Ретроградност на планетите

Ретроградност на планетите

Ретроградност на планетите се наблюдава, когато от Земята изглежда сякаш те се движат назад. Различните планети имат различни интервали на ретроградност в различен етап от времето. Вижте как ретроградните планети влияят на отделни хора и групи.
Ретрограден Марс - какво трябва да правим?Ретрограден Марс - какво трябва да правим?Марс е ретрограден и сигурно вече сте разбрали, че нещата стават трудно и не от първия път. Какво трябва да знаем за ретроградния Марс? Какво да правите по време на ретрограден Марс?
Пълнолуние в Овен – какво ви очаква днесПълнолуние в Овен – какво ви очаква днесНа 2 октомври в 00. 06 през нощта фазата на Пълнолуние огря в огнения Овен. Това ще направи деня пълен с ентусиазъм, енергия и ще накара повечето хора да са по-амбициозни.
Магическо Новолуние в Дева изпълнява желания днесМагическо Новолуние в Дева изпълнява желания днес
17 Септ.
Антония Р.
На 17 септември от 14. 00 часа настъпва Новолуние в Дева и всички желания от сферата на зодията ще се сбъдват. Трябва само да формулирате желанията си правилно и да вярвате в тяхното осъществяване.
Новолуние в Лъв – кои желания се сбъдватНоволуние в Лъв – кои желания се сбъдват
19 Август
1
Антония Р.
На 19 август в 5:41 часа, на 26 градуса в знака фазата на Новолуние попада в Лъв. Всички желания, които са от сферата на огнената зодия, ще се сбъднат – любов, деца, артистичност, творчество, щедрост.
Новолуние в Рак – кои желания ще се сбъднат днесНоволуние в Рак – кои желания ще се сбъднат днесВ 6 часа и 2 минути на 13 юли фазата на Новолуние изгря в зодия Рак. Силата на Луната днес ще съдейства при изпълнението на желания от сферата на водната зодия.
Как влияе ретроградната Венера на зодиитеКак влияе ретроградната Венера на зодиитеРетроградна Венера ще наблюдаваме в периода между 13 май до 25 юни 2020 година. Ето какво всяка зодия трябва да очаква по време на ретроградността на планетата. Виж как влияе ретроградната Венера на твоята зодия
Пълнолуние в Скорпион – какви са посланията в този денПълнолуние в Скорпион – какви са посланията в този денНа 7 май в 13:46 часа започна фазата на Пълнолуние, която ще огрее в Скорпион – знакът на загадките и дълбоките, прикрити емоции. Пълнолунието в Скорпион ще извади на повърхността онези въпроси, които ни притесняват от
Новолуние в Овен – кои желания се сбъдват днесНоволуние в Овен – кои желания се сбъдват днесНа 24 март в 06:16 часа настъпи фазата на Новолуние в зодия Овен. Това ще помогне на всяко едно желание, което първата зодия в хороскопа покровителства, да се сбъдне.
Ретроградният Меркурий и неговите уроциРетроградният Меркурий и неговите уроциРетроградният Меркурий се случва ежегодно по 3 или 4 пъти, като носи със себе си особена енергия, която може да ни провокира да правим странни неща. Какво представлява ретроградният Меркурий и какви промени носи?
5 негативни ефекта на ретроградния Меркурий5 негативни ефекта на ретроградния МеркурийНяколко пъти тази година Меркурий ще бъде ретрограден и това ще окаже голямо значение върху живота тук на Земята. Ето какво да не правите, когато Меркурий е в своята ретроградна фаза