Зодии

Зодии

Любопитни статии и факти за различните представители на зодиака. Научете на тази страница повече за качествата и постъпките, на които е способна всяка зодия .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Отмъщение според зодиакалния знакОтмъщение според зодиакалния знак
10 Юни
Жана Г.
В зависимост от зодиакалния знак всеки човек отмъщава различно, когато се е почувствал засегнат, независимо дали обидата му е била причинена от далечен познат или от най-близкия му приятел.
Кои спортове са подходящи за всяка зодия?Кои спортове са подходящи за всяка зодия?Оказва се, че звездите също оказват влияние върху спортните ни предпочитания. Нека се опитаме да разберем какво съветват, като видим коя зодия кой спорт трябва да избере.
Какво носи късмет на зодия Овен?Какво носи късмет на зодия Овен?Знакът Овен е сред най-силните в зодиака, той е истинска огнена стихия. Затова се нуждае от талисмани и предмети, които да балансират тази интензивна енергия, за да не стане разрушителна.
Как да се грижим за себе си според своя зодиакален знакКак да се грижим за себе си според своя зодиакален знак
21 Май
Мария
Грижата за себе си не трябва да е сложна - просто трябва да е точно това, от което имате нужда. Как да се грижим за себе си според своя зодиакален знак?
Диета за огнените зодииДиета за огнените зодииОгнените знаци са Овен, Лъв и Стрелец. Те се нуждаят от много енергия, тъй като представителите им са изключително енергични и работливи хора. Тази енергия се набавя най-бързо чрез калорични храни.
Любими храни на лунните зодииЛюбими храни на лунните зодииЛуната определя вкусовите пристрастия. Родените при Луна в знаците Овен, Лъв и Стрелец, тоест знаците на огнената стихия, имат нужда от гореща храна, която е подправена с пикантни и възбуждащи апетита подправки.
Какви сте, когато сте ядосани? Обяснява вашият знак в МарсКакви сте, когато сте ядосани? Обяснява вашият знак в Марс
10 Май
Мария
Гневът е потенциално здравословна част от живота, но начинът, по който избираме да покажем тази емоция, определя дали тя е ефективна или разрушителна. Вашият знак в Марс обяснява какви сте, когато сте ядосани
Урока, който всяка една зодия ще научи през майУрока, който всяка една зодия ще научи през майНие се учим постоянно и освен заобикалящата ни среда, астрологията също може да ни научи на нещо. Вижте какъв урок всяка една зодия ще научи през май. Уроците за зодиите през май - ето ги.
Четири зодии, които ще станат богати през априлЧетири зодии, които ще станат богати през априлМесец април предвещава финансово благополучие за цели четири зодии. Астролог разкрива кои са тези четири зодии, които ще се наслаждават на материални печалби през месец април.
От кои зодии са най-добрите психолозиОт кои зодии са най-добрите психолозиЕдно от качествата, присъщи за определени зодии, е умението да действат като психолози и да разбират чувствата на останалите. Ето кои са най-добрите психолози сред зодиите.