Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименКак да получим отговор на въпрос по време на сън?
Здравей! Темата е страхотна, аз съм се опитвала да... установя контакт със съня. Донякъде успях, но както и да е... не съм пробвала да получа отговор. Искам да попитам ако случайно си запозната по-обстойно, мога ли да задавам лични въпроси (които не засягат други хора, а са да кажем... свързани със здравословен проблем)? И другото което ме интересува е дали ще получа отговор ако задам въпрос свързан с нещо като вид религия или духовно учение. Чудя се дали моето подсъзнание може да ми даде отговор за нещо, което е отвъд, което е нематериално и е така да се каже по-висше.
АнонименТайни на домашната магия
Хубава е темичката и има много какво да се каже по нея - както в обобщен вид, така и в детайли, които много влияят на цялостната енергия на дома. Ето и някои неща, които аз знам по темата: Хубаво е нещата винаги да са подредени, а излишното да се изхвърля. Също и счупените неща трябва да се изхвърлят защото те имат лоша енергия. Ако имате ценна за вас вещ и не искате да я изхвърлите, въпреки че е счупена трябва да я увиете в лилав плат и да я сложите на тъмно място (кутия или нещо такова). Относно огледалата, трябва много добре да ги разположите. Не е хубаво да има огледала срещу входната врата, леглото. Хубаво е да има огледава от двете страни на вратата на банята (малки), в коридора (в цял ръст). Другото което не е хубаво е ако вратата (няма значение на кое помещение) е срещу прозореца. В този случай трябва да закачите някакви висулки на прозореца. Това беше свързано с фън шуй и детайлите са ми много смърни, затова ако се интересувате се разровете в интернет.
АнонименРазмяна на души
Честно да ти кажа, и аз съм искала да съм друг човек (буквално) в някои моменти. Но това дори да имаше начин да стане, не мисля че ще бъде правилно. Ако още си на мнение, че идеята за размяна на души е интересна, представи си че някое момче се всели в теб. Мисля, че можеш да се досетиш какви са интересите на момчетата спрямо момичетата.. Всичко в кръга на шегата, разбира се. Би било интересно, но както казваш, ще има пълен хаос.
АнонименЗа ползата от нечетенето и вредата от четенето
Всъщност темата е доста интересна. Аз обичам да пиша есета и винаги ми е интересно когато ни дават нещо ново в училище. Може да изразиш собствено мнение от една страна защо нечетящите не обръщат внимание на книгите и не могат да усетят магията, защо са се откъснали от света на въображението, а от друга страна защо пък четящите отделят толкова време и си развалят да четат някакви си книжки (и то без картинки!). Аз лично обожавам книгите и чета доста когато разполагам с време. Успех от мен за есето, на тази тема може да напишеш доста добър текст.
АнонименИма ли последствия любовната магия?
Хей, чувството ми е познато, имала съм го и знам, че е ужасно. Но те съветвам да не правиш магия. Аз пробвах една, но тя беше безобидна и (за щастие) не се получи. Но ако направиш една истинска магия както си трябва това наистина може да бъде опасно и да пострадаш и ти, и той. Затова просто ще те посъветвам да потърсиш друго момче. Знам, че е трудно, но дори и да не вярваш, разбирам те и знам какво ти е. Ако искаш пробвай се с момчето, което желаеш, но ако си се пробвала и не се е получило, може би не сте един за друг.
АнонименМултиоргазми
Според мен също сека съвсем не е най-важен във връзката. Важен е, но има и други неща преди него - доверие, разбиране, споделяне, духовна връзка и т.н. Относно самия акт и мастурбирането, всичко е позволено, стига на теб и партньора да ви харесва. Но за разширяването не съм сигурна, четох някъде, че не можеш да се разшириш ако примерно правиш много секс, нито пък да се стесниш ако не си правила отдавна. А за раждането пък съвсем не знам, при него се маха абсолютно целия химен (когато вече не си девствена химена само е разкъсан). Но ако за разширяването се интересуваш може да попиташ компетентен лекар по темата.
Анонименпомогнете ми моля ви..
Наистина трябва да помислиш как се чувстваш. Но НЕ заради самата аура. Помисли дали си имала някакви проблеми, неразположения, ангажименти и всякакви неща, които са те притеснявали непосредствено ПРЕДИ този човек да ти каже, че аурата ти е разкъсана. Може също да потърсиш начини за "лекуване" на аурата, просто да се разровиш в интернет по темата.
АнонименЗабелязали ли сте ...
Говориш като човек, влюбен в К.Т. Иначе не, не съм забелязала. Но все пак е известен актьор, трябва да е красив, то и красотата също го прави известен, де.
АнонименПреследва ме в мисълта ми
А защо те дразни? Ти така подсъзнателно идеализираш мъжа, който искаш. Но не се безпокой, това след време ще спре. В смисъл.. всеки човек като малък е имал идеал за красота и модел за подражание, всеки, дори мъничко си е харесвал някоя известна личност. Не мисля, че това трябва да те притеснява толкова (освен ако не продължи с години и не се окажеш обсебена от него). Защо не пробваш да си намериш приятел? Говоря сериозно, но истински приятел, който да харесваш, а не да имаш просто ей така си. Не е нужно да гледаш да прилича на онзи певец/музикант. Между другото, след време, когато срещнеш момчето на живота си, ще разбереш колко прилики има с наистина идеализирания (дори и подсъзнателно) мъж от теб.
Анонименсъня - колко е важен
Съня е много важен. За мен лично е много важно да се наспивам добре, въпреки че рядко го правя. Често когато ставам рано за училище имам чувството че в края на седмицата всичко ми се е насъбрало и дори понякога съм се чудела как ще издържа да ставам още дни поред толкова рано. Понякога чак ми се е ревало (буквално). Всеки ми казва "лягай си по-рано". Но съм правила и такъв експеримент - лягала съм в 10 вечерта, в полунощ, в 6 сутринта... по-рано от 9 почти не се събуждам. Най-редовния ми интервал е 9-11 да стана.
АнонименРязането по ръце и посягането към живота
Както всеки друг е написал - най-често "любовта" е причина хората да се режат. Естествено, нерядко има и други причини - семейни проблеми, проблеми със здравето, поблеми с психиката... Хората освен да се режат се нараняват и чрез изгаряния. Има още много начини за самонараняване, за които в момента не се сещам. Какво чувстват тези хора? Едното е сякаш има нещо в тях... то е като зла сила, демон. Естествено не буквално, всичко е в главата им. И по този начин те се опитват да наранят този "демон" и да го накарат да се махне. Другото което чувстват е болка която не могат да понесат и не могат да контролират. И когато самите те си причиняват болка, те знаят че това е под техен контрол и знаят колко могат да понесат. Тези неща са на психично ниво и на такива хора им е нужна помощ - от роднина, приятел, психолог. Имат нужда от човек който ще ги изслуша и разбере, ще им даде съвет. Но не споделят с никого просто защото всички ги съдят и обиждат. Тези хора за които ви говорех са първата група - от наистина депресираните, които имат нужда от помощ. Втората група е онези, които го правят заради "модата". Много глупава причина - това е един жалък човек, който просто има нужда от внимание. Иска хората да го съжаляват и с удоволствие разказва за болката, страданието и т.н. Можете да го познаете по това че не само не крие белезите, но и се опитва да ги показва.
АнонименПреди мен е имал връзки с възрастни жени
Истината е в доверието. Не е хубаво да му разглеждаш личните съобщения. Нормално е да ти се ядоса и обиди. Ако искаш да знаеш нещо просто го попитай, ако искаш да ти разкаже за предишни връзки или да изкажеш притеснение за нещо, поговорете. Не е редно да ровиш из чатовете му. Ако бях аз, дори нямаше да ти дам втори шанс просто защото това е нарушаване на личното пространство. Относно притесненията ти дали той мисли за онези жени, с които е правил секс преди. Отговорът е НЕ! Много мъже са имали връзки само за секс, но това не повлиява на бъдещите им сериозни връзки. Не се вманиачавай и бъди по-спокойна. Ако той мислеше за тях щеше да търси утеха в самите тях или в други жени, а нямаше да си търси връзка.
АнонименЖенен е , но ще бъде мой!
Ами от една страна, ако с него по някаква причина се съберете, ти ще разбиеш неговото семейство. Но от друга, за любовта няма граници. Не искам да те разочаровам (това е само мое мнение, и просто съвет), но не мисля, че един разумен мъж би позволил да наруши семейния уют. Възможно е това което вие имате за него да е просто авантюра. Много женени мъже си намират приятелки или както се казва "любовници". Но при почти всички случаи това е просто защото в момента имат някакви семейни проблеми например, преживяват стрес и т.н. Дори и някои да казват, че обичат "любовницата" и ще се разделят с жена си.. просто вероятността да попаднеш на такъв, който наистина би го направил е 0.1%. Но аз в крайна сметка няма как да знам какви са отношенията ви и най-вече какво мисли самият той и как те възприема. Така че това е само мое мнение.