Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименЕто я и моята болка
Мисля, че родителите ти са прекалено консервативни. Покажи им, че няма да "им цепиш басма" за да разберат, че няма смисъл да те разубеждават. В крайна сметка щом сте щастливи заедно, какъв е проблема, не мога да разбера. Какво като има дете ? То да не страда от проказа случайно. А да не говорим, че кажи речи сте на едни години! Седни и им обясни, че си взела решение за себе си, голям човек си. И аз скрита зад анонимност мога да ти разкажа за далеч по - страшната си и окована от моралните "ценности" на "хората" връзка, но не е сега момента. Бъдете щастливи! Има момент, в който се отделяш от мама и тате и те вече не могат да ти се месят. Мисля, че трябва да го разберат.
АнонименВъв името на Господа
"Отговорът е да", без аргументи ?! И като казваш, че има Бог, кажи за кого говориш де. То много богове сме чували.
АнонименЖивеем в една огромна лъжа
Много интересно и донякъде вярно. Само, че отново твърдиш нещо без да се аргументираш. За да започне градивна дискусия, трябват аргументи. Ти нали не очакваш, че просто някой ще ти каже "еми да права си" ?
АнонименЖивеем в една огромна лъжа
Само ще ти кажа, че така наречената световна конспирация не е от днес и от вчера тя е цяла схема просъществувала столетия. Част от нея е и църквата, Ватикана и т.н. "Който има уши, той нека чуе". Повечето хора не осъзнават, че тая измислена глобализация на света и тая демокрация не водят до нищо хубаво. А за човешките ценности, садизъм, хуманизъм, морал и прочие, те са неконтролируеми. Никаква сила на света няма, която да ме накара да направя или не нещо, което искам. Споменаваш за момент войните, Втората световна смешка е част от схемата за забогатяване на маса евреи. Тези схеми обаче решават съдби, какво да правим, революции ли, да си траем ли ?
АнонименЖивеем в една огромна лъжа
Наистина не знам защо отваряш теми след като не искаш да ги обсъждаш с други хора. "О, да прикриваната жестокост, убийствата, безсмислените войни..." Отговорих ти що за БЕЗСМИСЛЕНА война е втората световна, кое си приписах, не разбрах.
АнонименЖивеем в една огромна лъжа
Ти се регистрирай с още 10 имена и пускай едни и същи теми, пък после се чуди, що изглеждаш като луда. Ха, ха.
АнонименДа знаете какво ще стане след точно 2 секунди
Хаха, това е дежа вю. На мен ми се е случвало в продължение на 15 сек. да знам всяко следващо действие, което ще направя, звук който ще чуя, образ, който ще видя и т.н. Доста дълго.
АнонименИсус е Пътя, Истината и Живота
Здравей. Разбирам ентусиазма ти, но ще поставя няколко въпроса относа библията и личността Исус от Назаред. 1. Не се знае къде е роден. 2. Библията почти не дава сведения за живота му преди 30/33г. 3. Исус със сигурност е живял в бедност и му се е налагало да работи по цял ден за мизерен хляб. Решил е тръгне да обикаля като разпространява новото си учение базирано на юдеизма. Първите му последователи са рибари. В римската империя по него време рибарите са били последното стъпало преди просяците. Нямали са какво да губят затова го последвали. Следователно умишлено първо с тях е общувал. Ще пропусна много подробности и ще карам по същество, преди Исус вече е имало опити чрез смърт да бъде овековечен човек - чети за Соломон /ако не си/. Тая тактика вече му е била изключително позната. На великата пасха римляните са пращали стражи на всяко струпване на повече хора за да няма размирици, а той съвсем умишлено и съзнателно, както всички знаем почва да 'прави панаири, както му викаме' в свещения храм. Първата му цел - да привлече вниманието на римляните - Успешна. Втората му цел - да бъде убит. Да кажеш, че си ЦАР - син Божий пред римляните е равно на "аз съм непокорен на падишаха" по времето на османското иго в България. Сигурна смърт. Разпъването на кръст е било напълно обичайно по него време. Можем да се осъмним в това,че безпощадния Пилат Понтийски - управник на Юдея е попитал народа дали да го убият понеже е исторически несъвместимо. 1974 /ако не се лъжа/ откриха евангелието на Юда, в което той казва, че Исус го е накарал да го предаде за да го убият. - Целта да бъде убит - Успешна. 4. Първите евангелия се появяват през 70г. - на Лука и Марко. Как е възможно цели 40г. никой да не се сеща за него. И защо не се знае къде е роден.Все едно ние да не знаем къде е роден Левски, който е живял кажи речи оня ден. 5. Исус Възкръсва. И ние вярваме в това?! Митра, Атис, Адон, Озирис - те всички възкръсват, но НЕ те са мит, за нас това е лъжа. А Исус?! 6. В библията се споменава, че Исус пощава ВСИЧКО. Искаш ли опрощение, ще го получиш. Убийства, обиди, дори богохулство би простил, НО НЕ И ОСЪМНЯВАНЕТО В СВЕТИЯ ДУХ. ХА! Тук вече става комично. Значи мога да убивам на воля, но нямам право да си помисля, че светия дух не съществува защото бог е в моите мисли. Той веднага ще разбере и ме чака мъчение в ада. Мога да ти изредя 50 точки, на които да очаквам отговор, ама найсе. "Тези врагове, които не ме искат за техен управник да бъдат доведени тук и убити пред мен" Исус, Лука 19:27. И те така, ще очаквам отговор на поставените въпроси. /Съжалявам, че така разбъркано ги поставих, но много ми се въртят в главата, пълна глава - какво да правиш ?
АнонименИсус е Пътя, Истината и Живота
Като не можеш да аргументираш нещо, не го твърди защото изглеждаш слаба.
АнонименИсус е Пътя, Истината и Живота
Признай си, че на сляпо вярваш и толкоз. Не е срамно. Има милиони заблудени като теб. Изредих ти толкова много доказателства, които не можеш да оспориш и обориш, че... Прав път на правоверните.
АнонименИсус е Пътя, Истината и Живота
Ау, я разкажи на нас земните неблагословени и небогопомазани, що е то ?
АнонименИсус е Пътя, Истината и Живота
Супер! Ще чакам с нетърпение разказа ти. :y:
АнонименПостоянно говоря с починалия ми баща на сън
Здрасти, аз имам проблем от сорта, ама моя е по - гаден. Моя баща се самоуби, не успя да преодолее алкохолизма, но това е без значение. Още от същия ден започнах да го сънувам. Гледа ме злобно, мрачно, иронично, саркастично и нищо не продумва. Тогава знам, че е той. А иначе когато говори /плод на въображението ми по - скоро/ все го питам какво е да си умрял. Единия път каза само: студено. И все се връща у дома и ние го чакаме. И аз все, ама какво е да си умрял и той, нищо. Единият път пък ме беше завързал с едни вериги мен и още 1 моя приятелка в някава много мрачна килия и искаше да ни изнасили. После обаче каза, че го е направил защото му липсвам и че няма нищо да ни стори, прегърна ме и почна със съркастичния смях, един вид 'излъгах те, че ми липсваш'. Много ме мъчи това. Аз нямах силна връзка с него защото беше алкохолик и през 90 процента от времето, в което го виждах беше пиян. Мразех го, мразех като си поканя приятели и той все пиян. Сега обаче ме измъчва, че вместо да се опитвах да му помогна, аз го гледах презрително, саркастично, злобно и му се репчех.
АнонименПостоянно говоря с починалия ми баща на сън
Да де, ама да престана какво ? Аз не отхвърлям връзката с баща си, нито го мразя. Погрешно сте ме разбрали, мразех това което прави. Има голяма разлика.