Зодии

Зодии

Любопитни статии и факти за различните представители на зодиака. Научете на тази страница повече за качествата и постъпките, на които е способна всяка зодия.
Необичайни факти за Овните: те просто са най-добритеНеобичайни факти за Овните: те просто са най-добритеЗодиите могат много да ни разкажат, както за темперамента на човека, така и за взаимодействията с другите хора. Така например Овните са много решителни и са оптимисти във всяка една ситуация. Вижте повече:
Двете зодии, които нямат чувстваДвете зодии, които нямат чувстваКои са тези зодии, които могат да бъдат обвинени, че нямат чувства? Ето двата знака от зодиака, отговарящи напълно на това условие.
Кой герой от Приятели си според зодиакалния си знак?Кой герой от Приятели си според зодиакалния си знак?Едва ли има човек, който да не е гледал сериала Приятели. Десет години по-късно Приятели има милиони фенове по целия свят. Нека видим кой герой от Приятели сте според зодията, ако и вие сте един от тях.
Урока, който всяка една зодия ще научи през майУрока, който всяка една зодия ще научи през майНие се учим постоянно и освен заобикалящата ни среда, астрологията също може да ни научи на нещо. Вижте какъв урок всяка една зодия ще научи през май. Уроците за зодиите през май - ето ги.
Антистрес терапия според зодиятаАнтистрес терапия според зодиятаВсеки човек в даден момент от живота си се чувства депресиран и потиснат, като всеки от нас намира собствени начини да се справи с това. Вижте в следващите редове най-добрата антистрес терапия според зодията:
Зодиите, които винаги се изкарват жертвиЗодиите, които винаги се изкарват жертвиМного хора са потънали в ролята на жертвата и вече дори не осъзнават, че се държат така. Те живеят като перманентни потърпевши от обстоятелствата и не са способни да вземат отговорността в свои ръце. Ето зодиите жертви
Зодиите екстровертиЗодиите екстровертиДали човек е екстроверт или интроверт, до голяма степен зависи от зодията му. Ето които са най-големите екстроверти сред зодиите. Някои хора живеят за внимание, други предпочитат да си останат вкъщи с хубав филм или книга.
Зодиите интровертиЗодиите интровертиМоже да говорите повече или да говорите по-малко, да се чувствате удобно на сцена или да предпочитате сигурността на дома си. Всичко това зависи от зодиакалния ви знак. Ето които са най-големите интроверти сред зодиите
Зодиите под карантина: как ще я прекара всяка от тяхЗодиите под карантина: как ще я прекара всяка от тяхНека видим една по-забавна страна на положението с карантината заради коронавируса. Зодиите под карантина: как ще я прекара всяка от тях. Вижте какво правят зодиите по време на карантина.
Кои спортове са подходящи за всяка зодия?Кои спортове са подходящи за всяка зодия?Оказва се, че звездите също оказват влияние върху спортните ни предпочитания. Нека се опитаме да разберем какво съветват, като видим коя зодия кой спорт трябва да избере.