Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Страх ме е, че може да умра

Страх ме е, че може да умра

Страх ме е, че може да умра
Хей хора!
Моята история е че докато си се ровех в нета и попаднах на тема за смъртта. Прочетох всичко и ме хвана страх.
Можело да умреш, докато спиш, докато си ходиш, докато си лежиш. Моля ви да ми помогнете! Живея в страх!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
sibel
sibel
29.12.2014 22:40
Ебаваш са верно ли ? Ние си мислехме че може да умреш само от оръжие хехеее не става така успокой се млад/а си ще живееш....
0
1
м
м
29.12.2014 22:31
Недей. Каквото ти е писано, ще ти се случи със или без своя страх. Приеми го и го осъзнай, колкото се може по-рано, за да живееш спокойно.
0
0
Валя
Валя
14.09.2014 14:30
Всеки от нас ще умре някой ден. Едни по-рано, други по-късно... Но няма застраховани или безсмърти хора.Това, че някой хора са загубили живота си по описаните от теб начини, не занчи, че и ти ще си отидеш така!Храни се здравословно,спортувай, прекарвай време с приятели навън,не се поддавай на алкохол, наркотици и т. н, не си създавай излишни главоболия и притеснения... Така ще дочакаш достойни старини, ще отгледаш деца и внуци. Радвай се на живота и не пропускай нито миг, в който да не му се наслаждаваш! И знай, че ти самата/самият носиш отговорността за здравето и живота си!
4
0
pesho
pesho
11.08.2014 14:08
Живей бързо,умри млад,бъди красив труп-Георги Илиев
2
1
радослав
радослав
04.08.2014 15:30
не се страхуваи нали науката напредва и продалжителноста на живота се увеличава и можеби един ден всички ще ЖИВЕЕМ ВЕЧНО
2
1
Мина
Мина
27.07.2014 23:57
Вижте уважаема/уважаеми!
Няма лошо в това да изпитвате страх! Страхът е част от нас и всеки малко или много се страхува. Много хора също като Вас се страхуват от смъртта и да си призная и аз до една степен. Но, помислете си! Нима предпочитате да живеете в страх от това кога точно живота Ви ще приключи или ще се вземете в ръце и ще му се радвате докато го имате.
Това което сте прочели, поне малко не Ви ли звучи нелепо?! Така или иначе, рано или късно всеки един от нас ще си отиде. Дали по-рано от предначертаното или не, няма значение! Вярно е на никой не му се умира, но нима можем да променим това?! Много хора си отиват млади от този свят и то още преди да са имали възможността да си изживеят живота! Не мислите ли, че тревогите Ви само Ви пречат да се наживеете пълноценно на живота?!
Моят съвет към Вас е да изгоните тревогата и негативните мисли, да си сложите една лъчезарна усмивка и да изживеете всеки един ден от живота си така все едно Ви е последен! А именно с широка усмивка и приятни мисли! Много хора казват, че усмивката удължава живота! :) Пък и не е важно колко дълго ще живеем! Важно е как ще изживеем времето дадено ни за живот!
2
0
мвнжмав
мвнжмав
27.07.2014 17:43
И със страх, и без него, все ще дойде ден да умреш. Ти избираш дали да избереш компанията на страха.
0
0
Ели
Ели
27.07.2014 16:44
Спокойно, мен също ме хваща страх от подобни неща, а после осъзнавам колко смешно е. В нета могат да напишат всякакви глупости, + това ако си православна би трябвало да знаеш, че Бог не иска да мислим за това, не е редно защото не го разбираме и само си вглъбяваме глупости. Аз съм била 2 пъти на косъм от смъртта и да ти кажа няма нищо страшно, напротив. Може би ако знаехме колко е хубаво всички щяхме да се гръмнем. Живей си нормално, мисли си за обикновени неща и всичко ще се нареди.
0
0