Хороскопи
HoroscopesHoroskopi
Хороскопи

Хороскопи

Преглед на различните видове хороскопи и предсказания, какво са подготвили звездите за теб. Виж си твоя хороскоп .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Трите зодии, за които октомври ще е късметлийски месецТрите зодии, за които октомври ще е късметлийски месец
16 Окт.
За три от зодиите месец октомври ще е късметлийски и ще им създава повече поводи за радост. Вижте в галерията дали и вие ще сте сред знаците, на които ще им върви като по вода.
Кои ще са най-щастливите зодии тази есенКои ще са най-щастливите зодии тази есен
25 Септ.
Ето ги най-щастливите знаци в зодиака тази есен! Щастието ще дойде от трансформациите, които ще се случат с тези зодии на духовно ниво. В същото време ще се наблюдава и голям успех в материалните им постижения.
Комичен хороскопКомичен хороскоп
13 Юли
Характерните черти на всяка една зодия, описани през призмата на иронията. Всички от хороскопа имат своите силни слаби черти, а комичният хороскоп е този, които казва истината с усмивка
Какво ви е подготвил месец юли според хороскопаКакво ви е подготвил месец юли според хороскопа
02 Юли
През юли за много хора ще се появят възможности да реализират своите най-смели планове. Фокусираме ли се в практическа насока, ще срещаме предимно успех и късмет.
Голям късмет очаква тези зодии през юлиГолям късмет очаква тези зодии през юли
01 Юли
Някои от зодиите ще имат повече възможности да използват енергията на месеца и да реализират мечтите си. Узнайте кои ще са големите късметлии през този месец.
Какво ще ти се случи тази пролет! Виж само тукКакво ще ти се случи тази пролет! Виж само тук
10 Април
Виж каква ще е пролетта за теб и твоите любими хора. Разбери какво те очаква в близките седмици според пролетния хороскоп
Разберете броя и пола на вашите деца от наталната картаРазберете броя и пола на вашите деца от наталната карта
29 Март
Полът се определя, като се гледат знаците на върховете на Асцендента, т. е. е важно да видите дали планетата на дома, който Ви интересува, е в мъжки или в женски пол.
Цветен хороскоп според деня на ражданеЦветен хороскоп според деня на раждане
20 Януари
Може да ви се струва доста странно, но всеки човек си има цвете талисман. То зависи от деня, в който сме родени. Освен че ни носи късмет, това растение разкрива и някои неподозирани черти от характера ни.
Най-подходящите професии за зодия МаймунаНай-подходящите професии за зодия Маймуна
16 Януари
Хората, родени под знака на Маймуната, обичат предизвикателствата. Подходящи за тях са вълнуващи, спекулативни и предизвикателни професии.
Какво животно си според зодиятаКакво животно си според зодията
09 Септ.
19
Според келтите на всяка зодия приляга определено животно. Родените от 21 януари до 17 февруари са носители на мъдростта. Те са Жерави – имат невероятен ум и са способни на велики неща.