Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Привиждат ми се духове

Привиждат ми се духове

Привиждат ми се духове
От няколко месеца ми се случват много странни и страшни неша и не знам какво да правя.

Всичко започна на гроба на прабаба ми. Започнах да виждам нянакви сенки и човешки фигури. Непрекъсного усещам, че нещо ме следи и сънувам много страшни сънища. Най - често с духове.

Снощи, след един от сънищата усетих, че нещо ме бута по рамото, а зад мен нямаше нищо или никой. След това видях някаква сянка.

Първият човек, на който казах беше най - добрата ми приятелка. Тя ми каза, че е някаква дарба. Споделих и на майка ми.

Тя ми каза, че си въобразявам и това са пълни гупости. Намеквала съм и на баща ми - той мисли, че е въображение. Писах и в един форум.

Там ми казаха всякакви неща, че са демони и трябва да прочета библията, че съм наследила това от една моя баба, която е била нещо като ясновидка и пр.

Искам някой да ми каже, какво да правя, защото много се страхувам и искам това да спре.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 20
57
44
34
25
10
Дай твоята оценка:

Коментари (187)

Изпрати
гений
гений
11.04.2016 19:32
Спри тежкото ;). Отдай се на по-леки и живота ти ще бъде по-лесен.
1
0
Mnsizlemaina
Mnsizlemaina
03.10.2015 02:03
Ti si cql duh we zeleno momiche, maina
0
0
Данито Тодорова
Хей,спокойно не си единствената. Има много други като теб не си сама. Най-важното е да се успокоиш,защото ако е демон или нещо подобно то се храни със страха ти. И аз съм така винаги ме е страх и забелязах че колкото повече се страхувам толкова по силно и ясно става то.... Не се страхувай това го храни!!!
Късмет ;-) :-)
3
0
Never die
Never die
18.07.2014 19:23
Аз имам дарба виждам части от бъдещето след това ми става много лошо за да се оправя пия гореща вода на теб ще помогне поне малко да се успокоиш
0
0
Leon.S.Kennedy-RE4
Leon.S.Kennedy-RE4
19.03.2014 22:25
На мен и един приятел ни се привижда едно черно чудовище ниско до колената на човек и пълзи като плъх но това е към 7:30 8:00 вечерта
но аз си мисля че си въобразяваме така че няма нищо страшно това са сигурно от много страшни филми аз например на 13 съм и по цяла нощ играя заразно зло но такива работи не съществуват нека ти се привиждат няма нищо да ти се случи ето примерно ти се привиди дух потъркай си очите или се ощипи и ще видиш че това е въображение
няма никакви духове или чудовища!!!:))))
1
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
31.01.2014 16:14
Права е била майка ти.Ако все повече искаш /въпраки,че не искаш/ ти ги търсиш,те откликват на това търсене.Престани и отхвърляй тази мисъл за тях щом се появи.За да си запозната чети псалмите.
0
0
Юлия Райчевска
Юлия Райчевска
07.10.2013 15:39
Мило момиче,
Чети Евангелието.Там пише,че тая гад - бесовете - се прогонват само с ПОСТ И МОЛИТВА. Успех!
0
0
Георги
Георги
12.08.2013 07:56
Никой не те е карал да четеш какво пиша... всичко, което съм написал, заставам зад написаното. Пак ти казвам, не съм писал от себе си каквото ми дойде, както правиш ти. Сглобяваш си това което ти изнася и си държиш на него до край.
"Истината е че църквата не отразява учението на Исус. Църквата лъже. Точка." - ти коя си, че се сравняваш с Православната Църква и се явяваш като съдия, на всичко отгоре усмиваш догматични истини: "тя не е просто едно видимо нещо, което може да се усети само външно, а богочовешки организъм." Слез на земята, ти си човек на 30-40-50, колкото и да е, а усмиваш религия, на която основа е поставил Бог.
Пак ти казвам, че съм учил в семинария, което ще рече, че съм учил за свещеник, така че съм запознат с това, което съм учил... написал съм си "домашното".
"Предполагам си чел Библията. Тогава моля те обясни ми защо в църквата има икони. Не е ли забранено да се изобразява какво има на небето?" - ти не си разбираш въпроса, смесваш две неща. Иконите са изображение на първообраза. Това означава, че не се покланяме на боята и дървото, а на светеца, който е изобразен, което е направено за улеснение на християните. Ако искаш и да разбереш още, моля заповядай и прочети за Седмия Вселенски събор и си разясни нещата. Другото нещо, което си свързала във въпроса - дали е забранено да се изобразява какво има на небето - не знам откъде да започна даже... на иконите са изобразена личности, които са съществували през времето, а относно за нещата, които са на небето на човек и на ум не може да му дойде какво е.
"Няма право един човек, който е твърде заслепен от религията да види истината да ми обянява пълни глупости." - каква е тая твоя "истина"... това ми е много интересно. Заслепен съм бил, напротив, отвориха ми се очите, защото до преди това си се лутах в живота без да виждах смисъла от него, без да усещам на къде да поема, просто съществувах. След като се запознах с Православието, свободно си казвам, че ми се разясниха много неща, че имам представа какво става около мен, какво може да стане и след като си отида от тоя свят.
Казах ти как се наричат текстовете, които не са включени в Библията, ако искаш, прочети, има предостатъчно православна литература. Текстовете, които не са там, не е трябвало да са там, не защото ще направи хората свободни, те са си свободни да правят своя избор. В Православието всеки си има свободата да прави своя избор, да избира дали да направи добро или зло в даден момент, за което после ще бъде съден от Бог.
"за бога аз уча история, не че се хваля, но мисля че и дете в пети клас прави разлика между двете." - въпроса е каква и до къде е разликата, която се прави.
Казваш ми, че много от хората са промити и заслепени - напълно съм съгласен, само че и двамата говорим за две различни неща.
"Точно така, това е ''бяс'' браво че обърка още веднъж. Получаваш синя лентичка." - на това сигурно трябва да се засмея... бяс, демон, поднебесен дух на злобата - все за едно и също става въпрос.
"''изглеждаш на жена, която си вярва твърде много'' Леле...сигурно в твоя свят е грешно да вярваш на истината." - продължаваш да си говориш за своята си "истина", а и продължаваш да не се обосноваваш за думите си!
"Писал си толкова време ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ и мислиш че знаеш истината...Ето това тук е голяма грешка. Виждаш ли сега до къде те води религията? НИКОЙ не може да определя каква съм. Това че ти МИСЛИШ че си прав не значи че е така." - защо ме сравняваш със себе си, аз не съм човека, който си говори за неговата си "истина". "истина" та "истина" - каква е тази твоя "истина"?! Да, мисля че не си права и си изказвам доводите, като се позовавам на Православието, пък ти щом мислиш, че не съм прав - да ти видя доводите, защото освен да се самоизтъкваш и да се опитваш да ме правиш на промит мозък, друго не правиш.
"А пък като толкова си умираш за тази църква вземи си направи ''домашното'' и виж какви са те всъщност. Няма лошо да вярваш в Исус, просто не вярвай на църквата." - написах ти вече, че си знам домашното и много добре знам какво е Православието. За другите деноминации не говоря, аз съм православен християнин, не съм нито римокатолик, нито протестант. Защо да не вярвам на Църквата /под "Църква" - имам предвид Православната/?
"Защо ли си правя труда да ти отварям очите? Никой не може да тинавре истината в главата...жалко. Не си прави труда да пишеш...така или иначе няма да го прочета. имам по-важна работа от това да си пиша с невеж. Аз (за разлика от други) си имам живот. Няма да отварям този въпрос и да чета какво си писал...дори няма да проверявам дали си. Пак казвам,отвори си очите и си разшири кръгозора. Не знаеш толкова колкото си мислиш. Не веднъж съм си имала работа с заблудени хора като теб. - е, вече цепиш мрака, та чак светлина излиза :) Ако си мислиш, че ти пиша само заради теб... :) Има много читатели и жалкия ти опит да ме накараш да спря да пиша, за да ти останат простотиите наяве, сори, ама няма да я бъде. Не знам що за човек се имаш, до там да стигнеш, че да си казваш мнението, а после да си налагаш желанието над друг човек. Ти ли ще ми кажеш да не пиша, света не се върти около теб, слез на земята.
Относно отварянето на очите ми, вече казах, че са ми отворени, а за кръгозора ми, повярвай ми - не е малък. Знам какво пиша и вярвам в написаното, вярвам в Бог и в учението на Православната Църква.
"Единствената услуга която можеш да направиш на себе си и на другите е да си отвориш очите." - колко жалко, че го пише човека, който има нужда да изпълни тези думи.
0
0