Ретроградност на планетите

Ретроградност на планетите

Ретроградност на планетите се наблюдава, когато от Земята изглежда сякаш те се движат назад. Различните планети имат различни интервали на ретроградност в различен етап от времето. Вижте как ретроградните планети влияят на отделни хора и групи.
Лунните възли Раху и КетуЛунните възли Раху и КетуСеверният лунен възел се нарича Раху или Глава на Дракона. Южният е известен като Кету или Опашка на Дракона.
Ретрограден Меркурий през 2021Ретрограден Меркурий през 2021Около Ретроградния Меркурий се въртят много предположения, шеги и митове. За това, нека видим кога да го очакваме. Периодите на Ретрограден Меркурий през 2021 година.
Пълнолуние в Рак – какво е важно за този денПълнолуние в Рак – какво е важно за този денВ 5:28 часа фазата на Пълнолуние ще настъпи в зодия Рак. В деня на Пълнолуние емоциите се изострят, а Луната в Рак от друга страна ще ни насочи към семейството и грижата за близките.
Новолуние в Скорпион – време е да сбъднем желанията сиНоволуние в Скорпион – време е да сбъднем желанията си
15 Ноем.
Антония Р.
На 15 ноември в 7:06 часа фазата на Новолуние настъпи в зодия Скорпион и това ще изпълни всички желания от сферата на зодията. Най-силни са първите 8 часа от Новолунието.
Ретрограден Марс - какво трябва да правим?Ретрограден Марс - какво трябва да правим?Марс е ретрограден и сигурно вече сте разбрали, че нещата стават трудно и не от първия път. Какво трябва да знаем за ретроградния Марс? Какво да правите по време на ретрограден Марс?
Пълнолуние в Овен – какво ви очаква днесПълнолуние в Овен – какво ви очаква днесНа 2 октомври в 00. 06 през нощта фазата на Пълнолуние огря в огнения Овен. Това ще направи деня пълен с ентусиазъм, енергия и ще накара повечето хора да са по-амбициозни.
Магическо Новолуние в Дева изпълнява желания днесМагическо Новолуние в Дева изпълнява желания днес
17 Септ.
Антония Р.
На 17 септември от 14. 00 часа настъпва Новолуние в Дева и всички желания от сферата на зодията ще се сбъдват. Трябва само да формулирате желанията си правилно и да вярвате в тяхното осъществяване.
Новолуние в Лъв – кои желания се сбъдватНоволуние в Лъв – кои желания се сбъдват
19 Август
1
Антония Р.
На 19 август в 5:41 часа, на 26 градуса в знака фазата на Новолуние попада в Лъв. Всички желания, които са от сферата на огнената зодия, ще се сбъднат – любов, деца, артистичност, творчество, щедрост.
Новолуние в Рак – кои желания ще се сбъднат днесНоволуние в Рак – кои желания ще се сбъднат днесВ 6 часа и 2 минути на 13 юли фазата на Новолуние изгря в зодия Рак. Силата на Луната днес ще съдейства при изпълнението на желания от сферата на водната зодия.
Как влияе ретроградната Венера на зодиитеКак влияе ретроградната Венера на зодиитеРетроградна Венера ще наблюдаваме в периода между 13 май до 25 юни 2020 година. Ето какво всяка зодия трябва да очаква по време на ретроградността на планетата. Виж как влияе ретроградната Венера на твоята зодия