Съвместимост на зодиите

Съвместимост на зодиите

Тука можете да разберете какви се очаква да са взаимоотношенията и връзката на дадена зодия с останалите представители на зодиака. Как се съчетават зодиакалните знаци? Следете на тази страница.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Разберете коя е вашата огледална зодия, за да се поправитеРазберете коя е вашата огледална зодия, за да се поправите
06 Февр.
Всеки, който малко или много се интересува от астрология, знае, че една от житейските му мисии е да развие качествата на зодиакалния знак, под който е роден. Това обаче не е цялата истина.
Зодиите, на които не им е писано да са заедноЗодиите, на които не им е писано да са заедно
28 Дек.
1
Но понякога и зодиакалният знак, под който сме родени, може да предопредели неизбежната раздяла с партньора, защото на някои зодии просто не им е писано за бъдат заедно.
Синастрия или как да открием идеалния партньор според астрологиятаСинастрия или как да открием идеалния партньор според астрологията
21 Август
Според позицията на планетите астролозите казват, че могат с точност да кажат дали един човек е идеалната половинка за вас.
Зодиите, които трудно намират сродната си душаЗодиите, които трудно намират сродната си душа
04 Август
2
Всеки човек рано или късно достига етап от живота си, когато има нужда от любов, спокойствие и уют. Днес обаче ще ви запознаем със зодиите, за които има риск да останат сами, тъй като непрекъснато отблъскват хората около себе си.
Зодиите, които трябва да стоят далеч един от другЗодиите, които трябва да стоят далеч един от друг
04 Окт.
18
В хороскопа съществуват няколко зодиакални съюза, които са невъзможни. За да бъдете щастливи и удовлетворени в любовта задължително трябва да избягвате зодиите, с които не си отивате.
Каква половинка търси всяка зодияКаква половинка търси всяка зодия
21 Април
14
Всеки мечтае да намери сродната си душа, като за всеки човек идеалният партньор е различен. Някои имат нужда от по-спокойни и сдържани половинки, а други от точно обратното – непредсказуеми и динамични.
Колко пъти ще се влюбим истински – зависи от зодиятаКолко пъти ще се влюбим истински – зависи от зодията
21 Февр.
9
Специалистите по астрология смятат, че всеки човек има определена съдба в любовта, която в голяма степен зависи от зодията му. Зодиакалният ни знак ни показва колко пъти можем да очакваме истинската любов.
Кои зодиакални двойки най-често стигат до бракКои зодиакални двойки най-често стигат до брак
18 Ноем.
22
Германецът Гюнтер Сакс е успял да докаже, че в астрологията съществува естествена закономерност, която не е мит и не се основава единствено на съвпадения.
Кои зодии са несъвместимиКои зодии са несъвместими
14 Окт.
48
От гледна точка на астрологията съществуват любовни връзки, които са невъзможни заради зодиакалните различия между партньорите.
Как флиртуват огнените зодии?Как флиртуват огнените зодии?
03 Юни
6
Представителите на огнените знаци са коварни, когато става дума за флирт. Те влагат много енергия във флиртуването, за да излязат победители от ситуацията.