го рестартирам се оправи, това също се случва няколко пъъи през последната година. 5. Последната година сякаш преусещам неща и те наистина се случват. Сякаш интуицията ми е свръх. Или сънувам нещо ибто се случва или казвам нещо и след няколко минути или дни се случва.
Кръстена съм, дъщеря ми също, вярваща съм, вярвам в доброто, също така имам 2визшета, филологическо и педагогическо и съм изчела доста учебници по психология и какво ли оше не и съм мога да каза един реалист здраво мислещ възрастен. Но просто този страх, който ме обзема когато се случат някаква поредица от необясними случки ме побърква.

На моменти си мисля че наистина нещо ми става, психично болна ли съм, луда ли, халюцинирам ли. Доста от нещата които се случват без обяснима причина ги констатират и мои познати, когато са с мен и се случат и те също се шегуват понякога " о лампите почнаха да премигват като се появи тук" уж на шега, но на мен хич не ми е смешно. Моля ако някой знае нещо по въпроса да ми пише. Постоянно се случват нови и нови необясними неща около мен и с мен и вече наистина ще се побъркам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#201934
Може нещо да се опитва да се свърже с теб.
3
8
Анонимен
Анонимен
12.03.2018 05:57
Не полудяваш. При много хора се случва това. Тези неща не са измислица. Провери дали нямаш магия. Магии се правят и по телефона и то точно по този начин. За съжаление има много мръсни хора. Сигурно има и дух.
8
0