sanovnik.bg»Статии»Астрология
Астрология

Астрология

Същност и основни принципи на астрологията. Разберете какво ви вещае подредбата на звездите и числата, деня на раждане, местоположението на планетите и небесните тела.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Диета за огнените зодииДиета за огнените зодииОгнените знаци са Овен, Лъв и Стрелец. Те се нуждаят от много енергия, тъй като представителите им са изключително енергични и работливи хора. Тази енергия се набавя най-бързо чрез калорични храни.
Любими храни на лунните зодииЛюбими храни на лунните зодииЛуната определя вкусовите пристрастия. Родените при Луна в знаците Овен, Лъв и Стрелец, тоест знаците на огнената стихия, имат нужда от гореща храна, която е подправена с пикантни и възбуждащи апетита подправки.
Какви сте, когато сте ядосани? Обяснява вашият знак в МарсКакви сте, когато сте ядосани? Обяснява вашият знак в Марс
10 Май
Мария
Гневът е потенциално здравословна част от живота, но начинът, по който избираме да покажем тази емоция, определя дали тя е ефективна или разрушителна. Вашият знак в Марс обяснява какви сте, когато сте ядосани
Зодия Маймуна: Любовна съвместимост и връзкиЗодия Маймуна: Любовна съвместимост и връзкиЗодия Маймуна: Любовна съвместимост и връзки. Каква е в любовта зодия Маймуна? С кои зодии си подхожда най-много?
Урока, който всяка една зодия ще научи през майУрока, който всяка една зодия ще научи през майНие се учим постоянно и освен заобикалящата ни среда, астрологията също може да ни научи на нещо. Вижте какъв урок всяка една зодия ще научи през май. Уроците за зодиите през май - ето ги.
Четири зодии, които ще станат богати през априлЧетири зодии, които ще станат богати през априлМесец април предвещава финансово благополучие за цели четири зодии. Астролог разкрива кои са тези четири зодии, които ще се наслаждават на материални печалби през месец април.
От кои зодии са най-добрите психолозиОт кои зодии са най-добрите психолозиЕдно от качествата, присъщи за определени зодии, е умението да действат като психолози и да разбират чувствата на останалите. Ето кои са най-добрите психолози сред зодиите.
Подходяща кариера спрямо зодиакалния ви знакПодходяща кариера спрямо зодиакалния ви знак
13 Април
Мария
Имате нужда от кариерно вдъхновение? Използването на естествените характеристики на вашия зодиакален знак е идеалният начин да откриете професия. Ето коя е подходящата кариера спрямо зодията ви
Подходящата ни половинка се определя от асцендента ниПодходящата ни половинка се определя от асцендента ни
12 Април
5
Антония Р.
Според астрологията 7 дом, в който попада нашият асцендент, ръководи брачните партньорства. Зодиакалният знак, в който попада асцендентът, показва каква половинка ви е необходима за стабилен брак.
Какво ще ти се случи тази пролет! Виж само тукКакво ще ти се случи тази пролет! Виж само тукВиж каква ще е пролетта за теб и твоите любими хора. Разбери какво те очаква в близките седмици според пролетния хороскоп