Sanovnik.bg»Форум»Изповеди»Ето я и моята болка

Ето я и моята болка

  • 12.10.11 03:59#1Sun13Sun13НовакРегистрация: 07.03.11Град: -Отговори: 12Ето я и моята болкаЕто я и моята болка. Имам връзка с разведен мъж, той има дъщеричка от първия си брак. Много се обичаме и сме много щастливи. Всичко прави за мен, никога не ми повишава тон, каквото и да кажа на където и тръгна той е до мен, винаги ме подкрепя в добро и лошо, споделя болката ми, сълзите ми и усмивките ми.

    Неговото семейство и някои от приятелите му знаят за мен, радват се и приемат добре нашата връзка. И тук идва проблема: моето семейство! Те разбраха преди месец, напълно отказват да приемат тази връзка, ред сълзи и сополи, посяване на чувство за вина! Казват че не мога да градя щастието си върху нещастието на цялото ми семейство, че това е голям удар за тях, голям срам, голяма болка, че немогат да го преживеят, че бабите ми които винаги толкова са ме обичали и са ми се радвали щяла съм да ги убия с това!

    Само да уточня аз съм на 26 години а той на 31. Тази ситуация ме измъчва, заради това аз не мога да се раздвам на щастието си, по цял ден съм с главоболие, тревожа се за тях. Знам че не това са искали за мен, аз също не съм искала това - но се случи и съм щастлива така! Тежко им е, вярвам го, но на мен не ми е по-леко така. Разкъсвам се между разум и сърце, между чувство за вина и люовта си. Споделям с вас за да ми олекне поне малко, и ако има хора в моята ситуация да споделят при тях как е било!

    Благодаря ви.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.10.11 02:00#2СлавеяСлавеяНовакРегистрация: 08.08.11Град: -Отговори: 14от: Ето я и моята болкаМисля, че родителите ти са прекалено консервативни.
    Покажи им, че няма да "им цепиш басма" за да разберат, че няма смисъл да те разубеждават. В крайна сметка щом сте щастливи заедно, какъв е проблема, не мога да разбера. Какво като има дете ? То да не страда от проказа случайно. А да не говорим, че кажи речи сте на едни години!
    Седни и им обясни, че си взела решение за себе си, голям човек си. И аз скрита зад анонимност мога да ти разкажа за далеч по - страшната си и окована от моралните "ценности" на "хората" връзка, но не е сега момента.
    Бъдете щастливи!
    Има момент, в който се отделяш от мама и тате и те вече не могат да ти се месят. Мисля, че трябва да го разберат.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.10.11 01:53#3ВаняВаняНовакРегистрация: 06.09.11Град: -Отговори: 3от: Ето я и моята болкаУважаема Хаджииванова. Недей дрънка глупости. Какво като е разведен и има дете. Да не е прокълнат. Според тая логика всички разведени и самотни родители са обречени на самота и нещастие.
    Sun13 - Atheist е напълно прав. Абе жена на 26 години си. Обяснения не дължиш никому. Време ти е да се отделиш от мама и тати и да им покажеш, че си голям човек. Не могат да ти диктуват как да живееш и с кого да бъдеш.
    Ще бъдеш щастлива когато започнеш да взимаш сама решенията си и престанеш да се влияеш от мненията на околните.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.10.11 06:22#4Sun13Sun13НовакРегистрация: 07.03.11Град: -Отговори: 12от: Ето я и моята болкаГоспожо Хаджииванова, ако вашето дете се разведе и хората го смятат за прокажено как ще се почувствате ? Мислите ли, че на 30 години един разведен човек няма право на щастие и трябва да си остане сам ? Не поставяйте всички под общ знаменател, животът е странно нещо. В един момент се извърта и ви удря с такъв замах, че се чудите какво става! Внимавайте с думите, за да не гледате и вие някой ден от моята камбанария!ОтговорОтговор с цитат
  • 16.10.11 06:51#5ВаняВаняНовакРегистрация: 06.09.11Град: -Отговори: 3от: Ето я и моята болкаХаджииванова, защо имаш лошо отношение към човек, който не познаваш ? Май поставяш всички под един знаменател. Май за теб разведените мъже са дяволи, а разведените жени невинни жертви. Айде, моля те. Недей да съдиш прибързано. И още нещо - човек се учи от собствените си грешки, а не от чуждите такива. Животът си е нейн и ще прави каквото си иска грешки. Опитът се трупа чрез решенията ни. Не си мисли, че като си стара си повече от другите.
    Щом се обичат да си живеят. Данък обществено мнение не се плаща.
    Втория брак на леля ми е точно с разведен човек с две деца. Едното тя му го отгледа, пък той прие братовчедка ми за свое дете. От 20 години са си заедно и си живеят щастливо.
    Който играе печели, а който ни играе ни печели.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.11.11 07:55#6мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Ето я и моята болкаМила, ти си в много деликатно състояние на духа и разума,
    но не си виновна ти.
    В момента плащаш чужди грехове като правиш несъзнателно съвсем различен грях. Да, обичате се, да разбирате се, нито ти си виновна, нито той. Това е ясно, попитай някои твои близки за разни проблеми в миналото, по - скоро от мъжка страна, от там идвам греховете, които ти сега изплащаш. Дядо ти, прадядо ти, незнам, но е доста сложно за обяснанение, но се замисли, че водиш двойнствен живот, а това няма край. В дадена реалност нещо като приказка без край, главоболието ти идва от негативизма, който излъчва твоето име. Когато го кажат старите хора, които са ти близки и ще се влошава все повече, може и да се поболееш. Трябва в най - кратък срок да промениш коренно живота си в съвсем обратна насока защото ще става все по - зле. Успех. Меги.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.11.11 07:08#7СилвияСилвияНовакРегистрация: 02.03.11Град: СофияОтговори: 15от: Ето я и моята болкаSun13, ти си достатъчно голяма и разумна, за да взимаш сама решения за живота си. Ако този мъж е мечтата на живота ти давай, не го изпускай. Някой от коментаторите казват, че след като е разведен, значи има нещо гнило в него. Скъпа, винаги трябва да имаш едно на ум за всеки, не само за мъжа ти. Може би е допускал грешки в миналото и сега се опитва да ги поправи, а в това няма нищо лошо, нали? Сигурна съм, че ти като достатъчно здравомислещ човек си го преценила преди да се влюбиш в него и си си дала сметка, дали е искрен, честен с теб. В крайна сметка никой, ама никой, на този свят не може да ти държи сметка за това какво да правиш. Майки, бащи, а още по - малки баби и дядовци имат право да ти се бъркат. Ще ти дам един пример. Майка ми има една братовчедка, която има семейство - две големи деца, съпруг, всичко точно. Тя беше известен адвокат, но при връщане от дело от Русе, колата с която се е возила се преобръща и тя умира на място. Това се случи преди 5-6 години. От тогава, малката и дъщеря се омъжи, роди си внуче и т.н. Миналата година мъжа й направи огромен ремонт на къщата на село и един ден довел някаква жена. Всички бабички в селото започнаха да го одумват, понеже тази къща е била на жена му и как изобщо можело да има нова жена. Помисли си, обаче, той не е старец, вярно е че сигурно наближава 60, но е не е вампир, децата са му големи, и дори те нямат право да му се бъркат в живота, та камо ли някакви бабички. Помисли си, докъде и до кога искаш другите да определят живота ти ? ОтговорОтговор с цитат
  • 29.11.11 06:22#8elenelenНовакРегистрация: 29.11.11Град: -Отговори: 6от: Ето я и моята болкаАбе кви са тея глупости я си глей кефа и да не ти пука. Тоя дето ме === е десет год по-голем и е разведен и е пич отсекъде ОтговорОтговор с цитат
  • 10.10.12 07:42#9cvetelinacvetelinaНовакРегистрация: 07.10.12Град: -Отговори: 241от: Ето я и моята болканикога не ме е интересувало дали роднините ми ще одобрят връзката която имам.всеки сам решава как ще изживее живота си.стига с тези предразсъдици.ОтговорОтговор с цитат
  • 26.11.12 06:06#10MinchoMinchoНовакРегистрация: 24.11.12Град: СавиноОтговори: 19от: Ето я и моята болкащом се обичате и държите един на друг това е достатъчно. Кой какво мисли е без значение, важното е ти да си добре и да го приемаш нормално. И твоите родители са правили грешки ама ти не ги знаеш та да им държиш сметка и т.н.т. А ти си достатъчно голяма да си самостоятелна и сама да взимаш решенията си. А относно родители те ти рано или късно ще се примирят с тая мисъл кой какво щял да каже или помисли щом ти си щастлива значи и те трябва да са. Бабите не ги гледай те живеят в античността сега сме 21 век и мисленето на хората е съвсем различно от едно време. Винаги съм се дразнил и аз като кажат ама еди кой си какво щял да каже. Ами еди кои си да си гледа него си, че и за него сигурно говорят няма безгрешни хора. Живей си живота както го чувстваш все пак е твой и ще го живееш само веднъж. Изживей го както ти искаш, а не както някои се опитват да ти го наложатОтговорОтговор с цитат
  • 10.03.13 06:24#11АниАниНовакРегистрация: 07.03.11Град: -Отговори: 10от: Ето я и моята болка Преминала съм през нещо такова и те съветвам да послушаш родителите си защото рано или по късно всичко се връща и то в по голям мащаб=не си съсипвай бъдещето иначе след години ще се сетиш за моето писмо!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest