Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Всеки ден я сънувам

Всеки ден я сънувам

Всеки ден я сънувам
Здравейте, доживях и аз да напиша нещо тук. . Както и да е. Накратно, има една бивша моя съученичка, която не съм виждала от 4-5 години, нито говорене, нито писане - никакъв контакт.

През тия 4-5 години аз дори не съм се и сещала за нея, тоест не е имало абсолютно никакъв повод по който ще се сетя или мисля за нея, просто я бях забравила напълно, докато миналата година Април или Май беше я сънувах за пръв път, не беше никакъв особен сън просто бяхме аз и тя на пейки мисля и си говорихме. Помня, че се събудих и си нямах и на идея защо и как подсъзнанието ми ще ми я извади с тоя сън, както и да е, това не беше най-странното.

Странното беше, че следобяд същия ден, след като я бях забравила напълно за толко години и след като я сънувах за пръв път без причина я видях в едно кафене. Не сме си говорили, беше дълга опашката, не мисля че и тя ме видя. След това започнах да я сънувам тук таме, лятото мина, Септември дойде, бях заета със следване и отново не съм и мислила за нея, докато пак наскоро преди 2 месеца да е било отново започнах да я сънувам. Не съм я виждала, но буквално ми е в сънъщата всеки ден.

Ако имате идея, какво означава да сънуваш някой всеки ден и то без дори да сте близки или да си го виждал скоро, моля кажете.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
20.08.2018 00:08
as susto q sunuvum taua st0to bqgme saednu na pocivka mnogo golemi priqtelki sme
1
1
Потребител#218069
Здравей!
Не бих искала да се бъркам в живота и съдбата на когото и да било, но моето лично мнение е, че в този случай аз лично бих направила опит действително да говоря с тази моя отдавна забравена позната.
Има много материали, изписани по темата за астралните близнаци, за дуалните души и изобщо за близостта, която може да имаме с хора, които на практика е възможно дори и да не познаваме и/или да не присъстват в живота ни.
1
0