Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Технически проблем или знак от него

Технически проблем или знак от него

Технически проблем или знак от него
Моля предложете обяснение и споделете мнението си! Имам починал приятел преди шест месеца. Имам и почти нов телевизор на около две години. След като той почина, телевизорът започна сам да се включва понякога, досега 5-6 пъти. Специалисти по електроника ми казват, че вероятно има износени части.

Дистанционното ми работи нормално, с изключение на бутона за пускане и спиране, трябва да го натисна пет-шест пъти за да включи. Самовключването винаги се случва при еднакви условия. Винаги точно когато вляза в спалнята, никога когато излизам, намирам се в друга стая или не съм в къщи. Скоро не беше се случвало и в неделя докато си оправях леглото и сменях завивките си мислех за това. Повтарях си наум, , В. , пусни телевизора! "

После излязох да си върша друга работа и пак влязох да проверя нещо на компютъра. В момента който влязох, телевизорът се включи сам. Бях толкова потресена и развълнувана, че плаках с глас. Никой не ми вярва, дори майка му не се развълнува. Една нощ се случи друго странно нещо. Събудих се и реших да пусна телевизора. Тръгна, но почти всички бутони бяха блокирани.

Не приемаше почти никакви канали, освен 2-3. Работеше само бутона за регулиране на звука. Проверих контактите, модема, декодера, всичко беше нормално. Отидох в другата стая и проверих другия телевизор-хващаше всички програми. Изгасих неработещия и легнах да спя. На сутринта проблема беше изчезнал и повече не се е случвало. Моля за вашето обяснение и тълкуване по случая! На вас случвал ли се е такъв феномен?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
антоним
антоним
21.09.2015 18:34
никой от семейството ми не е мъртъв но и нашия постоянно се включва
0
0
Рамбо
Рамбо
18.06.2014 10:59
Аз имам теория че когато човек умре духовното му тяло излиза от физическото и духовното тяло се разделя на две едната част отива да се прероди а другата продължава да седи на мястото където е живял човека според мен това духовно тяло не воже да влияе на околните предпети за това със годините се учи на телекинеза за да опитва да комуникира(разбира се за да оцелее тази духовна материя първо скалите в земята трябва да са специялни второ някакво голямо и емоционално събитие да се е случило това със 40дни рая и ада са пълни глупости на нашия вид :Dпросто традиции всичко е наука)
0
2
скиптичко
скиптичко
02.07.2014 17:04
Да да душата се разцепва много умно бе е така половин човек да се разхожда наоколо духът просто има недовършена работа
И иска да комоникира и не си и помисляи че е добре да правиш сеанси успех :-)
0
0
Зоя
Зоя
17.06.2014 22:03
Здравей! Когато баща ми почина телефонната слушалка висеше във въздуха минути,всички уреди в къщи се включваха и изключваха сами,мишката на компютъра-също се разкарваше по бюрото,лампите се включваха и изключваха,вратите се отваряха и затваряха сами.Никой в къщи не можеше да спи,да се храни,да се изкъпе...Извикахме отчето,но му падаше всичко от ръцете,кръстеше се и казваше: Боже упази и съхрани! Душата на баща ми не можеше да се примири,че не е вече с нас.Това продължава и сега,но много по-спокойно,ако може така да се каже,с лампите и телевизора-така ни казва,че е с нас,не се плашим вече и е нещо нормално,стряскат се гостите,ако изведнъж телевизорасам се превключи на друг канал или изобщо онемее.Изминаха цели 12 години откакто не е с нас физически,но по странен начин е винаги близо до нас,особенно,когато ни е трудно.Трудно за вярване-но е факт! Убедена съм,че не всичко умира със тялото.
2
0
скиптичко
скиптичко
02.07.2014 17:08
Не той иска да говори с вас и да ви каже нещо по добре говорете с него без да правите сеанси бб
0
0