Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Даде ми знак за присъствието си или не

Даде ми знак за присъствието си или не

Даде ми знак за присъствието си или не
Здравейте,
Наскоро споделих историята си за "Предметите се мястят сами" и коментарите ви за ангелите и ангелско присъствие наистина ме заинтересоваха. Снощи преди да заспя си мислех за това и нали ви споменах, че съм любопитна. . . Исках да съм сигурна, че има нечие присъствие около мен за това се помолих за знак. Отначало не се случи нищо и аз си помислих, че е просто въображението ми. После реших да опитам пак и си казах на ум "Каквото и да си просто ми дай знак. Каквото и да е? Ангел, дух. . . ? " и после изведнъж сякаш ми заседна нещо на гърлото.

Помислих, че съм се задавила - понеже лежах по гръб - и само се изкашлях веднъж. Започнах да изброявам всевъзможни същества на ум чудейки се какво е и започна да ми става студено на гърлото всеки път когато поемех дъх и леко се закашлях. Незнайно защо от очите ми започнаха да се стичат сълзи - макар да не съм кашляла толкова силно!

И после ей така си всичко си отмина и спрях да кашлям. . . Може да е просто плод на фантазията ми или наистина само да съм се задавила, но ако е така, то е било доста интересно съвпадение Вие какво мислите? Знак или просто съвпадение? Искам да чуя вашето мнение - очевидно сте по-навътре в темата от мен - и ви благодаря предварително.

П. С. Не знам дали това може да е свързано с темата, но напоследък кучетата на двора доста често лаят посреднощ. Също забелязвам от няколко седмици че нощем кучетата в квартала вият, и по двора излизат жаби (макар че тук при нас е все още много студено за тях)
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Алтаир
Алтаир
23.09.2014 00:46
местенето на предмети не ми харесва
ако са ангели ще ги видиш и без да ти привличат вниманието
0
0
Зетабета
Зетабета
07.08.2014 15:05
Здравей! Поискай-и ще ти се даде! Всекиму според вярата му ще се въздаде! Това казва най-великата и най-четената книга на света-Библията.Научи се да разграничаваш Ангелите са духовни Същности,духовете са енергийно присъствие,което винаги излъчва студ и мирис,като се започне от леки миризми и се стигне до тежки,натрапчиви миризми.Студ-посетил те е дух,загубена душа,душил те е-може би е починал от задушаване,това е последният спомен,закодиран в енергийната памет на душата.
0
0