Какво е за теб любовта?

Какво е за теб любовта?
Снимка: sanovnik.bg
Какво е за теб любовта? Да правиш любимия човек щастлив? Или огнената страст, която чувстваш след като устните ти докоснат тези на любимия човек? Белегът на врата ти, след лека захапка от твоето момиче? В една връзка смесицата между страст и любов винаги води до нещо неописуемо, силно и изпепеляващо. Всяка целувка, всяка въздишка в ухото от любимия човек ни кара да искаме все по-близък контакт с него.

Любовта е нещо уникално и ни сближава с всеки изминал миг. Самото чувство, че си обичан, че има някого, на когото му пука за теб. Това е смисъла на живота. Да живееш за някого, а той да живее за теб. Взаимно да дишате един за друг. Тогава смъртта ще ви се стори като кратка почивка за кафе или цигара, а след това отново ще имате възможност да се отдадете един на друг. Отново да опитате огненият вкус на любовта. Да горите в един общ пламък от страст и чувства. .

Рейтинг

4.2
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Kenneth Strickland
Kenneth Strickland
20.04.2020 13:56
Казвам се Кейти Мартин и искам да споделя истинската си житейска история за това как върнах съпруга си с помощта на д-р ogundele страхотен заклинател, който върна съпруга ми за 24 часа със своите правомощия, и това заклинания са безвреден, този човек е много мощен човек, сключих споразумение с него да споделя името си в интернет, затова правя това сега. Ако имате нужда от помощ, можете да се свържете с него с неговия WhatsApp: +27638836445. Той е 100% реален и мощен.
0
0