Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименСънувах странен сън
Аз тълкувам сънят ти така: Ремонт в апартамента символизира накава трансформация в теб, някаква промяна. Говоренето по телефона означава добра комуникация с околните, идеи за споделяне, означава, че имаш нещо за казване. Животните в съня на човек са негови проекции, проекции на чувствата и мислите. Мишката символизира притеснение, угризения. За таралежа не зная какво му е архетипното значение (но със сигурност ти знаеш какво е то, т.е. каво предполагаш, какво изплува в съзнанието ти като чуеш думата таралеж). Прасенцето - също не се сещам, но мисля че е нещо свързано с мисли за семейството и дома. Кръвта символизира вътрешните сили и енергия на човека. Котката е символ на метафизичното, материя и дух в едно. Малкото момиченце е част от теб, а може би отразява самата теб. То идва при теб, за да ти каже или по-точно да ти покаже, че има тъга в очите ти ("големите сиви очи") и че си забравила за красотата и сиянието в себе си ("забравила си я в мазето").Мазето и символ на подсъзнанието, на това което е надълбоко в теб. Малкото момиченце, което е толкова красиво е твоята първична красота и символизира младостта и силата в теб, по-точно нови сили и енергия, млад дух и със сигурност носи положителен заряд в съня ти.
АнонименДа се видиш насън
Сънят ти може би означава, че трябва да се поставиш на негово място (на мястото на приятеля си), а може и да ти показва как всъщност изглеждаш отстрани, от гледната точка на приятеля ти. Помисли как всъщност, вдействителност те възприема той, каво мисли за теб, как изглеждаш в неговите очи. Най- добре сам да определиш на какво те навежда лично теб този сън.
АнонименИзгубени книги?
Книгата в сънищата е архетип на аз-а, начина по който възприемаме себе си. Сънят ти можеби означава, че търсиш някои аспекти от себе си, или искаш са придобиеш нови качества, да се усъвършенстваш така да се каже. Едната книга я имаш- значи вече притежаваш някои качества лично в себе си, просто си забравил, а другата не е твоя- търсиш нови неща за себе си.
АнонименЩе забременееш до два месеца
Според мен сънят ти може да се рзглежда в две направления- буквално и метафорично. Буквалното значение на сънят ти може да се каже и пророческо, значи че скоро наистина ще си бременна и ще имаш момиченце! Метафоричното значение на сънят ти означава, че имаш подкрепа (символизира се от приятелката ти), а гадателката, ясновидката означава, че имаш "ясен поглед" върху нещата и ситуацията. Бременността символизира, че нещо ново назраява в теб, нещо ново ще се роди- мисъл, идея, начинание или друго, свързано може би с изкуството или с емоционално красиво изживяване, което се символизира от възможността детето да е момиченце, тоест нови, "млади" женски сили или стремежи. Като цяло сънят ти е много хубав и носи положителен заряд!
АнонименСънувах, че ме напада куче
Всички животни в нашите сънища са наши проекции, проекция на личноста в този момент. Озлобеното куче символизира твоите страхове и притеснения, които се стараеш, да потушиш и да "убиеш". Сънят ти е знак за някаква вътрешна борба, не харесваш някои аспекти от самата себе си и се опитваш да се пребориш с тях. Сънят с колата е почти като този с кучето, само че тук се чувстваш несигурна, губиш контрол над нещата, имаш чувството, че всичко се случва прекалено бързо и искаш да намалиш темпото, респективно "скороста". Все пак важното е, че ти лично управляваш колата, т.е. всечко е в твои ръце!
АнонименСънувах, че ме напада куче
Но все пак свеки сън трябва да се разглежда и буквално, така че ще е добре да провериш и спирачките на колата. Някои сънища са предупредителни. Ако всичко е наред няма от какво да се притесняваш!
АнонименПадащите звезди сбъдват ли желания... ?!
Аз пък искам да открия какъв е моя талант, защото чувствам, че имам някакъв талант, но все още не съм го открила. Ако знае някой как да го открия и къде да го търся ще се радвам да сподели с мен. Освен това все още търся своето предназначение в живота и само се лутам насам натам. Обаче чусвствам че притежавам нещо огромно, нещо специално, то е вътре в мен само ми трябва мъничко , за да разбера какво е.
АнонименПадащите звезди сбъдват ли желания... ?!
Благодаря ти за съветите. Много мъдро разсъждаваш като се има предвид, че си твърде млада, но пък душите нямат възраст, поне не и в земния смисъл, който влагаме. Ще се надявам в най-скоро време ра открия своето предназначение и път в живота.
АнонименПадащите звезди сбъдват ли желания... ?!
Благодаря ти за съвета. Да, и аз мисля така, но е трудно, по-точно направо забравям за гласа на сърцето си от ежедневните грижи. Но когато съм насаме със себе си се вдъхновявам и чувам гласа на сърцето си, а то направо крещи!
АнонименПадащите звезди сбъдват ли желания... ?!
Напротив! Може и още как! Звездите не са "умрели", нито пък "догарят", ни най-малко. Погледни метафорично и почувствай. Всичко, което ни заобикаля е не само мателия. Светът е енергия, мисъл и магия.Звезди отразяват светлината- слънчевата светлина, а светлината е енергия, вибрация и магия. Мисълта, тоест нашите желания, кито отправяме към звездите също са енергия и вибрация и достигайки до тях звездите отразяват тази вибрация и я връщат обратно при нас, под фомата на сбъднати желания. Това се казвз магия!
АнонименСкоро наближава рождения ми ден, не знам какво да очаквам
Здравей! Значи не съм сама. И аз очаквам да ми се случат вълшебства. Според мен целия живот е ипълнен само с вълшебства, но ние сме толкова слепи за повечето от тях. Материалната ни природа ни отдалечава в известна степен, но за човека, който търси и има очи за магическото то непременно го съпътства. Освен това около рожденния ден на всеки човек се случват нови и вълнуващи неща, понеже това е момента от наталната карта, когато нещата назряват и енергиите на природата са най-силни за него в този момент. Желанията и мечтите се осъществяват в пълната си стихия, така че трябва само да наблюдаваме да не изпуснем нещо важно! Пожелавам ти най-магическото преживяване и свръхсетивни преживявания в най-скоро време!
АнонименСънувах дрехи
Мъжът, който върви до теб е някакъв аспескт от самата теб. Виж с какво го асоциираш този човек, представата ти за него. Дрехите са качествата, които притежаваме, или към, които се стремим или от които искаме да се освободим. Те говорят за сегашното ни себеусещане в този момент от живота ни.Мъжката дреха е символ на сила, увереност, действеност, а женската-на нежност, емоционалност.Например, ако определяш този мъж като несериозен или да речем безотговорен, тогава твоята безотговорност или несериозност изваждат наяве и опетняват, "покриват с кал" твоите качества на увереност и емоционалност.
АнонименСънувах ,че мъжът ми повръща
Според мен сънят ти е хубав. Празника означава нещо хубао, което предстои, освен това ако има много хора това означава, че си човек, който се раздава за другите. Храната символизира всъщност "духовната храна", можеби означава, че се подготвяш за духовно израстване. Това със съпруга ти- явно съпругът ти в сънищата е някакъв архетип или символ за дадени качества които притежава, ти самата трябва да видиш и да разбереш какво е за теб самата съпруга ти. Но в общи линии повръщането означава, че се опитваш да изразиш нещо, да кажеш нещо, което не ти харесва, че има нещо което те дразни (храчките).А слизането по стълбите означава слизане към теб самата, поглед навътре в личността.
АнонименСънувах ,че мъжът ми повръща
Рожденният ти ден символизира раждането на едно ново "аз",празник на новата личност в теб. Старата жена символизира емоционалност. Имаш нужда от повече емоционалност или в момента си по-емоционална.
АнонименСънувах, че имам бебе
Бебето означава някакво ново начинание, което сега подемаш, и ли мислиш да предприемеш,някакво успешно ново начинанеие, но то се нуждае от твоите грижи и силно зависи от теб самата. Пред теб има големи възможности и сама трябва да избираш към какво да се насочиш.
АнонименСънувах, че е имало обир в нас
Според менсънят ти означава, че се чувстваш ограбен, че навлизат в личното ти пространство, притесняваш се да разкриеш себе си като личност, нещо такова. Освен това ти самия търсиш нещо в себе си,следователите са аспект от самия теб.Опитваш се да изразиш нещо. Трябва да си предпазлив относно здравето, мухала и влагата- може би е настинка на горните дихателни пътища с отделяне на секрет от носа, но не съм сигурна? Заминаването означава, че се нуждаеш от някаква промяна в себе си, а парите- че се нуждаеш от подкрепа.
АнонименМоже би имам доказателство за съществуване на извънземни
Когата човек идва на Земята, преди да се роди всеки си е написал план, който да изпълнява в този си живот. Нещо като предварителна карта на живота. В тази карта си поставяме по няколко "пътни знаци", т.е. картини, които изживеем в даден момент или ситуация, които да са ни напълно познати, все едно сме ги преживявали и преди. Точно тези картини се наричат "Дежавю".Това изживяване на дежавю, означава че сме на прав път в живота и че всичко върви по план.
АнонименКлатене и падане на зъби!? Спешно..
Здравейте! Аз съм чела, че падането на зъб в съня, означава несигурност, в личните дела,усещане за "разклатено" положение в живота, или нестабилност към дадена ситуация. Сънят трябва да се разглежда в контекст.Всеки човек отвреме на време изпитва тревога, несигурност и усеща, че нещата са извън контрол, затова такива сънища са напълно нормални и няма място за тревога.