Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Привиждат ми се духове

Привиждат ми се духове

Привиждат ми се духове
От няколко месеца ми се случват много странни и страшни неша и не знам какво да правя.

Всичко започна на гроба на прабаба ми. Започнах да виждам нянакви сенки и човешки фигури. Непрекъсного усещам, че нещо ме следи и сънувам много страшни сънища. Най - често с духове.

Снощи, след един от сънищата усетих, че нещо ме бута по рамото, а зад мен нямаше нищо или никой. След това видях някаква сянка.

Първият човек, на който казах беше най - добрата ми приятелка. Тя ми каза, че е някаква дарба. Споделих и на майка ми.

Тя ми каза, че си въобразявам и това са пълни гупости. Намеквала съм и на баща ми - той мисли, че е въображение. Писах и в един форум.

Там ми казаха всякакви неща, че са демони и трябва да прочета библията, че съм наследила това от една моя баба, която е била нещо като ясновидка и пр.

Искам някой да ми каже, какво да правя, защото много се страхувам и искам това да спре.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 20
57
44
34
25
10
Дай твоята оценка:

Коментари (187)

Изпрати
Виктор
Виктор
31.05.2013 10:25
Аз като остана сам осещам как някой ме наблюдава.Като се обърна на зад не виждам нищо.Имам две котки те ме оспокоява като легнат в мене.
Сестра ми сподели,че е виждала вечер като стова да отиде до тоалетна бели образи на хора ного се оплашила били се навили към мен и ме гледали.Тя преди това дошла да види дали съм жив,но съм бил като мъртъв и не съм мърдал и е помислила ,че съм мъртав.
Аз помислих,че ме плаши ,защото беше нощ ,но тя каза ,че не се шегува.Аз също бях чул стъпки и изведнъж бяла сянка засилина към мен изчезна точно пред очите ми.
Аз и сега осещам ,че има някой зад мен и ме наблюдава.
0
0
Denisa Ivanova
Denisa Ivanova
04.05.2013 20:22
не се страхувай! и на мен се случват странни неща и дори в началото не ме беше страх. Вчера вътрешната врата се отвори без дори да става течение тъй като беше около 30 градуса, нямаше никого и то пред очите ми се отвори. Преди около година ме помилва по главата някакъв дух. Постоянно ми се случват таквиз и по-странни неща но няма от какво да се страхуваш защото това всъщност е нормално всеки човек има душа в себе си, по време на сън духът в нас напуска тялото ни временно, а когато умрем го напуска завинаги след това духът отива в рая или в ада, а тези които имат нещо недовършено остават на земята. Но ако остане на земята няма да може да се прероди освен ако не отиде в отвъдното-ако е грешник Бог го праща в ада а ако е добър Бог го допуска до Рая. И ако отиде в отвъдното след около 1000 години се преражда в друг облик и не помни предишния си живот ето това е истината и е напълно нормално
0
0
бояна
бояна
17.04.2013 18:00
Котките нямат негативна енергия точно те пазят от нея аз от когато имам котка у дома и когато е до мен се чувствам предпазена.Чувала съм как котки говорят с духове и ги плашат те излъчват енергия която ги прогонва.Преди когато нямах котка всеки ден имах странно чувство като теб все едно ме наблюдават и всяка нощ сънувах само духове и други пара нормални неща.По-добре е да имаш котка до себе си.
0
0
бояна
бояна
17.04.2013 17:47
А и на мен ми се привиждат неща.Също така и каквото сънувам често се случва в бъдеще.Всичко може да е
0
0
Валерия Кисьова
Последния коментар е малко неверен. Имам 2 персииски котки:едната е много мила, а другата е много лоша. Лошата я държа далеч от мен, а милата спи при мен. Явно имаме привличане с милата котка. От известно време, обаче посещавам баба си често. Баба ми е привързана към нейната котка. Котката и е обикновенна, ЧЕРНА. С нея не се харесваме и тя често ме напада като ми скача на краката. А и като прочетох една статия за духове с траноприемница. И сякаш някой ме бутна да се огледам. Котката седеше до мен заплашително и се стреснах. Изгоних я извън стаята и продължих да си чета, но някой сякаш не спираше да ме наблюдава. Като прочетох твоята история ме осени идеята да ти кажа, че и при мен е нещо подобно, но аз усещам само дали ме наблюдават. А в момента някой ме наблюдава. :D
0
0
Агни
Агни
15.02.2013 14:12
В никакъв случай не трябва да има котка в дома, защото тя е източник на негативни енергии, а и много от негативните елементи от астрала ги използват за да се зареждат с енергия. Не случайно злите вещици използват черните котни в козните си.После не е маловажно дали там, където живееш преди години не е погребан някой, а камо ли да е било гробище, кланица на животни и т.н Може и да не се успее при пречистване на това място и същото е негодно за живеене.
0
0
Агни
Агни
15.02.2013 13:14
Съществата от Тънкия свят са около нас, но не всеки като теб може да ги вижда. Най-разнообразни са и основно с чувствата си можеш да ги различаваш. Явно ясновиждането ти се проявява, това е признак за изтънчване според мен и е много хубаво. Приеми нещата и не се страхувай защото страхът ги привлича и ги захранва с енергията ти. Разпрашавай аромати на масла от: роза, евкалипт, мента. Например сипи гореща вода в чаша и капни няколко капки от тези аромати и остави чашата до леглото си, това ги прогонва. Трябва да работиш за енергийната си защита за да не ти изпиват жизнените сили.
0
0
mery_nikolova
mery_nikolova
15.02.2013 11:33
Според мен трябва да се средоточиш върху хубавите неща не мисли за тях въпреки че се появяват.Може пък когато не мислиш за тях те да изчезнат!Опитай! :)
0
0