Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънужам един и същи сън почти всеки ден

Сънужам един и същи сън почти всеки ден

Сънужам един и същи сън почти всеки ден
Почти всеки ден сънувам, че падам с приятелки от поне 10 метра. Както ходим край гора, земята се разцепва и ние оставаме на едни пропасти. Скачаме всички и нищо ни няма.

Отново се връщаме горе незнайно как. Само 1 момиче скача още 10 пъти. След това и аз скачам и падам дълго време.

Преди да се приземя, аз се събуждам с ужас. Помогнете. Защо го сънувам през 1-2 дена. Или още казано Дежа вю.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
лейла
лейла
19.09.2011 14:13
Глупости. Това е повтарящ се сън за опасност. Означава, че имаш някакъв проблем или опасност или страх в реалност и явно наистина те тревожи (дори и подсъзнателно да е) щом го сънуваш толкова често. Ще спреш да го сънуваш като в реалния живот се справиш с това. И аз съм имала повтарящ се сън. Спрях да го сънувам когато проблемът ми приключи. Чак тогава разбрах какво е символизирал сънят.
0
0
nadka biserova bodova
nadka biserova bodova
11.08.2011 13:53
Здравейте. И моят брат сънува постояно, че пада в пропаст и се стряска. Сънува, че пада в дупка малка, но постепенно се уголемява. И пада това нещо с него. Ние ходихме при човек, който разваля магии. И човекът каза, че не е магия, а някакво видение, че този човек ще бъде много уверен в себе си. Ще тръгне от нулата и ще стане над нулата. Така ни каза, но брат ми все още сънува този сън. Така, че каквото и да направиш, ти ще сънуваш този сън докато наистина стане, така ми каза човека.
0
0