Съвместимост на зодиите

Съвместимост на зодиите

Тука можете да разберете какви се очаква да са взаимоотношенията и връзката на дадена зодия с останалите представители на зодиака. Как се съчетават зодиакалните знаци? Следете на тази страница.
Зодиите, които няма да ви приемат обратноЗодиите, които няма да ви приемат обратно
26 Дек.
Ако сте се разделили с половинката си, а искате втори шанс, нека ви помогнем. Според астрологията представителите на някои зодии няма да ви приемат обратно. За тях миналото си е минало
Двойки зодии, които хич не си пасват в креватаДвойки зодии, които хич не си пасват в кревата
24 Дек.
Petra Vasileva
Сексът е силата, която кара света да се върти и никой не може да опровергае тази максима. Всеки от 12-те знака в Зодиака има уникален начин, по който изразява своята сексуалност. Някои от тях си съвпадат в креватните забавления както масло с мед.
Тези две зодиалкални двойки не могат да бъдат разделениТези две зодиалкални двойки не могат да бъдат разделениТези два зодиакални тандема са двете половинки на едно цяло, които трудно могат да бъдат разделени и да живеят един без друг. Виж кои са те
С партньора споделяте един рожден ден? Вижте какво казва астрологията за васС партньора споделяте един рожден ден? Вижте какво казва астрологията за васАко с партньора споделяте една и съща рождена дата, то е вероятно да имате доста сходни характеристики според астрологията. Освен че риска да забравите рождения ден на половинката си не съществува, ще може да видите доста от себе си в него.