Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Странен сън по време на операция

Странен сън по време на операция

Странен сън по време на операция
Преди 4 месеца ме оперираха втори път в рамките на една година и един-два месеца. Не помня в кой момен съм сънувала това, защото упойката те държи докато те вкарат в реанимация.

Оказвам се в дълъг коридор и нещо върви до мен. Не мога да го оприлича дали е мъж или жена /нещо/? Говори ми и ме води, виждам как докторите се мият и се подготвят за операцията. До последно не знаех кой ще ме оперира, но преди да ме упоят дойде един млад доктор, който ме попита на колко съм години и се усмихна, че сме на една възраст/изглежда по-млад/.

Виждам го че той се мие и се мие също и доктора, който ми прави първата операция. На душата ми е леко и спокойно, чувствам се странно щастлива и лека.

Питам "нещото" това ли е чувството, като умреш? То не било страшно! "Нещото" ми казва да не се страхувам и че нищо не е случайно, хората се делят на три групи.
Първите са с мисия и посочва младия доктор, той тук е с мисия и трябва да го знае. Вторите са така наречени проводници, те също се деляли на няколко групи. Те трябва да казват съобщения на хората с мисии или на другите.Казва ми че аз съм такава.Третата група не помня как я квалифицира. Не помня и съвсем целия съм, но в един момент попитах "нещото" е ами сега аз няма ли да се върна, ще остана ли тука и жалко не можах да се сбогувам с дъщеря си. И в този момент започнах да виждам точно, като на филм части от живота си. Събудиха ме в реанимацията. След това преживяване сънувах сънища,който се сбъднаха. И преди сънувах, но не знаех как да ги тълкувам, сега вече ме е страх да заспя, защото много сънувам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

2.8
Общо гласували: 4
50
41
31
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Галя
Галя
05.10.2010 09:15
Аз мисля, че тези части от живота ти, които ти е показал, трябва да ги усмислиш. Нещо или някаква грешка си направила точно тогава или нещо такова.
0
0
Петя
Петя
23.07.2009 10:24
Това е неща разкошно ако е така, може да си получила някаква дарба и все още да незнаеш как да я използваш...
0
0