Зодии

Зодии

Любопитни статии и факти за различните представители на зодиака. Научете на тази страница повече за качествата и постъпките, на които е способна всяка зодия .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ако си роден с луна във ВезниАко си роден с луна във Везни
05 Януари
Хората с луна във Везни са мили, романтични и артистични. В кръвта им е да отбягват арогантността, като я смятат за непристойна. Ако си роден с луна във Везни:
Ако си роден с луна в РакАко си роден с луна в Рак
04 Януари
Ако по времето на вашето раждане луната се е намирала в знака Рак, то това означава, че вашите емоции, чувства и подсъзнание са в синхрон с характеристиките на архетипа Рак. Какви са хората с Луна в Рак
Ако си роден с луна в ЛъвАко си роден с луна в Лъв
02 Януари
Знаехте ли, че зодиакалният знак, в който се намира Луната по време на вашето раждане описва вашите емоционални реакции? Ако си роден с луна в Лъв:
Ако си роден с Луна в СкорпионАко си роден с Луна в Скорпион
30 Дек.
Чудите ли се какви са хората, родени с луна в Скорпион? Ако е така, тази статия е точно за вас, защото чрез нея ще научите какви са характеристиките на зодия Скорпион, когато се намира в позицията на Луната.
Ако си роден с Луна в КозирогАко си роден с Луна в Козирог
29 Дек.
Знаехте ли, че зодиакалният знак, в който се намира Луната по време на вашето раждане описва вашите емоционални реакции? Ако си роден с Луна в Козирог:
Ако си роден с Луна във ВодолейАко си роден с Луна във Водолей
28 Дек.
Знаехте ли, че зодиакалният знак, в който се намира Луната по време на вашето раждане, описва вашите емоционални реакции? Ако си роден с Луна във Водолей:
Ако си роден с луна в ДеваАко си роден с луна в Дева
27 Дек.
Въпреки че хората с Луна в Дева са сдържани, те определено не са слепи. На хората с Луна в Дева им е трудно да се изправят пред собствените си проблеми, а понякога им е трудно дори и да ги приемат.
Ако си роден с Луна в БлизнациАко си роден с Луна в Близнаци
11 Дек.
Ако по времето на вашето раждане Луната се е намирала в знака Близнаци, то това означава, че вашите емоции, чувства и подсъзнание са в синхрон с характеристиките на архетипа Близнаци. Ако си роден с луна в Близнаци:
Ако си роден с Луна в СтрелецАко си роден с Луна в Стрелец
10 Дек.
В тази статия ще разгледаме по-подробно какво означава да си роден с луна в Стрелец и какви са характеристиките на тази позиция на Луната. Вижте повече:
Най-големите финансови грешки на всяка зодияНай-големите финансови грешки на всяка зодия
09 Ноем.
Всеки зодиакален знак преминава през своите уникални препятствия, когато става въпрос за парични проблеми. Най-големите финансови грешки на всяка зодия. Как зодиите оперират с пари?