Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Мога да призовавам зли духове

Мога да призовавам зли духове

Мога да призовавам зли духове
Здравейте, от както се помня двете ми баби са нещо като врачки , вкъщи често тема за разговор беше мистерията на отвъдния живот . Не след дълго започнах и аз да се интересувам, правех експерименти да призовавам духове. И осъзнах че имам дарбата да ги виждам и призовавам , така и да ги гоня. Но всъщност това което наистина целя е да помогна , често чета форуми в които хора се нуждаят от помощ, ако някои се нуждае от такава помощ може да ме потърси.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

Изпрати
Stefani22
Stefani22
17.12.2015 17:41
Здравей!
Искам да те попитам как да призова духа на починалата ми баба (тя не е зъл дух но искам да я видя и да се запозная с нея) обаче да е безопасно! Ако не е проблем де☺
0
0
Георги
Георги
17.12.2015 19:51
Не те познавам, и не задаваш въпроса си на мен, а на друг, но за твое добро искам да ти напиша следното:

- не можем да призоваваме духовете на починалите, не ни е дадено да правим това и не можем да го направим. Ако се опитаме да направим подобно нещо резултатът ще, че можем да призовем демон, който да се представи за душата на нас близък за да ни заблуди и да ни съсипе живота много бързо или ако не веднага то много скоро.

Не се занимавай с подобни дяволски практики. Търси БОГА и ТОЙ ще бъде твоя ЩИТ и СПАСЕНИЕ. Чети СЛОВОТО МУ Библията. ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС е всичко от което имаш нужда. ТОЙ умря за твоите грехове и за греховете на всички ни, ТОЙ умря вместо нас, всеки който се поке и приеме спасението МУ ще му бъдат простени всичките греховете и ще има вечен живот.БОЖИЯТ СИН е единственото ни СПАСЕНИЕ и НАДЕЖДА.
1
0
Виктор
Виктор
08.07.2015 19:49
Значи ти можеш да се свързваш с убределени хора от задгробния живот защото искам да се свършеш с някого
0
0
Невена
Невена
03.04.2015 14:06
Насочи ме как се призовава дух по безопасен начин.
0
3
kari
kari
02.03.2015 21:29
nqma neshto kato bog kato ima bibliq i veche golemi xristiqni stanaxte i zli duhove,demoni,angeli povqrvaite malko vmesto da pochvate che bibliqta shte vi pomogne...
0
6
лола
лола
19.02.2016 14:18
А кой е създал хората като няма Бог? Маймуните на Дарвин ли?А нали и тях някой трябва да ги създаде??
1
1
Симона
Симона
16.01.2015 10:32
Как се призовава Дама Пика?
1
2
mistichno
mistichno
21.04.2015 14:41
nqma da ti kaja
1
0
ангел
ангел
09.01.2015 19:58
а занимаваш ли се с обитавани къщи
2
1
Анна-Мари
Анна-Мари
03.01.2015 00:35
Мога ли да попитам от къде сте? Имам приятел който се почина но го сънувах, че ми е сърдит. Бях с приятелят си в леглото и се гледахме и говорихме после това момче което почина ме погледна намръщено и изведнъж изчезна. И напоследък виждам някакви тъмни сенки и усещам силно и плашещо и не добро присъствие. Моля да ми помогнете. Накрая ще си слижа край на живота. Когато усетя това присъствие и започвам да ставам агресивна. Моля ви за помощ. Не ми трябва психиатър защото знам, че не съм луда но на приятелят ми семейството му е доста откачено и странно. Започвам да си мисля, че са като вещери. Ужасно е. Чувствам се ужасно покрай тях. Но седя защото обичам приятелят си. И колкото да му говоря да се махнем от тук той не иска. Сякаш те са му направили нещи. Когато говорят с него все едно го манипулират, казва им всичко което става между нас. Забелязах, че дири все седят замислени което е още по плашещо и странно. Ако видите майка му ще видите, че очите и са черни гадни и пронизващи излъчващи жажда за мъст за гняв. А другите му роднини се вижда и усеща негативната и отблъскваща енергия. И супер лошо ми влияят. Все ме боли главата тук. а когато съм далеч от тази дупка се чувствам супер. Аз не съм като обикновенните хора! Но ако трябва ще се жертвам защото обичам приятелят си и знам, че има живот след живот. Виждам и усещам доста неща от малка но няма да ми е излишна помоща ви! Моля помогнете ми!
1
1
Георги
Георги
03.01.2015 15:34
Радвам се искрено от сърце за вас, ако сте решили да се молите на БОГ и да ГО следвате и да четете СЛОВОТО МУ Библията.

БОГ да благослови вас и най-близките ви хора. БОГ да осияе с ЛИЦЕТО СИ над вас и да ви покаже милост. Амин.
2
7
Анна-Мари
Анна-Мари
03.01.2015 14:09
Благодарч ти. Това и ще направя.
2
0
GeorgiRGeorgiev
GeorgiRGeorgiev
03.01.2015 01:15
Искам да те посъветвам от сърце, като човек към когото БОГ показа милост. Търси БОГА, моли се на БОГ, намери си Библия и започни да четеш - съветвам те първо Новият Завет, след това, ако искаш Старият прочети.
Съветвам те искрено да не търсиш помощ от врачки, баячки, магьосници, ходжи, екстрасенси и хора занимаващи се с подобни ритуали и практики. Хората занимаващи се с тези неща, които не са шарлатани, правят паранормалните неща, не защото имат дарби, а правят тези паранормални неща чрез сатана, чрез демони ... Това е проклятие в живота на човек и погубване на човешкият живот - за човекът, който практикува тези практики и за човекът, който търси помощ от тези хора.

Търси БОГА, моли МУ се, само в НЕГО има думи на вечен живот. Само ТОЙ ни дава спасение и прощение за нашите грехове. БОЖИЯТ СИН ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС даде ЖИВОТА СИ за всички ни, ТОЙ плати цената за всичките ни грехове. ТОЙ умря на кръста и на третия ден БОГ ОТЕЦ ГО възкреси. Ако се покаем и повярваме в НЕГО БОГ ни прощава всичките грехове и ни дава вечен живот ако МУ бъдем верни докрай.

БОГ да те благослови.
3
18
жокерчето
жокерчето
02.01.2015 02:38
по4исти у вас с тамян може да има нещо дето те кара да призоваваш само зли
направи кръ с сол и се опитай да призовеш ако излезе добър има нещо у вас ако излезе зъл е в теб с самите емоции о правиш
4
2
Asparux
Asparux
02.01.2015 23:53
Освен сол, може и нафталин....нали
3
1