Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Какво се опитва да направи с мен То?

Какво се опитва да направи с мен То?

Какво се опитва да направи с мен То?
bЗдравейте, момче на 17 години съм. Никога не съм помислял, че мога да пиша в подобен сайт за нещо подобно, но ето, че имам нужда от мнението ви, защото въпросите ми стават твърде много.
Точно преди две години, през този месец, се случи нещо много странно. В два през нощта бях излязъл в двора да изпуша цигара, за да не мирише стаята, живея в къща, и както се разхождах из двора сякаш нещо ме накара да се обърна, и точно тогава видях нещо изключително страшно. Не беше силует или нещо подобно, напротив, беше много ясно изразено и се виждаше всяка една частица, гледаше ме право в очите.

Не съм вярвал, че съществуват подобни неща, дори тогава не се стреснах, мисълта ми, тялото ми замръзна за минута, когато се осъзнах изтичах вътре. Докато разказвах на нашите какво се е случило, имах чувството, че не се изненадват изобщо, сякаш знаеха за това, но се опитваха да ме убедят, че просто ми се е привидяло нещо.

Следващата година, датата не съм я запомнил, но пак същия месец отново се случи нещо много странно. Бях сънувал същото това нещо, на същото място, но съм хвърлил градинското джудже по него и се е счупило. Не обърнах внимание на съня, помислих си, че просто ми е останало в съзнанието. Странното беше, че видях джуджето счупено, където бях го хвърлил, в съня си. Това още не мога да си го обесня.

А това, което вече ме кара да се плаша е случката от снощи. Вкъщи нямаше никой, бяхме само с приятелката ми. Към два през нощта кучето започна да лае настоятелно, все едно има чужд човек в двора. Излязох да проверя и чух нещо като плач, не можех да разбера точно какво беше, но всякаш беше като плач на бебе, но си помислих, че има някакво малко куче. Извиках гаджето ми да го потърсим, но тя твърдеше, че нищо не чува, а скимтенето ставаше все по-силно, и моето куче не спираше да лае. Аз не й повярвах и продължих да следвам гласа, тя ми се развика да влизаме вътре, защото тя наситина не чува нищо, а само на мен ми се причува. В същия момент аз вече бях под дървото, под което бях видял онова нещо преди две години, усетих какво се случва и се прибрахме.

Не знам какво иска от мен, месеца има ли нещо общо? Самото място ли? След първия път, когято го видях аз промених тотално, започна да се случва нещо с мен, например, че сънищата ми се сбъдват, интуицията ми се засили. . Но тези неща не искам да ги обяснявам, защото вече свикнах. Въпроса ми е То ли има нещо общо с всичко, какво е То? След снощи съвсем се обърках.

Знам, че много хора не вярват в такива неща, и аз не вярвах, но това, което съм видял, други неща, които съм преживял ме накараха да повярвам. /b
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 5
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

Изпрати
Цветан
Цветан
04.05.2015 20:03
Искам да те попитам нещо къщата стара ли е чувал съм че старите къщи си имат ”пазители” и то все странни същества може би си видял такъв пазител а там се показва всяка година на този ден защото преди време на тази дата се е случило нещо и в никакъв случай не го нападай просто щети кажа че няма да ти хареса така ако не те закача просто го остави но ако ти прави нещо задължително се преместете разучи и пиши какво си научил за историята на къщата късмет :)
2
0
Цветан
Цветан
04.05.2015 21:24
Извинявай че отговарям на стария си пост но не мога да отговоря на твоя
Така щом не ти прави нищо просто не го закачай а за това да разбереш повече за него ако мислиш да го питаш няма да стане тези не са особено общителни ако искаш провери в интернет за него по-точно за тези като него
И просто на тази дата гледай да не излизаш и ако ме питаш сложи камера да гледа към мястото където се появява нещото и моля те опитай се да го опишеш много ми е интересно какъв е
2
0
Цветан
Цветан
04.05.2015 20:14
И ако искаш аз мога да ти помогна защото може да не е това което казах бързо разучи историята на къщата (ако е стара) ако не пак пиши мога да ти помогна само ми трябва да знам историята и
Веднъж съм виждал подобен случай но на човека обитаващ къщата с един от тези ”пазители” просто не му пукаше дори нарочно искаше да го предизвика да излезне (много откачен тип:) )
1
0
Анести
Анести
03.05.2015 22:30
не ги слушай тея пишлемета дето казват че трябвало да му помогнеш-
намери уръжие и му надупчи задника с олово
3
4
Цветан
Цветан
04.05.2015 20:17
Нападението само ще влуши нещата това не е решение
4
1
емилия илиева
Мисля,че това ,което пишеш не е измислица,а наистина си го преживял.На мен слава богу не ми се е случвало нещо подобно,направо е ужасяващо.Дай малко информация как изглеждаше То,опиши го.Имаше ли човешки образ,животински,извънземен?
4
0
Потребител#157874
Не знам как да го обясня, в съзнанието ми е отлично изразено, но така да го опиша ми е много трудно. Човешки образ не, по скоро като извънземен, но не като тези марсианците, а просто нещо грозно, плашещо, най-вече очите са му някакви много странни, няма как да не гледаш в тях.
2
0
yanica
yanica
03.05.2015 15:07
i az ti vyarvam spored men tochno v tazi godina v tozi mesec v tozi den nyakoy e pochinal tam i iska da mu pomognesh
5
1
Ирен
Ирен
03.05.2015 11:28
пътуване във времето? Сигурно точно в този момент някой се намесва за да предоврати някакво събитие?
2
1
Батьо ти
Батьо ти
03.05.2015 10:42
Внимавай какво пушиш и не обръщай внимание на нещото. Ако трябва отрежи тъпото дърво и вземи да разтребиш малко. Може да си завъдил съсели.
1
0
Потребител#157874
Точно тогава не съм пушил това, за което намекваш. :Д А, ако отрежа дървото се притеснявам, че в по-възможно да му е нещо като уютно място и да вземе да се разбеснее, отколкото да изчезне.
1
0
Kilata baby
Kilata baby
03.05.2015 02:10
Popitai go kvo iska 4ovek e ina men be se sly4ilo no be za maitap moji i toq det gi prau tiq da se 6egyva
0
1
Velizar
Velizar
02.05.2015 20:02
ami spored men iska neshto ot teb sledvashiq put kogato go vidish pak ostani tam pod durvoto moje da mu chuesh glasa ili da ti podskaje kakvo iska
1
2