Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Кратък сън за една риба

Кратък сън за една риба

  • 18.12.11 07:09#1ЛюбомираЛюбомираНовакРегистрация: 12.12.11Град: -Отговори: 3Кратък сън за една рибаБеше като сцена, а именно: сънувах как риба (не съм сигурна дали беше в аквариум) плуваше в чиста вода и целуваше снимка (изображение) на огън и снимка на земя (пръст).

    Досега никога не съм имала толкова странен сън, все пак рибите в реалния живот не могат да целуват каквото и да било, а по принцип повечето пъти имам реалистични сънища.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 31.12.11 01:43#2ГосподиноваГосподиноваНовакРегистрация: 31.12.11Град: -Отговори: 8от: Кратък сън за една рибаМного хубав сън!
    Водата е символ на астралното (емоционалното) поле у нас. То е посредникът между нашето физическо тяло (снимката на земята) и нашия ум (снимката на огъня). Това, че рибата плува в чиста вода и целува едната и другата снимка - на огън и земя, означава, че нищо емоционално не ви пречи, всичко е чисто и без препятствия можете да работите с мисълта си и да претворявате идеите си от там в реалности на физичен план.
    Емоциите, страстите, желанията понякога ни пречат да видим ясно нещата с ума си, за да реагираме правилно!
    Дерзайте - при Вас не е така - всичко е чисто!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.01.12 06:12#3ЛюбомираЛюбомираНовакРегистрация: 12.12.11Град: -Отговори: 3от: Кратък сън за една рибаМного Ви благодаря за тълкуването ! Весели празници, здраве, щастие и любов ! :y: ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest