Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Със всеки изминал ден дарбата ми става все по-силна

Със всеки изминал ден дарбата ми става все по-силна

Със всеки изминал ден дарбата ми става все по-силна
Здравейте! ! !

Във първата си статия споделих, че наследих дарбата да гадая да правя и да развалям магии. Отначало започна само с много силно развита интуиция, знаех какво ще се случи в следащия момент до най-малката подробност. После това изчезна и започнах с картите. Никога несъм си пожелавала това! С всеки изминал ден започвам да надниквам все по дълбоко.

Идват хора при мен за помощ. Преди идваха при пра баба ми но тя почина и тъй като аз я наследих до най малкият детайл идват при мен сега. Помагам им никога неги връщам, наистина ги правя по щастливи. Всякакви хора идват много мие приятно да помагам на хора в беда, но след всеки направен ритуал или надникване в бъдещето се чувствам отпаднала и слаба. Почивам си малко и ми минава. Тъй като бабами отдавна не е сред живите лека и пръст аз няма до кого дасе допитам.

От едно поколение се губи наследяването на тази дарба и само аз съм единствената наследничка. Знам всичко до най малката тънкост, но само тази отпадналост след надникването в бъдещето и правенето на ритуали немога да преодолея все още. С всеки изминал ден ставам все по силна сигорна съм, че бабами ми помага в това. .

Няма да спра да помагам на хората. Неслучайно получих тази дарба, трябва да помагам на хората в беда това е моята мисия, но се чудя дали винаги тази отпадналост след ритуали ще си върви ръка за ръка с тази дарба?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
02.08.2019 18:25
Здравейте авторката на статията съм! В моята дарба няма нищо демонично
17
0
Анонимен
Анонимен
06.04.2019 10:18
Отпадналостта ти върви заедно със всяко нещо, което правиш обаче е различна например от картите те боли глава, а след това ще направиш един ритуал и ще се чувстваш като парцал,просто за всяко едно нещо си трябва енергия
1
10
Nezabravka
Nezabravka
02.12.2018 12:43
Тази дарба различните хора получават от различни източници. Един свят човек, със свят живот, който следва молитвено правило и има въздържание във всичко земно, той получава дарбата си от Бог, а останалите, които не живеят свят живот, получават дарбата си от Дявола. Един демон, който ти не виждаш, ти помага да познаваш миналото и бъдещето на хората, но той е същество от друг свят и за да се задържи в този свят, той черпи енергия от околните, в случая от теб. По тази причина ти се чувстваш отпаднала след всяка негова помощ. По отношение на източника съм сигурна, че е Демон, но ти се допитай и до свещеник и той ще ти обясни по-добре.
1
0
Анонимен
Анонимен
20.07.2018 16:40
Тази дарба изисква много енергия с радост бих се разменя с теб защото едвали е по-нормално да усешташ чужду присъствие постоянно ако може искам да се срещтна с теб да ми кажеш чие е това чужду присъствие което постоянно усештам
1
0
DoubleDream
DoubleDream
13.02.2018 23:27
Според мен ще остане. Докато почивката ти помага, можеш да бъдещ спокойна!
3
0
mechoTv
mechoTv
03.01.2018 16:05
mislia che i az imam niakakvi neshto da se sluchi az go useshtam che shte stane no ne razbiram dali shte e neshto xubalo ili losho ...leka po leka poshvam daa razbiramm dali sht e dobro ili losho i useshtaneto stava vse po silno i sled tova me boli glava
0
0
Mimiii
Mimiii
01.12.2017 22:27
Ти си индиго радвай се, ще се радвам ако се свържем.
9
3