Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименОт три месеца сънувам един и същи човек....Какво значи
Само от пръв поглед се усеща, че си влюбена в него, но още не си сигурна, ако е така, както си го описала, значи и той е влюбен в теб, когато се увериш, че е така му намекни, че го харесваш и нещата ще тръгнат от самосебеси.
АнонименДухове, или нещо друго....
Като се замислих се сетих, че миналата година в нашия вход умря един наркоман. Възможно ли е това да е неговият дух ?
АнонименКакво ще кажете за случайните срещи
Какво да ти кажа. И аз съм така. В хубав град съм, но нямам много приятели. Самотна съм и няма с кого да си поговоря и да споделя настроенията и тайните си. Какво ме държи ли ? И аз не знам. Просто се опитвам да си живея така. Много ми е трудно да допусна някой до себе си. А като го направя, го изгубвам и ето още си страдам и съм си сама. Просто се опитай да свикнеш с всичко. Може би някой ден, в скучното ежедневие ще срещнеш любовта на сърцето си и вече ще си намериш безброй причини да живееш.
АнонименСтрах... Паранормални неща....
Май и при теб е подобно, като при мен с лошите духове. Аз, ако кажа на нашите ще ми се изсмеят.
АнонименДва странни съня
Според мен, тези сънища са наистина странни, но искат да ти подскажат нещо. И в двата съня ти правиш нещо, което в реалния живот не можеш. Може би тези сънища искат да ти подскажат, че вече е време да направиш нещо, което искаш, а не можеш.
АнонименЕдин и същи сън при двама души
На мен ми се е случвало аз и моя приятелка да сънуваме един и същ сън, но и двете го помнихме. Когато на сутринта си ги разказахме се оказа, че са еднакви. Но и до сега не съм разбрала какво означат.
Анонимен
Аз съм Везни и всеки ден си чета хороскопа, често нещата, които се казват наистина се случват. Познавам доста хора, които са моято зодия и имаме доста общи черти. Аз съм на мнение, че характерът на човек до някоя степен зависи и от зодията му.
Анонимен
Аз също вярвам. Някак дълбоко в себе си знам, че тези неща ги има, просто трябва да ги допуснем до себе си.