Астрология

Астрология

Същност и основни принципи на астрологията. Разберете какво ви вещае подредбата на звездите и числата, деня на раждане, местоположението на планетите и небесните тела.
Какво очаква всяка зодия през 2021?Какво очаква всяка зодия през 2021?Какво очаква всяка зодия от китайския хороскоп през 2021? Ако и вие искате да разберете вашата съдба и хороскопа за 2021 година, тогава следващите редове са именно за вас.
Кои зодии планират любовна раздяла точно сега?Кои зодии планират любовна раздяла точно сега?Зодиакалните знаци оказват огромно влияние на съдбата на човек, като често дори ние можем да не осъзнаваме силата им. Кои зодии планират любовна раздяла сега?
Китайски хороскоп: зодия ОвцаКитайски хороскоп: зодия ОвцаЛичностни качества на зодия Овца китайския хороскоп. Родените през 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003 и 20015 са подвластни на зодия Овца. В западния хороскоп на Овцата съответства зодия Рак
Епохата на Водолея - истини и лъжиЕпохата на Водолея - истини и лъжиДългоочакваната епоха на Водолей започва, когато точката на равноденствие през март се премести от съзвездието Риби във Водолей. Според изчисленията Ерата на Водолея ще започне през 2497 година. Астролозите обаче не са. . .
Луната в Рак - какво е важно за деняЛуната в Рак - какво е важно за деняЛуна в Рак може да повлияе както негативно, така и позитивно върху хора. Какво да очаквате следващия път, когато се наблюдава това явление. Луната в Рак - какво е важно за деня.
Ретрограден Меркурий през 2021Ретрограден Меркурий през 2021Около Ретроградния Меркурий се въртят много предположения, шеги и митове. За това, нека видим кога да го очакваме. Периодите на Ретрограден Меркурий през 2021 година.
Промените в семейния живот на всяка зодия в годината на Металния волПромените в семейния живот на всяка зодия в годината на Металния волСимволът на новата 2021 година е Металният Вол, който не се отличава със спокойната си натура или сръчността. Промените в семейния живот на всяка зодия в годината на Металния Вол.
Китайски хороскоп: зодия КонКитайски хороскоп: зодия КонДа видим кои качества имат хората, родени в годината на Коня. Зодия Кон в китайския зодиак е мъжка, активна, ян и съответната на нея зодия в западната зодиакална система е Близнаци.
Годишен любовен хороскоп за 2021Годишен любовен хороскоп за 2021За голяма част от зодиите новата 2021 година ще бъде доста динамична и дори изпепеляваща в любовен аспект. Ето най-точни годишен любовен хороскоп за 2021-ва
Китайски хороскоп: зодия ЗмияКитайски хороскоп: зодия ЗмияМоже би най-мистериозната от всички китайски зодии е тази на Змия. В западната астрология знакът, който съответства на тази зодия, е Телец. Кои черти характеризират представителите на зодия Змия?