Зодии

Зодии

Любопитни статии и факти за различните представители на зодиака. Научете на тази страница повече за качествата и постъпките, на които е способна всяка зодия .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Късметлийски цветове за зодия РибиКъсметлийски цветове за зодия Риби
19 Септ.
Зодия Риби е много креативен, страстен и артистичен знак, но им е трудно да изразят себе си поради вътрешната си срамежливост. Цветовете, които използват в ежедневието си, могат да им помогнат за това. Късметлийски цветове за зодия Риби.
Кои цветове носят късмет и щастие за зодия Водолей?Кои цветове носят късмет и щастие за зодия Водолей?
18 Септ.
Зелен цвят за зодия Водолей. Цвят тюркоаз за Водолей. Яркото и силно синьо не е най-добрият избор за нюанс за Водолея, подхожда му повече спокойният и мек оттенък на цвета.
Кои цветове носят късмет на зодия Дева?Кои цветове носят късмет на зодия Дева?
17 Септ.
Точно както астрологията влияе върху много аспекти от живота ни, тя също така предполага, че някои цветове могат да донесат късмет на Девите.
За кои зодии септември ще донесе изненадиЗа кои зодии септември ще донесе изненади
07 Септ.
Септември е месец на промени и нови начинания, като приноси със себе си разнообразни предизвикателства и възможности за развитие. За някои зодиакални знаци, септември може да бъде изключително интересен и вълнуващ.
Кои зодии непрекъснато страдат от добротата си?Кои зодии непрекъснато страдат от добротата си?
17 Август
Астрологията е вече столетия наред използвана, за да се разбере поведението и характеристиките на хората, основавайки се на техния зодиакален знак.
Какво казва ретроградният Хирон за всяка зодия до края на годинатаКакво казва ретроградният Хирон за всяка зодия до края на годината
29 Юли
Хирон е астрономически обект, смятан за астероид в началото. Той е първото официално регистрирано небесно тяло от съзвездие Кентавър. Какво казва ретроградният Хирон за всяка зодия до края на годината?
Кои зодии могат да четат мислите на другите?Кои зодии могат да четат мислите на другите?
24 Юли
Тези представители на зодиакалния кръг не са податливи на измама, те моментално разпознават лъжите и егоистичните мотиви на събеседника. Кои зодии могат да четат мислите на другите?
Какъв е скритият талант на детето ви според зодиятаКакъв е скритият талант на детето ви според зодията
23 Юли
Стремежът на повечето родители днес е да открият рано скритите таланти на децата си, за да ги насърчат и развият. Това не се оказва толкова лесно, защото талантът невинаги се проявява ясно
Кои зодии все попадат в токсични връзкиКои зодии все попадат в токсични връзки
29 Юни
Докато някои зодии са определяни за романтиците в зодиака, то на друг им е отредена съдбата на хората с вечно разбити сърца. Тези зодии са по-склонни да прекарват повече време в токсични връзки
Трите зодии, които не мислят, а действатТрите зодии, които не мислят, а действат
18 Юни
Има хора, които са силно съзерцателни, дълго размишляват преди да предприемат нещо. Техен антипод са тези, които са настъпателни и действат бързо. Трите зодии, които не мислят, а действат: