Астрология
AstrologyAstrologija
Sanovnik.bg»Статии»Астрология
Астрология

Астрология

Същност и основни принципи на астрологията. Разберете какво ви вещае подредбата на звездите и числата, деня на раждане, местоположението на планетите и небесните тела.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Късметлийски цветове за зодия РибиКъсметлийски цветове за зодия Риби
19 Септ.
Зодия Риби е много креативен, страстен и артистичен знак, но им е трудно да изразят себе си поради вътрешната си срамежливост. Цветовете, които използват в ежедневието си, могат да им помогнат за това. Късметлийски цветове за зодия Риби.
Кои цветове носят късмет и щастие за зодия Водолей?Кои цветове носят късмет и щастие за зодия Водолей?
18 Септ.
Зелен цвят за зодия Водолей. Цвят тюркоаз за Водолей. Яркото и силно синьо не е най-добрият избор за нюанс за Водолея, подхожда му повече спокойният и мек оттенък на цвета.
Кои цветове носят късмет на зодия Дева?Кои цветове носят късмет на зодия Дева?
17 Септ.
Точно както астрологията влияе върху много аспекти от живота ни, тя също така предполага, че някои цветове могат да донесат късмет на Девите.
За кои зодии септември ще донесе изненадиЗа кои зодии септември ще донесе изненади
07 Септ.
Септември е месец на промени и нови начинания, като приноси със себе си разнообразни предизвикателства и възможности за развитие. За някои зодиакални знаци, септември може да бъде изключително интересен и вълнуващ.
Кои зодии не могат да живеят заедно под един покрив?Кои зодии не могат да живеят заедно под един покрив?
05 Септ.
Хороскопите често предлагат забавни и занимателни идеи за съвместимост на различните зодии. Тези тълкувания са предимно за забавление и не трябва да се възприемат като научни или точни предсказания. Кои зодии не могат да живеят заедно?
Какво да правят хората с кармично число 8Какво да правят хората с кармично число 8
04 Септ.
Кармичните числа са част от вярванията в нумерологията и се свързват със създаване на кармичен опит. Кармичното число 8 се счита за число на справедливост, управление, материален успех и кариера. Хората с кармично число 8 са обичани.
Какво да правят хората с кармично число 5Какво да правят хората с кармично число 5
26 Август
Кармичните числа са концепция от нумерологията, която твърди, че датата на раждане на човек може да открие неговата карма или жизнен път. Кармичното число 5 се свързва със свободата, приключенията, комуникацията и необичайните опити.
Кои зодии непрекъснато страдат от добротата си?Кои зодии непрекъснато страдат от добротата си?
17 Август
Астрологията е вече столетия наред използвана, за да се разбере поведението и характеристиките на хората, основавайки се на техния зодиакален знак.
Какво да правят хората с кармично число 9Какво да правят хората с кармично число 9
17 Август
Кармичните числа се свързват с духовното развитие и ученето на уроците, които донесоха от предишни животи. Кармичното число 9 се счита за числото на завършването и завършването на кармичния цикъл.
Нумерология: Лично число 11Нумерология: Лично число 11
16 Август
В нумерологията числото 11 се счита за едно от специалните числа, известни като главни числа. Има силна енергия и предполага наличието на висок духовен потенциал и знания.