sanovnik.bg»Статии»Астрология
Астрология

Астрология

Същност и основни принципи на астрологията. Разберете какво ви вещае подредбата на звездите и числата, деня на раждане, местоположението на планетите и небесните тела.
Мръсните тайни на всяка зодияЗодииМръсните тайни на всяка зодия
03 Дек.
Пламена Младенова
Диета за зодия РибиЗодииДиета за зодия Риби
29 Ноем.
Илияна Ангелова
Диета за зодия ЛъвЗодииДиета за зодия Лъв
28 Ноем.
Илияна Ангелова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Диета за зодия КозирогДиета за зодия КозирогВсяка зодия се отличава със своя специфика и това важи и за храненето. Здравословно меню на Козирога е типично за него и е добре това да се има предвид при изготвяне на менюто на хората, принадлежащи към знака.
Кои са щастливите числа за твоята зодия?Кои са щастливите числа за твоята зодия?Нумеролозите твърдят, че всеки човек има свои щастливи числа. Да видим коя зодия с кои числа образуват щастлива комбинация.
Най-големите кибритлии сред зодиитеНай-големите кибритлии сред зодиитеХората различно реагират на напрежението, стреса, изнервящите ситуации в ежедневието. Най-големите кибритлии сред зодиите:
Диета за зодия ОвенДиета за зодия ОвенЗодия Овен е най-енергичната сред всички представители на зодиака. Тези хора вечно са заети със задачи, непрекъснато са в движение и това им харесва. Диета за зодия Овен:
Диета за зодия БлизнациДиета за зодия БлизнациПовечето Близнаци не обичат големите порции храна на един път. Предпочитат по-често хранене с по-малко храна. Вижте коя е най-правилната диета за будните представители на зодия Близнаци
Пълнолуние в Телец – какво е важно да правите днесПълнолуние в Телец – какво е важно да правите днес
19 Ноем.
2
Антония Р.
На 19 ноември настъпва пълнолуние в знака на Телец. Освен това ще сме свидетели на частично лунно затъмнение по оста Телец – Скорпион.
Диета за зодия ДеваДиета за зодия ДеваВсеки зодиакален знак е уникален със своите характеристики. Това засяга и хранителната диета на Девата. Какво да яде зодия Дева? Подходяща диета за зодия Дева.
Диета за зодия ВезниДиета за зодия ВезниХората от зодия Везни се нуждаят от балансирано хранене, както всички останали. Ключът към здравето за тях е не само баланс в храната, но и по отношение на работата, почивката и отношенията с околните.
Венера в Козирог: какво следва за зодиите?Венера в Козирог: какво следва за зодиите?До март 2022 Венера е в Козирог. Как ще се отрази това на зодиите? Венера е бърза планета и преминава през даден знак за около месец и половина. Ретроградността обаче този път я кара да замре в знака Козирог.
Диета за зодия ТелецДиета за зодия ТелецДиета за зодия Телец. Полезни храни за зодия Телец. Вредни храни за зодия Телец. Какво трябва да яде зодия Телец? Каква трябва да е диетата на зодия Телец?