Астрология

Астрология

Същност и основни принципи на астрологията. Разберете какво ви вещае подредбата на звездите и числата, деня на раждане, местоположението на планетите и небесните тела.
Новолуние в Лъв – кои желания се сбъдватНоволуние в Лъв – кои желания се сбъдват
19 Август
1
Антония Р.
На 19 август в 5:41 часа, на 26 градуса в знака фазата на Новолуние попада в Лъв. Всички желания, които са от сферата на огнената зодия, ще се сбъднат – любов, деца, артистичност, творчество, щедрост.
Любовните страхове на всяка зодия във връзкатаЛюбовните страхове на всяка зодия във връзкатаСтрахувате се да се обвържете за по-дълго време и да се разкриете напълно пред някого? Обърнете внимание - това са страховете, които отделните зодии имат за връзките.
Твоят най-добър приятел според зодиятаТвоят най-добър приятел според зодиятаВсеки от нас има най-добър приятел, но ако е от правилната зодия, дружбата винаги ще е пълноценна и дълголетна. Овенът е огнена и приключенски настроена зодия. Подходящ партньор за забавления и приятел. . .
Как да пребориш жегата според зодията!Как да пребориш жегата според зодията!Колкото и да обичаме лятото, има дни, в които градусите са твърде високи и всичко, което искаш, е да се разхладиш от жегите. Как да го направиш по най-добрия начин? Виж какво казва зодията ти
Новолуние в Рак – кои желания ще се сбъднат днесНоволуние в Рак – кои желания ще се сбъднат днесВ 6 часа и 2 минути на 13 юли фазата на Новолуние изгря в зодия Рак. Силата на Луната днес ще съдейства при изпълнението на желания от сферата на водната зодия.
Новолуние във Водолей! Какво трябва да знаетеНоволуние във Водолей! Какво трябва да знаетеПо-добре е при Новолуние да отложите важните за вас срещи, да се съхраните физически и да наблегнете на духовното израстване. В действителност самото Новолуние не е нещо опасно за Водолей, но нестабилността на характера им. .
Кой е твоят ангел хранител според рождената ти датаКой е твоят ангел хранител според рождената ти датаВсеки човек има свой ангел хранител, който го пази и закриля в живота. Смята се, че датата ни на раждане и по-точно зодията ни може да ни каже кой е точно нашият ангел хранител.
Ето кои зодии са свързани на кармично ниво чрез своите интересиЕто кои зодии са свързани на кармично ниво чрез своите интересиВ живота си срещаме различни хора, като с едните можем да прекараме часове в приятни разговори, докато с други беседите не са никак лесни и гладки. Ако си приличате и имате сходни интереси, тогава може да ви е по-лесно да общувате.
Необичайни факти за Овните: те просто са най-добритеНеобичайни факти за Овните: те просто са най-добритеЗодиите могат много да ни разкажат, както за темперамента на човека, така и за взаимодействията с другите хора. Така например Овните са много решителни и са оптимисти във всяка една ситуация. Вижте повече:
Как влияе ретроградната Венера на зодиитеКак влияе ретроградната Венера на зодиитеРетроградна Венера ще наблюдаваме в периода между 13 май до 25 юни 2020 година. Ето какво всяка зодия трябва да очаква по време на ретроградността на планетата. Виж как влияе ретроградната Венера на твоята зодия