Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Ключът за моето сърце е в теб

Ключът за моето сърце е в теб

Ключът за моето сърце е в теб
Сънувах, че най-добрия ми приятел с когото много сме близки ми казва: "Ти не можа ли да разбереш, че ключът за моето сърце е в теб".

При което аз се изсмях и му отговорих:"И какво, не мога да намеря ключалката ли?" Отговорът му бе:"Да".

Искам да поясня, че на яве, той винаги ми е казвал, че сме само приятели. Помогнете ми ако можете,какво означава този сън според вас ?

Подобни на този сън имам и други сънища, пак с този въпросен приятел. Сънувах една жена(гадателка)на улицата. Казах и, че искам да я попитам нещо, а тя ми отговори: "Ако питаш за Козирога(това е зодията на този приятел), той ще властва още година, година и пололовина и ще клекне. То вашето голяма любов, голямо нещо".

Друг подобен сън на този, отново за въпросния приятел. Сънувам го, че сме заедно с него и сестра му. Той ми каза, че съм една голяма сестричка и аз.

Отговорих му, че аз сестра няма да му бъда, нито майка, че сме разбрали по въпроса. При което той ми каза:"Не си мисли, че няма да ми бъдеш някаква".

Моля ви, ако нещо според вас означават тези сънища, кажете ми. Странно ми е всичко, защото той наяве си твърди, че сме само приятели, че ме харесва много като приятелка.

Аз си го харесвам също, обичам си го, но тези сънища ме объркват. Да не би да има нещо от негова страна към мен и да го прикрива ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
danielitka
danielitka
02.02.2011 09:52
Много сте мили. Благодаря ви. Полезни сте ми, аз също мисля, че някои сънища трябва да се тълкуват буквално. Просто някак си се усещат кои.
0
0
Galja
Galja
31.01.2011 23:58
Това, което съм чела, а и ми се е случвало на мен самата е, че информацията идваща в сънищата ни под формата на прав текст, изречен от конкретен човек или за конкретен такъв, би следвало да се приема буквално. Тоест, каквото ти каже и го си чула ясно, най-вероятно е самата истина. Да, тя идва от твоето подсъзнание, но това не е твоя собствен глас, а информация от вън, която ти без да осъзнаваш си уловила в реалния живот, а в съня ти излиза наяве, за да ти е в помощ. При мене поне подобни цитати винаги са отговаряли на реалността в живота.
Толкова по-добре, ако в твоя случай и ти желаеш това. Сигурно не е трудно да разбереш истината - ти най-добре ще прециниш можеш ли да направиш нещо по този въпрос, какво точно да бъде, кога и т.н. Успех, щастие и късмет на тебе и на всички други действащи лица.
0
0
leila
leila
30.01.2011 16:47
Напълно съм съгласна относно теорията, и е възможно случая да е такъв. Предполагам това имах впредвид като дадох за пример моя сън, но няма как да си сигурна, понякога сънищата са си просто сънища.
Има само един начин да разбереш и евентуално да намериш ключа за сърцето на твоя човек. Остави сънищата настрана, ако не му кажеш сега какво изпитваш, рискуваш да съжаляваш след време. Не се притеснявай ако приятелството ви е истинско, това не би го разрушило, независимо как би отговорил той.
0
0
Danielitka
Danielitka
28.01.2011 01:08
Leila, благодаря ти за мнението. Полезно ми е, тъй като аз съм пристрастна, в ситуацията съм и не мога да преценя някои неща, които отстрани определено се виждат по-добре. Аз сънувам често, но някои от сънищата ми определено предсказват. Случвало ми се е, някои са буквални, случват се буквално, други трябва да се разгадаят и ми е трудно. Едва когато се случат нещата, си спомням за съня и си казвам:Ето защо съм сънувала това. А с въпросния приятел, нещата са малко сложни, имахме и близост, но той все казва, че сме само приятели. Но ми се струва, че сънищата ми не са само плод на въображение. Ако беше така, щях може би да сънувам по несвързани неща, някакви глупости така да се каже. А тези са показателни според мен, но знам ли, може да си въобразявам, защото ми се иска да е така. Пророческите сънища, още известни като предсказателни сънища, са сънища които привидно предсказват бъдещето. Една разумна теория, обясняваща този феномен, е че нашето подсъзнание успява да сглоби части от информация и наблюдения, които ние обикновенно пропускаме да забележим или не взимаме на сериозно. С други думи, нашето подсъзнание знае какво ще се случи, преди ние съзнателно да сглобим същите парченца информация.
0
0
leila
leila
27.01.2011 23:34
ОК, просто не бях сигурна дали нямаш предвид приятелски чувства.
Та доста интересни и ярки ми звучат сънищата ти, със сигурност имат дълбок смисъл. Не са случайни и според мен имат значение за теб, явно е че засягат и момчето, но не забравяй, че сънят идва от твоето подсъзнание.
Първият е доста красноречив. Другите също имат ярка символика, но какво означават е трудно да се определи.
Ти можеш най-добре да си отговориш на въпроса, първо че си запозната със ситуацията наяве, после че всеки човек си е индивидуален. А ако ти е трудно да си разтълкуваш някой сън, най-добре обърни внимание на самото чувство, което сънят поражда в теб, така няма как да сбъркаш.
0
0
Danielitka
Danielitka
26.01.2011 19:40
Leila, питаш ме дали има чувства към въпросния приятел. Аз съм написала, че си го обичам и харесвам, ами да има чувства към него. Но дали тези сънища показват само моето желание все пак ? Или и неговото, както предполагаш ?
0
0
leila
leila
23.01.2011 14:28
Ако случайно ти имаш някакви чувства към него, възможно е сънят да показва това твое желание. Дори и ти да не си признаваш сама на себе си.(ти никъде не споменаваш ти как го приемаш) А също е вероятно той да те харесва, като повече от приятелка, независимо какво ти говори и ти на подсъзнателно ниво да го усещаш, но да не съзнаваш наяве, затова съня ти го показва. А и да знаеш, че всеки мъж, който ти е близък приятел и се навърта покрай теб най-вероятно има поне сексуални помисли, освен ако не е гей, вервай ми.
Аз веднъж сънувах, че мой много близък приятел ми се обяснява в любов, оказа се че в действителност е вярно, и с времето осъзнах, че най-вероятно съм го усещала и преди, но не съзнателно.
0
0