Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Отчаян съм, а животът ме мачка всеки ден

Отчаян съм, а животът ме мачка всеки ден

Отчаян съм, а животът ме мачка всеки ден
Здравейте. Може би разбирате какъв ми е проблема от самото заглавие. Имам сериозни проблеми с общуването. Имам чувството , че ме е страх да общувам с хората а толкова искам, сякаш нещо ме спира и все едно някой друг контролира нещата вместо мен. Знам, че звучи налудничево но аз по този начин го усещам. Живея в собствен свят, в който ме уважават и гледам винаги да бъда там защото живота ми в реалният свят не е никак розов. Нямам абсолютно никакво самочувствие, хората ме отбягват сякаш съм някакво чудовище, постоянно чувам какви ли не неща по мой адрес и общо взето не съм уважаван човек. Много пъти съм си мислила защо толкова много страдам? Къде сгреших?

Имам чувството, че цялото нещастие се е струпало върху мен и че щастието бяга от мен. Искам и при мен щастието да дойде толкова ли много искам? Незнам вече какво да правя и психолог не ми върши работа. Толкова отчаян човек съм, че вече съм се отказала от живота и постоянно ме мачка всеки ден. Неискам мой собствен свят защото по този начин свиквам а това не е добре но само там се чувствам добре и спокойно. Много Ви моля кажете ми какво да правя неможе цял живот да съм така . Благодаря за отделеното време !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
Азсъмсиаз
Азсъмсиаз
14.04.2015 10:03
Минал съм през това дори все още има леки оттенъци.. Съвета ми е да започнеш да спортуваш всеки ден.
2
0
Каката
Каката
14.04.2015 01:49
Хайде сега на един психолог,събирай се с положителни и добри хора,върши добри неща и ще потръгне,другото е комплекси!Повече контакти,екскурзийки и културни мероприятия и никога отчаяние и мързел за дела!Активност,решителност,нови идеи и малко лудост!Това е!
1
1
Същата
Същата
13.04.2015 17:46
Ние сме като две капки вода! Страшно много си приличаме! Само дето моят измислен свят е фейсбук! И различното ни нещо е, че аз си имам самочувствие и то много! Незнам какъв съвет да ти дам нито на теб нито на мен! Затова просто се надявай това да е просто преходен период в живота ти, който трябва да преживееш, и който ще отмине! Дано да е така и все някога да отмине! ДАНО!!!
1
0
maria_kiril
maria_kiril
13.04.2015 16:46
Създай си цел и я следвай. Обществото ни е тъпо, и не приема различните! Да не ти пука за стадото овце,човек като е различен го обидат " пткачалка,луд" и всякакви тъпи етикети! Създай си цел слевай я и прави неща които ти харесват, и кажи край на болката.
6
2
ИМИЛ
ИМИЛ
09.01.2016 23:33
Българите са малък, но за сметка на това много прост и неграмотен народ!Понеже сме мнооооооого умни, сме най - неграмотните в Европа и поста на момичето говори сам за себе си, че като хора сме нула!!ТЪпо и злобно племе сме, затова 3500 000 са навън!
0
1
Йвайло
Йвайло
14.04.2015 08:17
Не е вярно , че обществото ни е тъпо ! Ние сме най-великия и един от най-умните народи в цял Свят ! А ти не се отчайвай , спасението е навсякъде ! Имай надежда ! С Бога напред !
3
3
Съвет
Съвет
13.04.2015 10:07
Спри, да мислиш за лошите неща от живота ,и започни да мислиш за позитвните.Така постепенно лошия късмет ще те напусне и ще живееш щастливо
4
0