Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах се като младоженец, но съм жена

Сънувах се като младоженец, но съм жена

  • 02.01.12 10:35#1FreeFreeНовакРегистрация: 02.01.12Град: -Отговори: 1Сънувах се като младоженец, но съм женаЗдравейте,
    И Честита Нова Година,здраве и много успехи да ни радват през 2012.

    Сънувах странен сън,в който аз съм младоженеца(а съм жена)и ще се женя. Видях и булка(жената ,която сънувам ми е непозната). Прегърнати сме в нашия коридор и ще си правим снимка. Аз се ядосах на нещо и хвърлих фотоапарата, но въпреки това се снимахме. Също така се целунахме. В съня си аз се виждам като мъж,т.е. съм в друго тяло.

    Много ще се радвам ако някой успее да ми разтълкува съня.
    Поздрави и благодаря предварително.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 07.01.12 05:37#2ГосподиноваГосподиноваНовакРегистрация: 31.12.11Град: -Отговори: 8от: Сънувах се като младоженец, но съм женаСънят има обяснение само, ако приемате идеята, че на този свят не идваме за един единствен път, а слизаме и се връщаме в една голяма поредица от животи, в които ту сме жени, ту сме мъже. Но в душите си не сме нито жени, нито мъже, нито се женим, нито се омъжваме, както го казва и Христос. (Идеята за преражданията между другото е отхвърлена много късно, едва в Петия вселенски събор (553 г.)от светите отци.
    Не е за вярване, но е факт.)
    Както и да е.
    Въпросът е, че в настоящите си животи, ние често се срещаме с хората от предишните, с които сме били в различни взаимоотношения.
    Снимката, която сънувате е точно това - нещо като стар спомен от един друг живот (това е коридорът, в който се снимате).Но този човек, който тогава е бил ваша жена, ще го срещнете и сега, ако вече не сте се и срещнали. Може да е някоя нова Ваша приятелка или приятел (с пола не е ясно). Но ще е някой близък за душата Ви човек.
    Поне така си мисля аз.

    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.01.12 11:06#3FreeFreeНовакРегистрация: 02.01.12Град: -Отговори: 1от: Сънувах се като младоженец, но съм женаМного благодаря Господинова за вашето тълкуване.Сега като се замисля в много отношения това, което сте ми написала е много вярно,дори мога да кажа че има развитие от как сънувах съня си.И мисля, че срещнах сродна душа,но ще видя как се развиват нещата за напред.

    Тази нощ сънувах една червена роза,и щяха да ми я пращат като изненада,аз се сънувах и на двете места ,само където на едното място съм си аз ,а на другото външно отново съм друг човек и от мъжки пол.

    Благодарности отново,желая ви успех във всяко ваше начинание.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest