Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Тя ми внуши че може да умра по време на операцията

Тя ми внуши че може да умра по време на операцията

Тя ми внуши че може да умра по време на операцията
Здравейте нали знаете историята ми, че ще ми правят операция и наистина съм много уплашена операцията ми ще е някъде 1-ви или 2-ри август!

Реших един ден да отида при приятелка да се разведря малко защото цял ден стоя вкъщи и плача и си мисля да ли ще оживея. И така отидох влязохме в нейната стая и аз и разказах, че ми престои операция на корема. Тя почна да ми говори неща, които направо изтръпнах и още повече се наплаших!

И ето какво ми каза:
-Сони една моя приятелка и правиха операция на корема и за съжеление почина!
Аз казах:
-Е горката! Нейното може да е било по-сериозно
И приятелката ми вика:
-Ама Сони и тя имаше панкреаит!

И като каза, че и тя е имала панкриятит аз се разплаках и си тръгнах.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
хрис
хрис
22.07.2014 14:08
От прочетеното не разбрах как така ти внуши? И спри да казваш на всички какво ти предстои - има и лоши хора. Взе ми се малко в ръце, спри да хленчиш, имаш родители за бога, сподели с тях. И знай, че по-трудното е след операцията,и докато те питат как се казваш и на колко си години ще заспиш /няма да имаш време да се страхуваш/
1
1
elle
elle
19.07.2014 19:42
Не се тревожи, всичко ще е наред! Срахът е естествена реакция, и аз имам операция и също много се страхувах, не защото не вярвах на доктора, а защото това е в човешката ни природа. Психическата нагласа е много важна, мисли как всичко ще мине успешно. Всеки който е претърпял планова операция те разбира,защото е минал през същото. Кураж и никакви лоши мисли!
2
0
Лили
Лили
19.07.2014 14:58
Мило дете, доверието в лекарите е много важно и трябва да вярваш в професионализма тези, които ще те оперират. Но като човек, който е претърпял много и живее четвърти живот искам да ти кажа, че трябва да мислиш позитивно и да вярваш, че всичко ще е наред. Моят дядо имаше склонната съдба на майката на ЕЛФ и живя 14 години след операция на рак на стомаха и почина на 86 години. Той си казваше преди операцията, че има да върши още много неща, които си броеше на пръстите на двете и че след това е готов да умре. Ти си определи много повече мечти,които трябва да сбъднеш. Кураж! А приятелката ти да върви по дяволите. Ако пък вярваш в приятелството й, приеми я с глупостта и умственото й ограничение...
2
0
ЕЛФ
ЕЛФ
19.07.2014 02:15
Дете,ти родители нямаш ли?Сподели с тях тези твой страхове.Бъди убедена,че са разпитвали за кадърни лекари във вашият град.Те се знаят от уста на уста,това е тяхната реклама.Ако ти е писано да се обесиш,няма да се удавиш.Така казваше баба ми.Пример:Майка ми е на преклонна възраст,преди 20 години и откриха тумор на малкия мозък,лекарите в града ни не се съгласиха да я оперират.Не се отказахме-отидохме в София и един лекар ни каза"а туморче,вадим го и готово".Претърпя три десетчасови операции,сега е жива на 75.Всяка вечер си знае ракийката,маникюра,мачовете и боядисването на косата.Да ми е жива и здрава.В съседната стая е лежало момче,на 20 години пак с тумор на мозъка,като майка ми,но 3 дни след операцията вдигнало температура и починало.Това ти го разказах,за да разбереш,че от съдбата си не можеш да избягаш.Относно твоят страх.До някъде си права да се страхуваш.Моето мнение е,че само глупаците не се страхуват.Но имай вяра,тя е най-важното в този живот.Вярвай на твоите родители,най-вече.Тук в този сайт ше получиш мнения 1000,но родителите са тези които ти мислят най-доброто за теб,понякога е прекалено,но все пак е добро.Казва ти го едно осиновено дете,ако има някакво значение за теб.Хайде със здраве.
7
0
Анабел
Анабел
19.07.2014 01:06
Това са само страхове. Върви! докторите ще ти помогнат!
1
0
Зетабета
Зетабета
18.07.2014 18:54
Здравей! Довери се на лекарите,не им е за първи път,опитай се да мислиш позитивно,защото всичко ще бъде наред,повярвай ми! Когато всичко отмине ,напиши отново,ще бъде интересно.Всичко добро ти желая!
8
1
Анна
Анна
19.07.2014 17:05
мерси!
2
0