Съвместимост на зодиите

Съвместимост на зодиите

Тука можете да разберете какви се очаква да са взаимоотношенията и връзката на дадена зодия с останалите представители на зодиака. Как се съчетават зодиакалните знаци? Следете на тази страница.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телец и другите зодииТелец и другите зодии
16 Май
8
Спокойният, дружелюбен и миролюбив Телец се нуждае от любов и нежни чувства, а също така от уединение, финансова стабилност и комфорт. Това търси той и у партньора си.
Близнаци и другите зодииБлизнаци и другите зодии
15 Май
3
Близнаци - Овен И двата зодиакални знака обичат да се забавляват и почти винаги са активни и в движение. Те са по-заинтересовани от настоящето, отколкото от миналото.
Рак и другите зодииРак и другите зодии
14 Май
С Близнаци Ракът може да има много приятна, но краткотрайна връзка. Към Скорпион Ракът усеща силно привличане, но отношенията им са пълни с проблеми.
Лъв и другите зодииЛъв и другите зодии
13 Май
7
Лъвът и Овенът имат много общи интереси, те могат да са както приятели, така и любовници, но силният инат и на двете зодии води до разногласия. Един от най-добрите варианти за Лъва е съюз със Стрелец
Дева и другите зодииДева и другите зодии
12 Май
9
С Близнаци Девата няма големи шансове за успех. Безгрижният и променлив Близнак известно време закриля Девата, но след това иска да опита нещо ново. С представител на собствения си знак Девата се чувства перфектно.
Везни и другите зодииВезни и другите зодии
11 Май
12
С Телец Везните се чувстват щастливи, тъй като и двамата партньори ценят красотата и лукса. Козирог и Везни – тази двойка усеща голямо привличане още от първия момент.
Козирог и другите зодииКозирог и другите зодии
10 Май
7
Възможно ли е два козирога да изпитат истинска любов помежду си? Да, те имат всички шансове на света. Хороскоп за съвместимост на зодия Козирог с останалите зодии
Скорпион и другите зодииСкорпион и другите зодии
09 Май
12
Телецът и Скорпионът са две противоположности, които заедно се чувстват много добре. С Козирог Скорпионът постига синхрон в отношенията заради еднаквата ценностна система на двамата партньори.
Стрелец и другите зодииСтрелец и другите зодии
18 Март
2
Добра комбинация са Стрелецът и Овенът, но само за известно време. Стрелецът не може да построи връзка с Овен, която се гради на взаимно доверие.
Водолей и другите зодииВодолей и другите зодии
13 Март
8
Със земните знаци, Водолеят има едни много прилични и топли взаимоотношения, въпреки основните разлики по между им. С водните знаци отношенията не са много трайни, а от огнените знаци Водолеят най-много харесва представителите на зодия Лъв.