Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Привиждат ми се духове

Привиждат ми се духове

Привиждат ми се духове
От няколко месеца ми се случват много странни и страшни неша и не знам какво да правя.

Всичко започна на гроба на прабаба ми. Започнах да виждам нянакви сенки и човешки фигури. Непрекъсного усещам, че нещо ме следи и сънувам много страшни сънища. Най - често с духове.

Снощи, след един от сънищата усетих, че нещо ме бута по рамото, а зад мен нямаше нищо или никой. След това видях някаква сянка.

Първият човек, на който казах беше най - добрата ми приятелка. Тя ми каза, че е някаква дарба. Споделих и на майка ми.

Тя ми каза, че си въобразявам и това са пълни гупости. Намеквала съм и на баща ми - той мисли, че е въображение. Писах и в един форум.

Там ми казаха всякакви неща, че са демони и трябва да прочета библията, че съм наследила това от една моя баба, която е била нещо като ясновидка и пр.

Искам някой да ми каже, какво да правя, защото много се страхувам и искам това да спре.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 20
57
44
34
25
10
Дай твоята оценка:

Коментари (187)

Изпрати
Георги
Георги
10.08.2013 13:49
Здравей Грийн_гъръл, ще ти споделя какво мисля и аз :)
Първо когато бях малък от време на време виждах "странни" неща. Например: мия си зъбите, обръщам се да за хавлията и гледам човек, все едно е реален; ставам през нощта поглеждам си стената до леглото ми и от отражението отвън гледам сянката на военен; прибирам се в нас, качвам се по стълбите на входа, крушките изгасват, защото си спират на интервал от време след като ги включиш и на втория етаж пред една от вратите гледам сянка с 2 змийски очи, ама бая големи очи си бяха. Имам и други подобни истории, а да не говорим, че по то време нощем умирах от страх и имах чувството, че има някой в стаята ми.
Така, да минем нататък, като станах 5 клас, поради семейни причини и възможност от развод на родителите ми, майка ми реши да отиде на църква и лека полека и аз започнах да ходя. Идеята ми е, че след като започнах да ходя на църква и след като СВЕЩЕНИК направи "Освещаване на дома" ни всичко това спря.
Сега съм на 20, завършил съм семинария и ти кажа какво мисля като православен християнин... Първото нещо, което искам да кажа е че мистъри_лейди говори пълни глупости, както и много други, но не ми се играе да им пиша никовете им. Определено не приемай това нещо, не приемай, че е нещо приятно, нито, че трябва да помагаш на тия духове или че имаш дарба... това е голяма грешка. Пак ти казвам, говоря ти като православен християнин... та всички тези духове и сенки, усещания, души на хора са си чисто и ясно казано - демони, бесове. Вярно е, че когато човек умре, душата му остава на земята за малко, така че не е чудно да сънуваш някой починал, а и дори да е починал преди много време, това трябва да ни напомня да се помолим за починалия.
После, всякакви неща от сорта - капани за сънища, котки, кучета, дарби, "опитвай да помагаш както от филма "Шепот от отвъдното"" са неща, с които можеш само да се заблуждаваш. Нищо няма да постигнеш с тези неща, това че беса е около теб и те мъчи по даден начин не се променя. Пример: котката усеща и пази - не вярвам, котката си е просто животно, може да усеща, но да те пази - не. Това ти си го внушаваш, а беса се радва, защото си играе с теб. Друго нещо - "приеми това, ти имаш дарба" - нищо не приемай, направо ще се самоизмъчваш ако приемеш тези неща за нормални или тръгнеш да се занимаваш с врачки, екстрасенси и там подобни. Тези хора използват същата бесовска сила, която те мъчи теб, та как бяс ще гони бяс, пълна смехория, само ще си докараш повече проблеми.
Друго - "опитвай се да помагаш или да говориш с тея духове" - това не ти е филмчето дето го гледаш след 24 часа дето се бият със злото и побеждават. Това си е нещо реално и определено не трябва да се привързваш към това или да се опитваш да се сближиш. Единствената цел на демоните е да вредят на хората и да ги погубват.
Та в тези коментари прочетох какви ли не простотии и глупости, много от които породени от страх и безнадежност, други от хора дето се вземат за нещо повече... моя съвет е да отидеш при ПРАВОСЛАВЕН СВЕЩЕНИК и да споделиш каквото става, но не само ти, а и всеки, който има такива проблеми.
И аз имах, но съм и свидетел, че тези демони, това зло може да се прогони. :)
0
0
N
N
04.08.2013 13:00
пробвала ли си да отидеш на лекар ?! мисля,че имаш сериозен проблем,който трябва да се лекува! нещо след смъртта на пра баба ти се е отключило !
0
0
Ани
Ани
19.07.2013 15:01
Спокойно просто стоиш много пред компютъра и аз един път станах рязко и после припаднах и ме боляха очите и главата.
0
0
Мардж
Мардж
02.07.2013 10:50
ДУХОВЕ ИМА В ГЛАВАТА ТИ!
0
0
Мардж
Мардж
27.06.2013 17:32
Тука всички сте луди
0
0
Виктор
Виктор
24.06.2013 16:27
Един ден през лятото бяхме останали сами със сестрами.Както си седим предметите в стаята се вдигнаха много се изплашихме. Помислих, че сънувам но беше много реално за сън.После се появи човешка сянка помислих ,че се мъчат да ни изплашат, но беше много реално за шега. Духът ме погледна и каза да го спаси.Не разбрахме от кой.
0
0
Поля
Поля
10.06.2013 17:05
Мисля че имаш дарба. Аз също имам но не точно такава. Просто спокойно. Гледала ли си ''Шепот от отвъдното''? Мисля че трябва. Идеята не е да се страхуваш, а точно обратното. Може би ти виждаш духове. Много хора ги виждат. Това е дарба. Дали предавана от поколение на поколение или като дарба от Бог...Бих казала че няма да е лошо да прочетеш и Библията. Не казвам че си луда, просто там има интересни неща които може да ти харесат. Не всичко там е ''Молете се на Бога или вървете в пъкъла" :Д Споко. Това е най-важното. Кажи на родителите си че е важно и че не бива да казват че нещо е измислено щом не са го изпитали. Вярата в нещо е едно, а доказаното съществуване на духове, демони и т.н. е самата истина. Вярно е, че много хора казват че щом науката не го е доказала не е вярно, но за мен е по-важно хората да вярват в това което виждат,чуват и усещат(т.е. на сетивата си) отколкото в думите на ''учените". Бог да е с теб. Не се предавай и не се плаши.
0
0
Мануела
Мануела
06.06.2013 14:06
Аз бях останала сама в къщи.Беше лято.Стоден вятър полъхна.Предметите в стаята се вдигнаха.Много се уплаших.Сянка се появи и ми каза да не му пипаме гроба.След думите му той изчезна предметите от стаята се върнаха по местата.
0
0