Зодии

Зодии

Любопитни статии и факти за различните представители на зодиака. Научете на тази страница повече за качествата и постъпките, на които е способна всяка зодия .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Житейската мисия на всяка зодияЖитейската мисия на всяка зодия
29 Дек.
Жана Г.
Всеки зодиакален знак има своя житейска мисия, която трябва да изпълни. Овенът е жизнерадостен слънчев знак. Мисията на хората, които са родени под знака на Овена, е да заредят със своята слънчева енергия останалите.
Характер и съдба на жената от зодия РакХарактер и съдба на жената от зодия РакЖената, родена под знака на Рака, е едно от най-загадъчните нежни създания в зодиакалния календар. Характер и съдба на жената от зодия Рак.
Кои са най-суеверните зодии в хороскопа?Кои са най-суеверните зодии в хороскопа?
22 Дек.
Mona Kalo
Всеки става суеверен, когато стане въпрос за важна стъпка, предстояща промяна или желание за житейски обрат. Кои са най-суеверните зодии в хороскопа?
Мръсните тайни на всяка зодияМръсните тайни на всяка зодияОбичайните хороскопи са положителни и винаги залагат на добрите черти в характера на всяка зодия. Истината е, че всеки има своите недостатъци. Ето кои са мръсните тайни на всяка зодия:
Диета за зодия РибиДиета за зодия РибиКакво е характерно за зодия Риби? Диета за водната зодия Риби. Представителите на зодия Риби са поклонници на бляскавия и охолен живот и като такива са склонни към прекаляване както с храната, така и с алкохола
Диета за зодия ЛъвДиета за зодия ЛъвЗодия Лъв не случайно се смята за царствената зодия в календара. Представителите на този знак обичат наслажденията на живота и храната е едно от тях. Каква е диетата на зодия Лъв? Подходящи храни за зодия Лъв.
Диета за зодия КозирогДиета за зодия КозирогВсяка зодия се отличава със своя специфика и това важи и за храненето. Здравословно меню на Козирога е типично за него и е добре това да се има предвид при изготвяне на менюто на хората, принадлежащи към знака.
Кои са щастливите числа за твоята зодия?Кои са щастливите числа за твоята зодия?Нумеролозите твърдят, че всеки човек има свои щастливи числа. Да видим коя зодия с кои числа образуват щастлива комбинация.
Най-големите кибритлии сред зодиитеНай-големите кибритлии сред зодиитеХората различно реагират на напрежението, стреса, изнервящите ситуации в ежедневието. Най-големите кибритлии сред зодиите:
Диета за зодия ОвенДиета за зодия ОвенЗодия Овен е най-енергичната сред всички представители на зодиака. Тези хора вечно са заети със задачи, непрекъснато са в движение и това им харесва. Диета за зодия Овен: