Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Моля разтълкувайте

Моля разтълкувайте

  • 05.01.12 10:57#1DjidjiDjidjiНовакРегистрация: 05.01.12Град: ТабанОтговори: -Моля разтълкувайтеДобър вечер! Моля ви за съдействие на това какво точно означава сънят ми,а той е - Прибирам се вкъщи и виждам как са седнали и пият кафе баба ми, момичето в което съм влюбен и майка и...Седят с усмивка на лице и си пият кафе.

    След малко си тръгнаха, а аз започнах да ровя в нета на лаптопа на баба (въщност баба е на 80 години и няма никаква представа какво даже значи лаптоп). Не след дълго получих обаждане от майката на момичето, като ми зададе въпрос със засмян и приветлив глас дали я харесвам и дали все още съм влюбен в нея,а аз отговорих че не знам и че това,което е имало между нас е било отдавна...Всъщност в действителност съм бил в една компания с майка и,но никога не сме разговаряли,а към въпросното момиче все още имам чувства,но нямам контакт с нея вече от година и повече...Моля ви ако знае някой какво значи това да каже!

    Благодаря предварително!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 07.01.12 06:49#2margaritamargaritaНовакРегистрация: 07.01.12Град: ДобричОтговори: 1от: Моля разтълкувайтеmnogo ti lipsva tova momi4e tova ozna4ava :love: ОтговорОтговор с цитат
  • 07.01.12 05:24#3ГосподиноваГосподиноваНовакРегистрация: 31.12.11Град: -Отговори: 8от: Моля разтълкувайтеТова, че сънувате баба си и майката на момичето, може би е символ, на миналото. Това, че трите пият заедно кафе, означава, че не само в миналото, но и в настоящето са заедно (баба Ви, майка й и самата тя). И това е една много щастлива среща, защото времето и разстоянията не са нещо, което може да раздели две души, ако са си близки.
    Историята с лап-топа и нета е просто, за да видите, че въпреки разстоянията и времето, съществуват връзки и начини за комуникации в света на нашите души. И ако (както са Ви питали с усмивка!!!) Вие все още имате чувства към това момиче, не бойте се - съдбата отново ще ви срещне.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest