Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименПак същият сън със зъби
Клатенето на зъби, падането им, падането на пломби може да означават "смърт" само в един единствен смисъл - в личен план Т.е. вътре нещо във вас се сменя, отива си, за да промени начина, по който виждате и възприемате света. Зъбите са тези, с които се дъвчи храната, която ви дава сили да живеете! Хайде сега си отговорете какво символизират тия сънища? Защо непременно гледате фаталистично на нещата, само защото другите ви казват какво означават? Къде е вашият усет за тях? Ето сама казвате - усещането не е било за нещо лошо! Наистина не са случайни сънищата! Не може така! Също помислете - ако са предни зъби - това е как светът гледа на вас, ако са кътни - това е вашият начин, по който възприемате света. Нокът - нали има израз "браниш се със зъби и нокти"! Лявото е винаги символ на миналото, дясното на бъдещето! Мислете асоциативно, а не по шаблона, ако искате да си разберете личния сън!
АнонименТълкуване на сънищата от всеки за всеки
Кукумявката е птица от семейството на совите. Не знам защо в България има такива суеверия. Нали знаете, че в Древна Гърция совата е птицата на Атина Палада, богинята на Мъдростта. Така че, сънищата Ви могат да се погледнат и под този ъгъл.
АнонименМоля разтълкувайте
Това, че сънувате баба си и майката на момичето, може би е символ, на миналото. Това, че трите пият заедно кафе, означава, че не само в миналото, но и в настоящето са заедно (баба Ви, майка й и самата тя). И това е една много щастлива среща, защото времето и разстоянията не са нещо, което може да раздели две души, ако са си близки. Историята с лап-топа и нета е просто, за да видите, че въпреки разстоянията и времето, съществуват връзки и начини за комуникации в света на нашите души. И ако (както са Ви питали с усмивка!!!) Вие все още имате чувства към това момиче, не бойте се - съдбата отново ще ви срещне.
АнонименСънувах се като младоженец, но съм жена
Сънят има обяснение само, ако приемате идеята, че на този свят не идваме за един единствен път, а слизаме и се връщаме в една голяма поредица от животи, в които ту сме жени, ту сме мъже. Но в душите си не сме нито жени, нито мъже, нито се женим, нито се омъжваме, както го казва и Христос. (Идеята за преражданията между другото е отхвърлена много късно, едва в Петия вселенски събор (553 г.)от светите отци. Не е за вярване, но е факт.) Както и да е. Въпросът е, че в настоящите си животи, ние често се срещаме с хората от предишните, с които сме били в различни взаимоотношения. Снимката, която сънувате е точно това - нещо като стар спомен от един друг живот (това е коридорът, в който се снимате).Но този човек, който тогава е бил ваша жена, ще го срещнете и сега, ако вече не сте се и срещнали. Може да е някоя нова Ваша приятелка или приятел (с пола не е ясно). Но ще е някой близък за душата Ви човек. Поне така си мисля аз.
АнонименСънувах, че умирам
Може да е гаден сън, но определено не вещае лошо. А и все пак е сънуван в началото на Новата година - според мен означава ново начало. Старото ви аз, миналото - всичко е свършило. Няма връщане назад - гледайте напред, вече сте нов човек!
АнонименСън за магия
Колкото и да правят магии, ако вие си имате чистотата, никоя магия не може да ви докосне! Все пак внимавайте с такива хора.
АнонименКратък сън за една риба
Много хубав сън! Водата е символ на астралното (емоционалното) поле у нас. То е посредникът между нашето физическо тяло (снимката на земята) и нашия ум (снимката на огъня). Това, че рибата плува в чиста вода и целува едната и другата снимка - на огън и земя, означава, че нищо емоционално не ви пречи, всичко е чисто и без препятствия можете да работите с мисълта си и да претворявате идеите си от там в реалности на физичен план. Емоциите, страстите, желанията понякога ни пречат да видим ясно нещата с ума си, за да реагираме правилно! Дерзайте - при Вас не е така - всичко е чисто!
АнонименСън с писмо от Ванга
Според мен този сън е едно предупреждение, че нещата от миналото трябва да бъдат решени и приключени от самите нас, защото иначе е илюзия, че ще се оправят от самосебе си. Миналото винаги ще поставя нерешените си проблеми пред Вас в моментите, когато сте снишен (а не изправен) и не можете да се защитите адекватно. Хубаво е, че искате да ги видите тези проблеми чрез писмото. Древността е казала "Моли се и работи" - в този ред! Но нито само молитва, нито само работа!"Моли се и работи" Лявото винаги е знакът на миналото. А дясното е на бъдещето (затова сънувате писмо от Ванга - като писмо от бъдещето). Спомнете си, че Христос кара апостолите да хвърлят мрежите от дясната страна на лодките (защото това е бъдещето - там е рибата), а те хвърлят само от лявата и все изваждат празни мрежите си. Така че, дерзайте!