Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Усещам духове и мога да стана такъв

Усещам духове и мога да стана такъв

Усещам духове и мога да стана такъв
Аз много се притеснявам за едно нещо, което на никого не съм казала. Още от малка имам някакво усещане, че нещо има (до мен, от ляво, от дясно. . . ), но не виждам това нещо. През годините аз се страхувах от това и си мислех, че усещам духовете. На 9 години, нещо странно се случи. Изгубих моята книга и попитах духовете да ли са я взели и ги помолих да ми я върнат. След време книгата се озова на масата, където ги помолих да я върнат. По-късно след няколко години станах много емоционална и това усещане се засили.

Аз не спя, винаги когато затворя очи аз мога да глесам който си поискам. Аз споделих това с родителире си, защото мислех, че съм луда. Но тати е можел са разговаря с духове. Мама ми каза, че може да отделя душата от тялото си. Бях интересувана, как аз можех тезинеща, а големият ми брат-НЕ. Росителите ми ми обясниха, че е така, защото съм много чувствителна.

Заинтересовах се как се наричат тези хора, които имат връзка с света на духовете. Нормално ли е! ? Защо само някой хора могат така? Какво ги е накарало да имат тези видения, чувства? Моля някой там да ми каже.

Дано да не ме сметнете за луда.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
23.07.2018 23:10
Mariq moje li da se svurjem da si govorim az sam Martin Madzharski v Facebook molqti se pishi mi az si govorq s dqvola iskam da go vidq no toi ne mi se pokazva kak moje doshata mi da otide pri nego ?
0
2
maria_kiril
maria_kiril
19.07.2017 20:17
Много обичам да се запознавам с хора като теб,понеже съм същата! Хората които могат да говорят с духове могат да се нарекат " портали" а може би просто индиго хора. А това се нарича астрална проекция дето духа излиза от тялото и после пак се връща. Не се притеснявай хора като нас са специални но и с много отговорности хора като нас трябва да помагат на другите. А дарбите наистина се наследяват явно брат ти, не е имал този късмет. Дано съм помогнала жалко,че няма как да се запознаем и да си пишем.
7
5