Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Мога да призовавам зли духове

Мога да призовавам зли духове

Мога да призовавам зли духове
Здравейте, от както се помня двете ми баби са нещо като врачки , вкъщи често тема за разговор беше мистерията на отвъдния живот . Не след дълго започнах и аз да се интересувам, правех експерименти да призовавам духове. И осъзнах че имам дарбата да ги виждам и призовавам , така и да ги гоня. Но всъщност това което наистина целя е да помогна , често чета форуми в които хора се нуждаят от помощ, ако някои се нуждае от такава помощ може да ме потърси.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

Изпрати
GeorgiRGeorgiev
GeorgiRGeorgiev
02.01.2015 00:12
Аз посъветвах автора на темата, като човек към когото БОГ е показал милост. Защото сатана ме беше оплел в проклятието на врачуването - ходех да ми гледат на кафе близо 2 години и живота ми се срути за няколко седмици. Тогава бях в най-трудният си период в живота, но нашият БОГ е твърде МИЛОСТИВ, милостта МУ трае довека!!! ТОЙ не ме остави. Подаде ми РЪКА и ме измъкна от дупката в която потъвах все повече и повече към вечно осъждение. БОГ показа неописеумо голяма милост към мен и аз повярвах в НЕГО. Макар, че аз не обърнах абсолютно никакво внимание на БОГ през целият си живот, ТОЙ ми подаде ръка и ме спаси, когато бях в най-трудният момент в живота ми. БОГ не ме остави ;( ;( ;( !!!
Благодаря на нашият Милостив ГОСПОД БОГ. Слава на нашият ВСЕМОГЪЩ ГОСПОД БОГ !!!
Затова и посъветвах момичето, като човек, който е изпатил от клопката на сатана - врачуването. И пиша като човек към когото БОГ е показал милост. ТОЙ ме измъкна от неизброимите ми грехове. ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС даде ЖИВОТА СИ за всички ни, ТОЙ плати цената за всичките ни грехове на кръста. ТОЙ умря на кръста. На третият ден БОГ ОТЕЦ ГО възкреси и ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС седна отдясно на БОГ ОТЦА и седи отдясно МУ довека. Слава на БОГ ! Амин. Ако се покаем и повярваме в БОЖИЯТ СИН ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС, БОГ ни прощава всичките ни неизброими грехове и ни дава вечен живот ако устоим докрай, ако МУ бъдем верни докрай. Слава на БОГ довека ! Амин. БОГ ме избави от проклятието на сатана, от проклятието на врачуването, което ми погубваше живота секунда след секунда. Слава на нашият МИЛОСТИВ ГОСПОД БОГ отвека и довека !!!! Амин.

Авторката дори сама е написала, че може да призовава - зли духове. В заглавието на темата по-горе го пише. Човек не може да очаква помощ от зъл дух.
6
10
Мима
Мима
01.01.2015 20:53
Да, както са тръгнали "набожните да скачат" и да обяснават, че е против Бог това, което прави момичето, нищо чудно и то да е сатанистка или демон?! Слезте на земята, от към авторката - ако наистина помагаш защо не се обърнеш към медиите и не покажеш и най-вече докажеш способностите си, може би тогава наистина ако е така, ще помогнеш на много хора? Да това ще е дълъг период на себедоказване и понасяне на обиди и т.н., но както казваш искаш да помагаш, така, че не ти остава нищо освен да се бориш. Като пишеш тук, не значи, че всички ще разберат за теб, сигурна съм, че голям процент от посетителите на сайта те подминават с "Тая пък", или ти пишат силно религиозни хора. Надявам се да ти се уредят нещата, успех!
8
4
Maria
Maria
01.01.2015 18:08
Момичето е предложило помощ вие "набожните веднага и на скачахте"!
Всеки човек има дарби,но не всеки може да ги отключи ..
Когато един човек много изтрада, тея дарби се отключват!
Не всички хора, които имат дарби са към дявола.
След като сте толкова набожни хора... като ви урочасът няма ли да отидете при баяч да ви оправи?! Знаете ли че, от урока може да се умре?? Ако виждате зли духове няма ли да потърсите помощ от гледач, който си разбира от работата?!
Опасно е човек, да се занимава с гледачи и баячи, но понякога просто ИМА НУЖДА от такива хора.. и повярвайте Бог дава дарби на хората макр да е рядко.
5
5
GeorgiRGeorgiev
GeorgiRGeorgiev
01.01.2015 18:28
По-горните два стиха ги цитирах от Библията.
5
0
GeorgiRGeorgiev
GeorgiRGeorgiev
01.01.2015 18:27
Не човек никога няма нужда от баячи и гледачи, врачки и хора занимаващи се с подобни неща. Никога! Никога няма нужда да си погубва живота, отивайки да търси помощ от тези хора.

От нашият БОГ, нашият СЪЗДАТЕЛ имаме нужда. Само в НЕГО е нужно да ни е упованието. Само в НЕГО ни е надеждата.

Исая 8
19 И когато ви рекат: Допитвайте се до запитвачите на зли духове, И до врачовете, които шепнат и мърморят, отговорете: Не трябва ли един народ да се допита до своя Бог? Ще прибегне ли при мъртвите заради живите?
20 Нека прибягнат при закона и при свидетелството! Ако не говорят според това слово, Наистина няма зазоряване за тях.
4
1
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
01.01.2015 17:27
Божията дарба не е по наследство.Бог я дава и той я взема. Помисли си. Не е казано,че бабите ти ако са били някакви трябва и ти да бъдеш.При това желание само можеш да привлечеш нещо,което може да бъде за вреда на теб и околните.Първо чети, а след това разсъждавай.В Библията има много тайни, от които можеш да почерпиш знания и знай,че Бог не е насилник.
6
1
Ина
Ина
01.01.2015 04:45
Не мога да разбера какъв е проблема, тя не призовава демони, макар че като не е професионалистка нищо чудно да сбърка. Аз не вярвам в такива неща, защото съм ходила много пъти при различни врачки, имах проблем като бях малка, в крайна сметка след дълги гадания и предсказания се взех в ръзце и се оправих без тях, нищо това от което казаха не беше вярно. Но ако казваш, че наистина имаш способности,това не е лошо, напротив можеш да помогнеш на много хора за нещо.
4
3
GeorgiRGeorgiev
GeorgiRGeorgiev
01.01.2015 16:29
Цитирам от Библията, от БОЖИЕТО СЛОВО:

Второзаконие 18
10 Да не се намира между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел,
11 никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите;
12 защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа, и поради тия мерзости Господ твоят Бог изгонва тия народи от пред тебе.
13 Съвършен да бъдеш пред Господа твоя Бог.
14 Защото тия народи, които ще завладееш, слушат астролозите и чародеите; но на тебе Господ твоят Бог не е позволил това.
3
3
Георги
Георги
31.12.2014 15:54
В миналият коментар, потребител с име "89" ти е написал много правилно, че правиш много лошо, че си се обърнала към тъмнината, а не към светлината - БОГ.
Магьосничеството, призоваване на духове врачуването, е мерзост и грях пред БОГА. ТОЙ ни е забранил да правим това. Ако праткикуваш тези неща с нищо не можеш да помогнеш на никого чрез тях. Но нещата стигат много по-далеч. Не само, че не помагаш, но вкарваш по този начин проклятие както в твоят живот, така и на тези на които се опитваш да "помогнеш" чрез тези ритуали. Ако искаш да помагаш на хората върши това, което БОГ ни учи да вършим - писано е в Библията, която е БОЖИЕТО СЛОВО и се моли на БОГ за тези хора, на които би искала да им бъде помогнато. Така ще им помогнеш. А не чрез призоваване на духове, които са демони. Ако и да ти изглежда, че това е добро - призоваването на духове и ако и да ти изглежда, че тези духове помагат - то това въобще не е така. Писано е в Библията:

2 Коринтяни 11
14 И не е чудно; защото сам сатана се преправя на светъл ангел;
15 тъй че, не е голямо нещо, ако и неговите служители се преправят на служители на правдата. Но тяхната сетнина ще бъде според делата им.

Помощта ни е единствено в БОГ и цялата надежда ни е само и само в НЕГО ! И само на НЕГО е нужно да уповаваме и на НЕГОВОТО СЛОВО Библията. Иначе животите ни са погубени и обречени завинаги.


БОГ да те благослови.
4
7
89
89
31.12.2014 14:53
Мног жалко за теб.Вместо да търсиш доброто и Бог,се обръщаш към тъмнината.Но не знаеш каква цена ще платиш после за тази си глупост.Осъзнай се докато е време.
6
3
Лидия
Лидия
31.12.2014 13:06
Скъпа гледала си много филмчето. "Шепот от отвъдното" .. абе хора много сте започнали да се филмирате :Д
5
0