Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»След като ми се разкрещя, направих опит за самоубийство

След като ми се разкрещя, направих опит за самоубийство

След като ми се разкрещя, направих опит за самоубийство
Здравейте. Отчаяна съм вече, не знам към кого да се обърна. Момиче съм на 21 години, 2 курс студентка в София. Там е работата че през Ноември страшно много си харесах един съсед от общежитието, живеем врата до врата. Аз съм 93 набор, той 90-3г разлика имаме. . Влюбих се в него не знам как стана, но яко съм лапнала въдицата, постоянно му пиша от тогава в фейсбук, но той чете и не отговаря.

Мисля постоянно за него, представям си как ме люби и едва ли не как се женим и имаме деца. Сънувам го почти всяка нощ, поне в съня мога да го имам. Не спира да излиза от мислите ми, не мога да си представя живото без него, не знам какво чувсктствам вече. Преди 6 дена се засякохме в коридора съвсем случайно, беше много ядосан като почна да ме нарежда- МОМИЧЕ, ЩЕ СПРЕШ ЛИ ДА МЕ ЗАНИМАВАШ НАВСЯКЪДЕ, И ДА ПИТАШ ЗА МЕНЕ, ЗА ПОСЛЕДНО ТЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАМ, АКО ЛИ НЕ ЩЕ ПОСТРАДАШ ЖЕСТОКО. Аз се разтреперих направо, и той вика: -ОБЕЩАЙ, ЧЕ НЯМА ДА ПРАВИШ ПОВЕЧЕ НИЩО.

И аз мълча в шок. . и като се изкрещя с всичка сила ГОВОРИ БЕ, ДА НЕ ДОЙДА ДО ТЕБЕ МОМИЧЕНЦЕ. И аз едва едва викам добре обещавам и се прибрах. 2 часа плакох в банята без да спра, отчаях се от живота и взех едно бръснарско ножче, отидох до леглото си, а съквартирантката ми се стъписа, удари ми шамар, спря ме момичето, изхвърли ножчето, нищо не можах да направя.

Много ми е мъчно, обичам го с цялото си сърце, не мога без него, какво да правя. Стигнах до пълно отчаяние, не ям, само плача, искам да си сложа край на живота. . дайте ми съвет моля ви :x: :x: :x: :x:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
50
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

Изпрати
maria_kiril
maria_kiril
12.03.2017 02:17
Ако още следиш темата ще ти кажа влюбена си в изрод! Какво си харесала в това момче? Той е надменен и не възпитан. След като ти чете писмата и не ти отговаря защо си продължила да му пишеш? По този начин си му дигнала самочувствието. Просто не си струва заради някой да си слагаме край на живота...не се занимавай с хора които НЕ ТЕ ЦЕНЯТ! Надявам се че още четеш темата, и се надявам историята да е приключила и да си го приживяла. Аз познавах такова момче...просто от вън красиви а от вътре гнили ама гнили..
0
0
Деси
Деси
28.01.2016 22:37
Обичала го...
0
0
без име
без име
17.03.2014 00:35
режи вените , не слушай никой
2
3
рали
рали
06.03.2014 23:53
ти как може заради някъв си там дт даже синямала нищо с него да праиш простотии вземи се в ръце кажи маината му даже не го поздравяваи ако се засечете и се усмихваи не е динствен
0
0
Галина
Галина
06.03.2014 11:20
Все пак животът не е само това момче. Трудно е, но се опитай да се съсредоточиш върху ученето и други важни за теб неща. Целта е да си отвлечеш мислите по някакъв начин, за да може да продължиш живота си. Ходи на разходки, на кино... каквото обичаш. Мислите ти постепенно ще се избистрят. Незнам на какво е способен този младеж, но може много да ти навреди, затова внимавай с писането и питането за него.
0
0
Ти
Ти
28.02.2014 13:42
Не е лесно да си тъп!
4
1
аха
аха
27.02.2014 15:46
След време сама ще си се чуди на идиотщините!Няма представа колко пубертетски звучи тази история.
2
0
maria
maria
25.02.2014 20:52
Той се държи надменно и тъпо. Какво хареса в този? А на теб какво ти има ..КАК може да се влюбиш в човек който не познаваш?
Това държание .. ми е много познато, и ми напомня на едно момче ..и той така се държеше с мен. Защото някой го излъга за мен и онзи повярва ама все тая .. Един човек като не е мил не ти трябва.
2
0
Мариана
Мариана
27.02.2014 21:34
Никога не мисли, че с един човек- било то приятел или любим светът се свършва. Цялото поведение на този човек е нарцисъзъм и комплексарщина, които разбира се се подхранват от жени като теб. По- голяма съм от теб и съм се влюбвала на младини, любовта на младини е преходна- идва и си отива. Любовта в зряла възраст има своята тежест, защото човек не иска повече да остане сам. Деца и семейство- това е лукс в днешни дни. Намери си любим, който да цени приятелството, подкрепата и най- вече чувствата ти, а не да те стъпче и използва за изтривалка. Този тук е садист и комплексар и се подхранва от обожанието на крехки момичета. Не бъди мазохист, това е тежко състояние на духа, в което много българи са попаднали. Ще се радвам, ако съм ти помогнала. Понякога наистина трябва по- силничко да те разтърсят, за да излезеш от летаргията и да разбереш, че ти самият си най- големият си враг понякога. Знам, че самотата тежи, но е за предпочитане пред компанията на някой, който още при първата среща потъпква чувствата ти по такъв груб и недостоен начин.
0
0