Зодии

Зодии

Любопитни статии и факти за различните представители на зодиака. Научете на тази страница повече за качествата и постъпките, на които е способна всяка зодия.
Новолуние във Водолей! Какво трябва да знаетеНоволуние във Водолей! Какво трябва да знаетеПо-добре е при Новолуние да отложите важните за вас срещи, да се съхраните физически и да наблегнете на духовното израстване. В действителност самото Новолуние не е нещо опасно за Водолей, но нестабилността на характера им. .
Кой е твоят ангел хранител според рождената ти датаКой е твоят ангел хранител според рождената ти датаВсеки човек има свой ангел хранител, който го пази и закриля в живота. Смята се, че датата ни на раждане и по-точно зодията ни може да ни каже кой е точно нашият ангел хранител.
Ето кои зодии са свързани на кармично ниво чрез своите интересиЕто кои зодии са свързани на кармично ниво чрез своите интересиВ живота си срещаме различни хора, като с едните можем да прекараме часове в приятни разговори, докато с други беседите не са никак лесни и гладки. Ако си приличате и имате сходни интереси, тогава може да ви е по-лесно да общувате.
Необичайни факти за Овните: те просто са най-добритеНеобичайни факти за Овните: те просто са най-добритеЗодиите могат много да ни разкажат, както за темперамента на човека, така и за взаимодействията с другите хора. Така например Овните са много решителни и са оптимисти във всяка една ситуация. Вижте повече:
Двете зодии, които нямат чувстваДвете зодии, които нямат чувстваКои са тези зодии, които могат да бъдат обвинени, че нямат чувства? Ето двата знака от зодиака, отговарящи напълно на това условие.
Кой герой от Приятели си според зодиакалния си знак?Кой герой от Приятели си според зодиакалния си знак?Едва ли има човек, който да не е гледал сериала Приятели. Десет години по-късно Приятели има милиони фенове по целия свят. Нека видим кой герой от Приятели сте според зодията, ако и вие сте един от тях.
Урока, който всяка една зодия ще научи през майУрока, който всяка една зодия ще научи през майНие се учим постоянно и освен заобикалящата ни среда, астрологията също може да ни научи на нещо. Вижте какъв урок всяка една зодия ще научи през май. Уроците за зодиите през май - ето ги.
Антистрес терапия според зодиятаАнтистрес терапия според зодиятаВсеки човек в даден момент от живота си се чувства депресиран и потиснат, като всеки от нас намира собствени начини да се справи с това. Вижте в следващите редове най-добрата антистрес терапия според зодията:
Зодиите, които винаги се изкарват жертвиЗодиите, които винаги се изкарват жертвиМного хора са потънали в ролята на жертвата и вече дори не осъзнават, че се държат така. Те живеят като перманентни потърпевши от обстоятелствата и не са способни да вземат отговорността в свои ръце. Ето зодиите жертви
Зодиите екстровертиЗодиите екстровертиДали човек е екстроверт или интроверт, до голяма степен зависи от зодията му. Ето които са най-големите екстроверти сред зодиите. Някои хора живеят за внимание, други предпочитат да си останат вкъщи с хубав филм или книга.