Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименЦелувам чужд мъж
Не мога да се обадя на въпросното момче, защото съм малко женена.
АнонименНяма го в съновниците?
Здравей, не знам какво означава съня ти, но в съновника на ROZALI.COM има нещо за чадър, не знам дали ще ти се изясни съня, но все пак го прочети.
АнонименМоето бебе
Аз мисля, че е нормално бременна жена да сънува бебето си. А колкото до буболечките, това е на пари. Лека бременност и успешно раждане.
АнонименСделка с Бог, помогнете
Баба ти само теб ли не помни или и другите си близки ? Как така хем не те помни, хем казва, че си мъртва за нея ? Наистина е странен този сън, отиди в някоя църква и запали свещичка за здраве и не се тревожи.
АнонименСънувах смъртта до леглото си
Благодаря за отговора. Аз не гледам никога ужаси. Не знам защо все сънувам глупости. Може би се чуствам напрегната и притеснена и това дава отражение на сънищата ми, знам ли.
АнонименСънувах смъртта до леглото си
Дали? Вярно, че не бях уплашена в съня си, но малко е стряскащ този сън. Дано да си прав/а и да е на хубаво.
АнонименСънувах, че ми паднаха всички зъби
Здравей. И аз съм сънувала, че ми падат зъби преди време и рових из съновниците за тълкуване та открих, че е много лошо. Но всъщност така и не ми се случи нищо лошо, така че не се притеснявай предварително, може да е напразно.
АнонименДано Господ ми прости
Струва ми се, че си противоречи. Не може да се разведе заради децата, а може да замине за чужбина и да остави същите тези деца. Той просто те манипулира, както му е удобно. Събуди се и го остави докато имаш някакво самочувствие и гордост. Ти си само на 20, а той на 32, опитай да изходиш от тази позиция. Аз съм млада и бъдещето е пред мен, а ти вече застаряваш и си вързан с жена и деца - опитай тази тактика може, да се стресне и да ти даде надмощие.
АнонименДетето ми падна от терасата
Здравей. Преди време сънувах нещо подобно и моето падна от терасата между решетката, но се събудих без да го видя и от тогава изпитвам ирационален страх като я видя на терасата, но не знам какво означава самия сън. Мога само да ти кажа, че аз го сънувах преди около година и нищо лошо не се е случило от тогава.