Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Два странни съня

Два странни съня

  • 22.06.11 09:53#1Ph03n1XPh03n1XНовакРегистрация: 22.06.11Град: -Отговори: -Два странни съняОнзи ден сънувах нещо много странно. Стоим аз и най-добрия ми приятел на нещо като покрив и си лежим под слънцето, и изведнъж виждаме някакво голямо същество (приличаше на титан) което започва да руши града.

    То постепенно вървеше към нас и ние започнахме да се чудим какво ли търси. Не след дълго то стигна до нас, спря се и ни погледна по един странен начин. При което аз казах на моя приятел "май току що разбрахме, търси нас" и то замахна да ни хване, а ние побягнахме в различни посоки. След известно време докато бягах стигнах до някакво море и някъде далеч в морето видях някакъв кораб и разбрах че трябва да отида на този кораб (обаче както и в реалността, така и в съня аз немога да плувам) но там незнайно как реших да скоча в морето и успях да стигна до този кораб. Малко след мен и моя приятел дойде. След това и голямото същество, при което ние пак побягнахме към сушата. Когато стигнахме се срещнахме някъде из града и някак си разбрахме че то търсело някакъв артефакт от който и 2мата притежаваме по 1/2 от него. И решихме че трябва да ходим до някакъв друг град където да говорим с някакъв старейшина. Върнахме се на кораба и там поставихме артефакта на някакво място и кораба литна. Докато летяхме към този град минавахме през някакви странни земи и портали и освобождавахме някакви други същества, не помня точно какви бяха. Накрая успяхме да стигнем въпросния град и се срещнахме със този старейшина и аз се събудих.


    Друг сън който сънувах преди около седмица. С няколко човека (който не познавам) бях на ръба на някаква голяма скала. (приличаше ми на Grand Canyon). И както си стояхме и обсъждахме някакви работи който сме правили преди аз казах "защо не скочим какво ще ни стане". И те започнаха да ми казват че съм луд че няма да оцелея и така нататък. И след известно време на мен ми писна и скочих. Точно преди да се ударя в земята аз полетях. Носих се известно време във въздуха и после кацнах. След което и другите ме последваха, и те успяха да полетят но при тях се появиха големи черни крила. Докато при мен нямаше крила. След което се събудих.

    Някой може ли да ми каже какво означават тези сънища
    ОтговорОтговор с цитат
  • 05.07.11 11:21#2simonasimonaНовакРегистрация: 04.07.11Град: ВарнаОтговори: 8от: Два странни съняСпоред мен, тези сънища са наистина странни, но искат да ти подскажат нещо. И в двата съня ти правиш нещо, което в реалния живот не можеш. Може би тези сънища искат да ти подскажат, че вече е време да направиш нещо, което искаш, а не можеш. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest