Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Привиждат ми се духове и демони

Привиждат ми се духове и демони

Привиждат ми се духове и демони
Чудя се дали тези същества съществуват. Даже и да не съществуват аз не спирам да се плаша от тях. Не знам какво става. Когато остана сама, не спирам да си мисля за тях.

Дори ми се привиждат.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
ani
ani
20.01.2017 10:52
Видите ли насън демони пазете се това са духовете които искат да ви навредят в реалноста аз преди две години сънувах че демони в бели дрехи крадат моето дете и го убиват не вярвах чее истински този сън но не мина и месец и се случи така че доктори абортираха моето бебе в 4 месец което аз бях казала че няма да позволя на демоните да отнемат моето дете по някакъв странен начин то се случи и позволих бях притисната от мъж родители и обстоятелства но като се събудих от упоиката си спомних за съня които сънувах и разбрах че съм направила наи голямата ми грешка в животът която не съм я искала но не сетих за нея след свършен факт трябваше да избягам далече от мъжами и родителите но нямаше къде да отида и страдах за това дете дълго и до ден днешен страдам но няма кои да ми помогне мисля че имам магия която ми е вкарана в съзнанието да върша неща които не съм аз някои друг ги прави повярваите ми не съм луда демони съществуват господ беше безсилен да ми помогне да спре това което направих без да го искам нещо или някои ме накара да го направя бях в безизходица моля помогнете да премахна магията от мен и моето семеиство
3
1
Соня
Соня
07.01.2017 16:30
Мога да кажа, че не си единствената, която си мисли за тях. На мен даже не веднъж са ми се случвали странни неща, които не мога да си обясня и ако разкажа за тях много хора биха ме помислили за луда, но ще разкажа едно единствено нещо. Бяхме със съквартирантката ми и бяхме попаднали на една история за екзорсизмът на Анелиз Мишел и гледахме " истинските" клипове за нея. Когато приключихме лампите започнаха да премигват и вратата, която е стъклена издрънча все едно някой удря по нея, след това се чуваше някакво странно драскане и шум от гардероба и раклата ни. Това е една от странните ми случки, които просто ме карат да вярвам и да се страхувам от демони, както и една случка на паническа атака, за която можете дa прочетете тук: Не съм сигурна дали е точно невралгия, поне не сега, защото след като се излекувах пак продължих да усещам странни неща около мен , даже много често усещам допир и атмосферата ми се струва странна и продължавам със супер странните сънища ..
0
0
Соня
Соня
13.01.2017 19:24
Нямам фб, но имам скайп - би ли ми писала на лично, защото не знам как точно тъй като съм нова ;д
0
0
maria
maria
09.01.2017 18:08
Соня същата съм като тебе...ама същата моля те дай скайп или фб за връзка обичам да си пиша с хора като мен, ако искаш на личен ако искаш тук ще следя коментара ти..
1
1
Соня
Соня
08.01.2017 03:22
Maria, аз не видях само момичето насън ами и други силуети просто, които са много странни, а и веднъж гардероба, който е със здрави панти на село, когато бях по - малка започна да се отваря и да се блъска, а работата е там, че не бях сама , а с една приятелка, която очевидно е видяла, защото изглеждаше уплашена, а на всичко отгоре си чувах и името не малко пъти...
1
0
maria
maria
07.01.2017 17:25
Соня вярвам ти за всичко! Мога дори да ти отговоря...защо след видеата на Анелиз Мишел си чувала драскания и тропаници! Може би повтарям може би,си се свързала с демоните и! Аз също съм гледала записите не веднъж и имах чувството,че все едно съм там...гласа се променя 7 пъти... просто тая история може да те накара да настрахнеш! Аз също съм имала сънища със гласовете на момичето и със самата нея. Ако искаш ела на лични обясни ми какво ти се случва...може и да ти помогна? Виж ми всичките истории писани тук всичко е истина за жалост...
3
0
maria
maria
05.01.2017 01:54
Разбира се че съществуват страшно егоистично е да мислим,че сме сами..
Има много форми на живот за които дори не сме мислили че има.
А колкото до демоните има повярвай ми..те са напълно реални личности
а ти разбери от къде идва тоя страх,за всичко си има причина.
2
0
Потребител#180523
Духовете и демоните са личности без тела. Те са извън сетивния спектър. Духовете са разделени на две групи. Духове на Господ и духове на Луцифер/Сатана/. Духовете на Сатана са наречени от Светата Библия зли духове. Демоните са към групата на злите духове. Към групата на злите духове се причисляват и бесовете. Класификацията е направена в Библията. Библията е и инструкция за борба със демоните. Инструкциите са оставени за нас, хората лично от Исус Христос.
3
0
Алпи:)
Алпи:)
04.01.2017 12:46
Разбира се ,че съществуват..Има доказани случаи с обладаване от демони..Този страх към тях ти сама си го изградила ..опитай се да не мислиш за тях!А това с превиждането..не знам ,може да си въобразяваш просто.Лично аз като бях малко по-малък ,така се бях наплашил ,че се разхождах с нож из дома,но с времето страхът отмина :)) .
3
1