Sanovnik.bg»Статии»Астрология
Астрология

Астрология

Същност и основни принципи на астрологията. Разберете какво ви вещае подредбата на звездите и числата, деня на раждане, местоположението на планетите и небесните тела.
Овен с асцендент ВодолейЗодииОвен с асцендент Водолей
19 Юли
Петьо Любомиров
Овен с асцендент ЛъвЗодииОвен с асцендент Лъв
18 Юли
Петьо Любомиров
Овен с асцендент РакЗодииОвен с асцендент Рак
16 Юли
Петьо Любомиров
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Овен с асцендент БлизнациОвен с асцендент Близнаци
13 Юли
Овен с асцендент Близнаци са изгряващи знаци и бързо движещи се символи, което означава, че обичат да вършат нещата и да ги завършват, което ги кара да се движат невероятно бързо. Овен с асцендент Близнаци
Овен с асцендент ОвенОвен с асцендент Овен
11 Юли
Ако сте Овен с асцендент Овен, вие сте импулсивни и активни, привлечени сте от действието и мразите бездействието. Смятате се за лидер с отлични способности. Овенът с асцендент Овен обикновено е изключително погълнат от
Ангелско число според зодията: какво разкрива за тебАнгелско число според зодията: какво разкрива за теб
09 Юли
За тези, които вярват в магията на ангелските числа, е предложението кое от тях носи късмет на съответната зодия. Всеки може да провери своята. Ангелски числа са тези, които се повтарят, и ги виждаме често.
Овен с асцендент ТелецОвен с асцендент Телец
08 Юли
Овен с асцендент Телец означава, че вашата личност е мощна и ориентирана към действие, всъщност вие сте стремителни и уверени. Комбинацията Овен с асцендент Телец ви дава чудесна възможност за бизнес
Ангелско число 444Ангелско число 444
28 Юни
Числото 444 е съставено от три четворки, което усилва неговото значение. В нумерологията, числото 4 се свързва със стабилност. Значение на числото 444.
Ангелско число 222Ангелско число 222
27 Юни
Едно от най-забележителните ангелски числа е 222. Това число е носител на мощни послания за баланс, хармония и доверие.
Ангелско число 777Ангелско число 777
26 Юни
Ангелските числа са мощни послания от духовния свят, предназначени да ни насочват и вдъхновяват в различни аспекти на живота ни. Едно от най-забележителните ангелски числа е 777.
Кои са ангелските числа?Кои са ангелските числа?
16 Юни
Ангелските числа са числови поредици, които се повтарят и привличат вниманието ни по различни начини в ежедневието. Кои са ангелските числа? Примери за ангелски числа.
Овен с асцендент РибиОвен с асцендент Риби
15 Май
Околните понякога оприличават хората с асцендент Риби на филмови звезди. Красиви, имат чар и излъчване, мекота в характера и аурата и омагьосващи маниери. Какъв е Овен с асцендент Риби
Огледалните часове и техните послания в любовтаОгледалните часове и техните послания в любовта
09 Май
Огледалните числа са числа, които се четат по еднакъв начин както отляво надясно, така и отдясно наляво. Значение на огледалните часове в любовта.
Тайните на огледалните часове и какви знаци ти даватТайните на огледалните часове и какви знаци ти дават
07 Май
Кои часове са огледални? Какво значи огледални часове? Тълкуване на огледалните часове. Значение на всеки огледален час.
Кои зодии ще се съберат с бившата половинка тази пролет?Кои зодии ще се съберат с бившата половинка тази пролет?
07 Април
Пролетта започва с много емоции и обрати за някои зодии. В любовен план ще претърпят истинско фиаско. Кои зодии ще се върнат при бившата половинка?
Кои зодии ги очаква голям успех тази пролет?Кои зодии ги очаква голям успех тази пролет?
06 Април
Пролетта е време за обновление, растеж и нови възможности. За много хора, това може да бъде период на вдъхновение и постижения. Кои зодии ще пожънат успех тази пролет?