Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Ретроградност на планетите
Ретроградност на планетите

Ретроградност на планетите

Ретроградност на планетите се наблюдава, когато от Земята изглежда сякаш те се движат назад. Различните планети имат различни интервали на ретроградност в различен етап от времето. Вижте как ретроградните планети влияят на отделни хора и групи.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ретроградна Венера - за какво да внимаваме през периодаРетроградна Венера - за какво да внимаваме през периода
05 Август
Планетата Венера често се възприемана и описвана като сестра на Земята заради сходството по размери, плътност и химичен състав. Ретроградна Венера - за какво да внимаваме през периода.
Транзитен Меркурий в Близнаци - какво да очаквамеТранзитен Меркурий в Близнаци - какво да очакваме
13 Юни
Транзитът на планетата Меркурий в зодията Близнаци предлага интересен и динамичен период. Транзитният Меркурий в Близнаци е време, когато очакваме повишена комуникация, гъвкавост и подобрени комуникационни умения.
Венера влиза в Лъв - какво да очакваме в периодаВенера влиза в Лъв - какво да очакваме в периода
06 Юни
Влизането в Рак на Венера ознаменува ново състояние - желание за стойностна връзка и комфортно преживяване в сърдечните дела. Венера влиза в Лъв на 5 юни и ще остане там до 8 октомври 2023
Какво е забранено и позволено да правим по време на НоволуниеКакво е забранено и позволено да правим по време на Новолуние
09 Май
Новолунието е оптималното време за създаване на свещено място в дома, за да направим своя собствена магия. 4 неща, които не трябва да се правят по време на Новолуние. Забранени неща по време на Новолуние
Сатурн в Риби - какво да очакваме?Сатурн в Риби - какво да очакваме?
23 Април
Сатурн е важна планета в астрологията, тъй като представлява дисциплина, структура, отговорност и ограничение. В астрологията Сатурн отнема около 2, 5 години, за да премине през всеки зодиакален знак и влиянието му се усеща различно във всеки знак.
Настъпва най-кармичното време в годинатаНастъпва най-кармичното време в годината
22 Април
Астролозите, както и биоенерготерапевтите определят някои дни от април като най-силни. Настъпва най-кармичното време в годината.
Новолуние в Овен – кои желания се сбъдват днесНоволуние в Овен – кои желания се сбъдват днес
20 Април
На 24 март в 7:12 часа настъпва фазата на Новолуние в зодия Овен. Това ще помогне на всяко едно желание, което първата зодия в хороскопа покровителства, да се сбъдне.
Пълнолуние във Везни - кое е най-важното за деняПълнолуние във Везни - кое е най-важното за деня
06 Април
От 07:37 часа днес, 6 април, настъпва Пълнолуние в знака на Везните, което ще донесе много хармония, баланс и миролюбиви взаимоотношения.
Пълнолуние в Лъв или как да ви е полезен днешният денПълнолуние в Лъв или как да ви е полезен днешният ден
05 Февр.
1
В 20 часа и 21 минути тази нощ фазата на Пълнолуние ще огрее в зодия Лъв, което ще влее допълнително енергия и сила на всичко, което сме планирали.
Пълнолуние в Рак – какво е важно за този денПълнолуние в Рак – какво е важно за този ден
07 Януари
В 5:28 часа фазата на Пълнолуние ще настъпи в зодия Рак. В деня на Пълнолуние емоциите се изострят, а Луната в Рак от друга страна ще ни насочи към семейството и грижата за близките.