Зодии

Зодии

Любопитни статии и факти за различните представители на зодиака. Научете на тази страница повече за качествата и постъпките, на които е способна всяка зодия.
Ледените кралици в зодиакаЛедените кралици в зодиакаЕто и кои са 5-те зодиакални знаци, които изглеждат хладни отвън, но реално са много добри и грижовни. Запознайте се с ледените кралици на зодиака
Кои зодии прощават лесно и кои не?Кои зодии прощават лесно и кои не?Специалистите по астрология са проучили редица общи черти на зодиакалните знаци и са установили доколко хората прощават в зависимост от знака, в който са родени. Ето кои зодии прощават най-лесно и кой – много трудно!
Интересни и неподозирани факти за всяка зодияИнтересни и неподозирани факти за всяка зодияВъпреки че може би си мислите, че знаете всичко за зодиакалните знаци, има много други неща, които не сте подозирали.  Ето някои интересни и неподозирани факти за всяка зодия.
Как изразяват любовта си различните зодииКак изразяват любовта си различните зодииАко искате да знаете как обичате, когато сте във връзка, или как вашият партньор ви обича, дори и да не се изразява така, както сте очаквали, продължете да четете. Ето как изразяват любовта си различните зодии
Какъв е девизът на всяка огнена зодияКакъв е девизът на всяка огнена зодияТова с девизите на огнените зодии - Овен, Лъв и Стрелец, астрологични знаци, които трудно остават незабелязани в обществото. Ето каква е философията на живот на зодия Овен, Лъв, Стрелец
Това са зодиите с най-голям късмет в любовния животТова са зодиите с най-голям късмет в любовния животВсеки иска един ден да срещне любовта и да усети нейната силна, изпепеляваща и омагьосваща страст. Кои са зодиите с най-голям късмет в любовта?
Любовните страхове на всяка зодия във връзкатаЛюбовните страхове на всяка зодия във връзкатаСтрахувате се да се обвържете за по-дълго време и да се разкриете напълно пред някого? Обърнете внимание - това са страховете, които отделните зодии имат за връзките.
Твоят най-добър приятел според зодиятаТвоят най-добър приятел според зодиятаВсеки от нас има най-добър приятел, но ако е от правилната зодия, дружбата винаги ще е пълноценна и дълголетна. Овенът е огнена и приключенски настроена зодия. Подходящ партньор за забавления и приятел. . .
Как да пребориш жегата според зодията!Как да пребориш жегата според зодията!Колкото и да обичаме лятото, има дни, в които градусите са твърде високи и всичко, което искаш, е да се разхладиш от жегите. Как да го направиш по най-добрия начин? Виж какво казва зодията ти
Новолуние във Водолей! Какво трябва да знаетеНоволуние във Водолей! Какво трябва да знаетеПо-добре е при Новолуние да отложите важните за вас срещи, да се съхраните физически и да наблегнете на духовното израстване. В действителност самото Новолуние не е нещо опасно за Водолей, но нестабилността на характера им. .