Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Пак същият сън със зъби

Пак същият сън със зъби

  • 25.01.12 11:11#1ИмеИмеНовакРегистрация: 22.01.12Град: АйтосОтговори: 3Пак същият сън със зъбиСтарият сън(18.01.2012) - Аз сънувах, че ми се клати 1 от горните резци. Побутвах го с език 3-4 пъти, като последния беше да падне, но после се оправи сякаш нищо не е било.

    А малко преди или малко след сънувах, че една част от пломбата на кътника се е отчупила и отивах да я изплюя.

    Някой може ли да ги разтълкува, ще съм му много благодарна

    Днес(25.01.2012)- Снощи сънувах,че ми се клати 2рия горен зъб от ляво. Клатеше се известно време и накрая падна. Най-интересното беше, че като го погледнах(той беше паднал на пода в нас) и беше един такъв малък,като нокътче. По време на съня не ме болеше,даже се чувствах много спокойна.

    Знам,че тези сънища означават смърт, но въпроса е на кой?? Нали не е на родителите ми?? Възможно ли е да е някоя леля или баба, примерно?? Защото, щом го виждах незначителен, би трябвало и загубата да е по-незначителна? И има ли нещо общо, че и 2та съня са сънувани в сряда(през 1 седмица)?? Много благодаря на тези, които са прочели сънищата и на тези, които ще се опитат да ги разгадаем заедно, въпреки леко глупавите ми въпроси :kiss: :kiss: :kiss:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.01.12 12:00#2Elena TodorovaElena TodorovaГотвачРегистрация: 06.05.10Град: -Отговори: 32от: Пак същият сън със зъбиСпокойно, недей драматизира сега. Падането и клатенето на зъби не е хубав сън, но не е задължително да умре някой. Сънищата са много индивидуално нещо и не винаги това, което значи при някой, значи при всеки друг.

    Кажи си че нищо няма да стане и недей привлича лошото с мрачните ти мисли.

    Клатенето или падането на зъб може да бъде и материална загуба.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 26.01.12 12:29#3ГосподиноваГосподиноваНовакРегистрация: 31.12.11Град: -Отговори: 8от: Пак същият сън със зъбиКлатенето на зъби, падането им, падането на пломби може да означават "смърт" само в един единствен смисъл - в личен план Т.е. вътре нещо във вас се сменя, отива си, за да промени начина, по който виждате и възприемате света. Зъбите са тези, с които се дъвчи храната, която ви дава сили да живеете!
    Хайде сега си отговорете какво символизират тия сънища?
    Защо непременно гледате фаталистично на нещата, само защото другите ви казват какво означават? Къде е вашият усет за тях?
    Ето сама казвате - усещането не е било за нещо лошо!
    Наистина не са случайни сънищата!
    Не може така!
    Също помислете - ако са предни зъби - това е как светът гледа на вас, ако са кътни - това е вашият начин, по който възприемате света.
    Нокът - нали има израз "браниш се със зъби и нокти"!
    Лявото е винаги символ на миналото, дясното на бъдещето!
    Мислете асоциативно, а не по шаблона, ако искате да си разберете личния сън!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.07.12 11:53#4ТeddiТeddiНовакРегистрация: 19.08.11Град: -Отговори: 89от: Пак същият сън със зъбиАз ти писах предположение в първия сън.. Там писах, че може би някой близък човек е бил на косъм да умре, но сега, щом зъбът е паднал.. сигурно е нещо застрашаващо.. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest