Усещам духове и мога да стана такъв

Усещам духове и мога да стана такъв
Снимка: sanovnik.bg
Аз много се притеснявам за едно нещо, което на никого не съм казала. Още от малка имам някакво усещане, че нещо има (до мен, от ляво, от дясно. . . ), но не виждам това нещо. През годините аз се страхувах от това и си мислех, че усещам духовете. На 9 години, нещо странно се случи. Изгубих моята книга и попитах духовете да ли са я взели и ги помолих да ми я върнат. След време книгата се озова на масата, където ги помолих да я върнат. По-късно след няколко години станах много емоционална и това усещане се засили.

Аз не спя, винаги когато затворя очи аз мога да глесам който си поискам. Аз споделих това с родителире си, защото мислех, че съм луда. Но тати е можел са разговаря с духове. Мама ми каза, че може да отделя душата от тялото си. Бях интересувана, как аз можех тезинеща, а големият ми брат-НЕ. Росителите ми ми обясниха, че е така, защото съм много чувствителна.

Заинтересовах се как се наричат тези хора, които имат връзка с света на духовете. Нормално ли е! ? Защо само някой хора могат така? Какво ги е накарало да имат тези видения, чувства? Моля някой там да ми каже.

Дано да не ме сметнете за луда.

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
23.07.2018 23:10
Mariq moje li da se svurjem da si govorim az sam Martin Madzharski v Facebook molqti se pishi mi az si govorq s dqvola iskam da go vidq no toi ne mi se pokazva kak moje doshata mi da otide pri nego ?
0
2
maria_kiril
maria_kiril
19.07.2017 20:17
Много обичам да се запознавам с хора като теб,понеже съм същата! Хората които могат да говорят с духове могат да се нарекат " портали" а може би просто индиго хора. А това се нарича астрална проекция дето духа излиза от тялото и после пак се връща. Не се притеснявай хора като нас са специални но и с много отговорности хора като нас трябва да помагат на другите. А дарбите наистина се наследяват явно брат ти, не е имал този късмет. Дано съм помогнала жалко,че няма как да се запознаем и да си пишем.
7
5